Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Είχα κάνει ένα παρόμοιο θέμα το καλοκαίρι αλλά νομίζω τώρα θα πάρω τις απαντήσεις που θέλω.Ψάχνω κινητό μέχρι 600 max ! Σκεφτόμουν iphone 5s (510 skroutz) ή samsung galaxy note 3. Το θέμα μου είναι πως δεν έχω καμία εμπειρία με ios ούτε toutchwiz. Θα ήθελα να κάνει 1 πράγμα αλλά να το κάνει τέλεια, δηλαδή να μην έχω θέμα με εφαρμογές-κολλήματα και να μην μου τελειώνει η μπαταρία μέσα σε 4 ώρες(είχα lg 4x hd) 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Άμα είναι να πας για 5s τότε πήγαινε καλύτερα για z1 compact η z3 compact. Έχω το πρώτο εδώ και ένα μήνα και ενώ είχα τρομοκρατηθει με όλα αυτά που είχα διαβάσει το κινητό αποδείχθηκε αψεγάδιαστο σε κάθε τομέα.καλύτερη αγορά από το 5s και σου μένουν και λεφτά στο χέρι.

Δημοσ.

Για περιμενε να δεις και το nexus 6 οταν βγει! Θα παρουσιαστει οπου να 'ναι. Νομιζω το οτι δεν θα κολλαει πουθενα ειναι δεδομενο.. Τωρα το μονο που μενει ειναι να δεις κανενα review για την μπαταρια οταν το τεσταρουν. 

Δημοσ.

Καλημέρα! Είχα κάνει ένα παρόμοιο θέμα το καλοκαίρι αλλά νομίζω τώρα θα πάρω τις απαντήσεις που θέλω.Ψάχνω κινητό μέχρι 600 max ! Σκεφτόμουν iphone 5s (510 skroutz) ή samsung galaxy note 3. Το θέμα μου είναι πως δεν έχω καμία εμπειρία με ios ούτε toutchwiz. Θα ήθελα να κάνει 1 πράγμα αλλά να το κάνει τέλεια, δηλαδή να μην έχω θέμα με εφαρμογές-κολλήματα και να μην μου τελειώνει η μπαταρία μέσα σε 4 ώρες(είχα lg 4x hd) 

Ευχαριστώ 

Tότε το Iphone δεν είναι για σένα. Η μπαταρία του τελειώνει πολύ γρήγορα. 

Το Note 3 βγάζει άνετα 5 ώρες ανοιχτή οθόνη με full ίντερνετ. Αν βέβαια λιώνεις την συσκευή και θες να μην σε νοιάζει ο φορτιστής αγοράζεις extended battery. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 65 τοις εκατό της μπαταρίας με 4 ώρες και 52 λεπτά ανοιχτή οθόνη με full ίντερνετ και έβγαλα το κινητό από το φορτιστή πριν 24 ώρες. Και είμαι ακόμα με την 2η φόρτιση, ακόμα στρώνω την μπαταρία.

Έχε υπόψιν σου οτι είχες επιλέξεις ένα από τα μικρότερα κινητά και η άλλη σου επιλογή ένα από τα μεγαλύτερα. Μεταξύ τους βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση το Note 3 είναι ανώτερο σε όλα εκτός από τα υλικά κατασκευής.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα πάω σε note ! Το ποιο θα δείξει. 3 με βλέπω άλλα αν πάει κάνα 600-650ρι το 4 θα το πάρω σιγουρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα πάω σε note ! Το ποιο θα δείξει. 3 με βλέπω άλλα αν πάει κάνα 600-650ρι το 4 θα το πάρω σιγουρα

Σε κανα δίμηνο το πολύ θα έχει πάει σίγουρα εκεί το 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...