liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσεις πως καταφέρνεις να κάνεις αλλαγές στις 7k+ rpm όταν το συγκεκριμένο αμάξι έχει κόφτη στις 6.500... Εγώ δε θα ήθελα πολύ όμως να σου εξηγήσω, και επειδή έχει αρχίσει και με εκνευρίζει αυτό το υφάκι, κόφτο ή απάντα σε κάποια από τις απορίες που έχω γιατί η κουβέντα αναλώνεται σε ζητήματα που δεν με απασχολούν. Κράτα στο μυαλό σου πως δεν το γουστάρω το Swift γιατί μπορώ, και πως έχεις σε όλα δίκιο αν δεν το αντέχεις να πάμε παρακάτω.
Joshua21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εγώ δε θα ήθελα πολύ όμως να σου εξηγήσω, και επειδή έχει αρχίσει και με εκνευρίζει αυτό το υφάκι, κόφτο ή απάντα σε κάποια από τις απορίες που έχω γιατί η κουβέντα αναλώνεται σε ζητήματα που δεν με απασχολούν. Κράτα στο μυαλό σου πως δεν το γουστάρω το Swift γιατί μπορώ, και πως έχεις σε όλα δίκιο αν δεν το αντέχεις να πάμε παρακάτω. Δεν περίμενα εξήγηση ούτως η άλλως, όσο για το υφάκι πιο εκνευριστικό βρίσκω το να γράφεις άλλα αντί άλλων.
liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ωραία, γράφω άλλα αντί άλλων, το Swift γαμάει, ξηλώνει την άσφαλτο, κέρδισες, άλλη φορά θα κόβω βόλτα να τσεκάρω αν έχει στις εξίμισι ή στις εφτά κόφτη επειδή κάποιος αργόσχολος θα το γκουγκλάρει για να πουλήσει εξυπνάδα, ασχολήσου τώρα με κάτι άλλο και άσε το thread μου ήσυχο plx, thnx. 2
Joshua21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση και εκνευρίζεσαι, είναι δικό σου πρόβλημα. Όσο για το thread "σου", να σε ενημερώσω σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ότι είναι δημόσια συζήτηση. Καλή επιτυχία στην αναζήτηση και στις αγοραπωλησίες σου.
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Για τα Α3 00-02 ξέρουμε τίποτα; Βλέπω μπόλικα σε ύποτα χαμηλές τιμές.
NickTG Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς ύποπτα χαμηλές τιμές? Αν και από τη γενιά εκείνη εύκολα θα προτιμούσα το Leon.
dobro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 οχι,για τους εξης λογους. η σειρα του μοντελου που αναφερεσε,ουσιαστικα ειναι του 97(αντε να εχουν αλλαξει τα φαναρια)....κατα συνεπεια η αντικειμενικη αξια του αυτοκινητου ειναι εκει(ισως και πιο χαμηλα) και δεν υπολογισα τα χιλιομετρα που μπορει να κουβαλα ή καποια ατυχηματακια,γρατσουνιες. Οπως και να εχει,η επομενη σειρα του μοντελου ειναι τρενο....αν μπορεσεις να φτασεις την τιμη ή βρεις ευκαιρια.
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Το Golf μακριά και αγαπημένοι, έχω ακούσει τα πάντα σε προβλήματα, από παράθυρα που πέφτουν και δεν σηκώνονται ποτέ, μέχρι καμμένα λάδια από τα πρώτα χιλιόμετρα. ^Nαι εγώ τα γράφω αυτά, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω λοξοκοιτάξει μερικά σε πολύ καλή κατάσταση και έχω αρχίσει και το ψήνω. Ξέρουμε αν βγάζουνε θεματάκια τα 2002-2003 1.6 μοντέλα;
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ^Nαι εγώ τα γράφω αυτά, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω λοξοκοιτάξει μερικά σε πολύ καλή κατάσταση και έχω αρχίσει και το ψήνω. Ξέρουμε αν βγάζουνε θεματάκια τα 2002-2003 1.6 μοντέλα; Τα FSI γενικά εβγαλαν διάφορα... Ειναι FSI εκεινης της εποχής ομως...;
liopyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν πρέπει να είναι, νομίζω από την επόμενη χρονιά (ή μέσα 2003) βγηκαν τα πρώτα fsi. Ένα που είδα χθες (2002) και πήρα και βόλτα, είχε κάπως χαλαρό λεβιέ. Δηλαδή αν είχες κουμπωμένη κάποια ταχύτητα, όποτε έδινες ή άφηνες γκάζι, ένιωθες και μια μικρή αντίστοιχη κίνηση στον λεβιέ. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα, γιατί σε κάποια αυτοκίνητα θεωρείται εντελώς φυσιολογικό (βλέπε renault), αλλά μου κακοφάνηκε λίγο για αμάξι που τουλάχιστον το εσωτερικό του είναι αρκετά στιβαρό και εντυπωσιακό για την κατηγορία και την ηλικία του. Ακόμα και στο starlet ο λεβιές είναι απόλυτα σταθερός σε κούμπωμα και διαδρομή. Διάβασα θεματάκια με σασμάν σε golf, αλλά αφορούσαν μέχρι και 2001 μοντέλα, μετά υποτίθεται πως διορθώθηκε.
