Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Παιδια, επειδη υπαρχει πιθανοτητα καποιοι να 'χουν διαφορετικη αντιμετωπιση απο αλλους στο e-shop τις επομενες μερες σχετικα με την συγκεκριμενη παραγγελια, καλο θα ηταν να ειχαμε ενα thread να μιλουσαμε ωστε να ξερουμε τι γινεται και σε ποιους εδωσε (αν τελικα δωσει) προτεραιοτητα το e-shop. Απλα καλο θα ηταν να μην σχολιαστουν αγγελιες κτλ ωστε να μην κλεισει και αυτο το θεμα. YΓ: Για οσους δεν το εχουν δει: [psu] ENERMAX EPM750AWT PLATIMAX PC POWER SUPPLY 750W 48.73 eshop [ΤΕΛΟΣ] 2
selianx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το thread που παρέθεσες θα ξεκλειδωθεί από Δευτέρα για "άκυρα ή ότι άλλο" σύμφωνα με τον matrixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το thread που παρέθεσες θα ξεκλειδωθεί από Δευτέρα για "άκυρα ή ότι άλλο" σύμφωνα με τον matrixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. "Από Δευτερα για τα ακυρα ή ο,τι άλλο, μπορει να ξεκλειδωσει το θεμα." Aν και οταν ξεκλειδωθει συνεχιζουμε εκει 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δύσκολο να έχει κάποιος ενημέρωση μέσα στη Κυριακή.Το τροφοδοτικό πάντως είναι ξανά διαθέσιμο στα 160€.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εφ'οσον ειναι ξανα διαθεσιμο υπαρχει αποθεμα απ' τον προμηθευτη... Εμενα προς το παρον παντως η παραγγελια βρισκεται στο γνωστο "ομαλο" σταδιο:
Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Η τιμη πηγε στα 157,70.Φοβαμαι οτι το ακυρο ειναι πολυ κοντα.
selianx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εμενα προς το παρον παντως η παραγγελια βρισκεται στο γνωστο "ομαλο" σταδιο: Μόνο 1; Η τιμη πηγε στα 157,70.Φοβαμαι οτι το ακυρο ειναι πολυ κοντα. Πόσο πιο κοντά; Εγώ τα βάζω στα σίγουρα. Δεν έχω δει πολλές φορές να γίνεται τουλάχιστον προσφορά σε PSU, και της ίδιας σειράς μικρότερα μοντέλα να πουλιούνται 2x την τιμή. Πχ. πωλούνται τα 750άρια ~45 και τα 500άρια ~100. Βασικά δε το έχω δει ποτέ. 1
johnbond Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Η μόνη ελπίδα είναι να μας κάνουν καμιά συμφέρουσα αντιπροσφορά... 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ηλπιζα οτι αν η δικαιολογια τους ηταν οτι δεν εχουν διαθεσιμο αποθεμα, να τους εκανα αντιπροταση να μου δινανε στην ιδια τιμη καποιο μικροτερο της σειρας οπως το 600W ή το 500W 1
Mr_Terror Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ενταξει μπορει να γινει το θαυμα και να δωσουν τα τροφοδοτικα με την παλια τιμη. Υπομονη λιγες ωρες ακομα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μόνο 1; 2 συνολικα χρειαζομουν, αλλα σκεπτομενος ως 'κουτοπονηρος', το δευτερο το εκανα παραγγελια απο αλλον λογαριασμο μπας και πουν αυτο για το οποιο ελπιζουμε ολοι "1 κομματι για καθε παραγγελια". 1
dobro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 φιλε Σαϊνόμπι,πολυ αγχωμενο σε βλεπω.και τι εγινε αν πεσει ακυρο,πρωτη φορα θα ειναι;εξαλου δεν πρεπει να στεναχωριεσαι......απο την ωρα που παραγγειλες, εχεις αυξοντα αριθμο παραγγελιας.....απο τους πρωτους εισαι............θα παρεις τουλαχιστον το ενα 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 φιλε Σαϊνόμπι,πολυ αγχωμενο σε βλεπω.και τι εγινε αν πεσει ακυρο,πρωτη φορα θα ειναι;εξαλου δεν πρεπει να στεναχωριεσαι......απο την ωρα που παραγγειλες, εχεις αυξοντα αριθμο παραγγελιας.....απο τους πρωτους εισαι............θα παρεις τουλαχιστον το ενα Απλα ειναι απ΄τις ελαχιστες φορες που κατι που ειναι σε τραγικη προσφορα..οντως να το χρειαζομαι! Το συστημα μου φοραει as we speak ενα SilverPower του 2008-9 και τα πρωτα 2-3 λεπτα που ανοιγω το PC ακουω κατι ηχους γκρινιας σαν να εκλιπαρει ενας παπουλακος "Ωχχ..παλι με αναψες...ωχχχου... πηγαινε με σε καμια ανακυκλωση να αναπαυτω εν ειρηνη ανθρωπε μου" Χαχααχχα..! Περα απ' την πλακα οντως κανει κατι ηχους σαν να βραζεις φασολια στην αρχη 1
johnbond Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Απλα ειναι απ΄τις ελαχιστες φορες που κατι που ειναι σε τραγικη προσφορα..οντως να το χρειαζομαι! Το συστημα μου φοραει as we speak ενα SilverPower του 2008-9 και τα πρωτα 2-3 λεπτα που ανοιγω το PC ακουω κατι ηχους γκρινιας σαν να εκλιπαρει ενας παπουλακος "Ωχχ..παλι με αναψες...ωχχχου... πηγαινε με σε καμια ανακυκλωση να αναπαυτω εν ειρηνη ανθρωπε μου" Χαχααχχα..! Περα απ' την πλακα οντως κανει κατι ηχους σαν να βραζεις φασολια στην αρχη Μήπως είναι απλά το ανεμηστηράκι;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μήπως είναι απλά το ανεμηστηράκι; Oχι οχι, το εχω ανοιξει και εχω κανει υπερκαθαρισμο με φυσητηρα κτλ. Εννοεις αν εβαζα new εντελως fan? Δεν πειραζει, αν ρθει ενα Platimax, θα το ξεπερασω πολυ γρηγορα πιστευω
Προτεινόμενες αναρτήσεις