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δε το ξερω δε θελω να σου πω κατι ανυποστατο... Αν μπορεις βρες αλλο ενα αντιστοιχο και οδηγησε να δεις αν εχει την ίδια συμπεριφορά...
aris22gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Γεια σου φίλε. Είχα και εγώ ένα Starlet του 97. (ΕP91) (Βέβαια αντικαταστήθηκε με ένα VW Scirocco TSi) Πολύ καλό αμαξάκι, πάντως να ξέρεις πως εάν δεν δώσεις αρκετά λεφτά δε θα πάρεις κάτι καλό, όχι καλύτερο πάντως. Το σταρλετάκι σου μια χαρά δυνατό είναι και σίγουρα προσπερνάει εύκολα. Όσο για το ασφαλές, εδώ έχεις δίκιο. Εάν πάρεις μεταχειρισμένο κάτι με 3.000, μπορει να έχει προβλήματα, να είναι καταπονεμένο στην χρήση του. Έψαξα και βρήκα ελάχιστα καλύτερα κ σε λίγο πιο τσιμπιμένη τιμή, και θεωρώ πως πολλά είναι χρέπια, διαλυμμένα. Εκτός εάν κοιτάξεις σε κατηγορίες π.χ. KIA / Suzuki / Honda / Toyota. Έχουν κάποια, αλλά από ότι κατάλαβα θέλεις να έχει και μια αξιοπρεπής ιπποδύναμη. Oπότε εδώ οι επιλογές λιγοστεύουν αρκετά. Τώρα για τους FSI είχα ακούσει ότι καταναλώνουν λάδι. Οπότε μεταχειρισμένο δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση σε VW/AUDI/SEAT/SKODA.. Δες αυτο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5538602/Τοyota Auris (Συζητήσιμη) οπότε στα 4.000ε το ρίχνεις 100 μεταλικά σουπερ αξιόπιστα πόνυ. Πάντως αξιοπρεπές αυτοκίνητο με λιγότερα από 4.000ευρώ δεν παίρνεις.. Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Η αγορά αυτοκινήτου δεν είναι απλή υπόθεση, μην πάρεις για να πάρεις επειδή βαρέθηκες το Starlet/Swift. Καλύτερα να μαζέψεις λίγα λεφτά και να δείς μοντέλα του 2008+ και όχι αμάξια που είναι πάνω απο 6χρονών. Αλλιώς δε θεωρώ πως αναβαθμίζεσαι απο Starlet, θεωρώ πως παίρνεις κάτι χειρότερο.
liopyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ωραιότατο το Auris, αλλά δυστυχώς σε απαγορευτική τιμή. :/ Φαντάσου πως μετά τα 2000€ αρχίζω και κινούμαι με δανεικά, οπότε ακόμα και στο 3χίλιαρο φτάνω με δυσκολία, δεν κοιμάμαι καλά όταν χρωστάω, και για να μαζέψω +2 χιλιάρικα πρέπει να πέσει ένας χρόνος πείνας, με την προϋπόθεση πως θα έχω μέχρι τότε ακόμα δουλειά και πως δεν θα κάτσει μία κάποια οποιαδήποτε στραβή, πράγμα καθόλου σίγουρο. Τα παραπάνω είναι ένας επιπλέον λόγος να βιαστώ να αλλάξω το σταρλετ, επειδή έτσι όπως πάει το πράγμα δεν ξέρω πότε θα έχω πάλι την ευκαιρία να το κάνω, και δεν θέλω να παντρευτώ ένα αυτοκίνητο 20ετίας πια. Τα Kia για κάποιο περίεργο λόγο παίζουν σε πολύ υψηλές τιμές, η Suzuki μετά την εμπειρία του Swift τρώει μαύρο, Civic είδα αρκετά αλλά είναι όλα σκισμένα, Corolla τα 2003+ επίσης ακριβά (τα παλιότερα μπαίνεις μέσα και νομίζεις πως μπήκες πάλι στο starlet).. Τον Γερμανό όσο τον σκέφτομαι τόσο περισσότερο με πείθει. Σε σημείο να λέω "έλα μωρέ, και τι άμα του συμπληρώνω λίγο λαδάκι που και που"... Και η αλήθεια είναι πως είναι και λίγο παρεξηγημένα, με εξαίρεση τα σασμάν που έβγαλαν κάποια μοντέλα, άλλο ιστορικό σοβαρής ζημιάς δεν βρίσκω να έχουν. Την είδαμε και την Suzuki, Swift που αγοράστηκε και καινούριο και το σασμάν παρέδωσε πνεύμα μέσα σε 4 χρόνια..
Hyphen Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 εγω δινω 1-2 προτασουλες για τα λεφτα που λες. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4495037/ τα αμαξια ειναι τυχαια αλλα ξεκαρε http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5398348/ αυτο φαινεται πολυ καλο δεν ξερω γιατι ομως...του το πας στα 3200 ανετα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5607182/ αλλο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4783567/ αλλο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5582522/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα