ailouros84 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σε ολους, οπως θα μαντεψατε απο τον τιτλο αγορασα ενα nexus απο ebay χωρις να προσεξω οτι ειναι κλειδωμενο απο την at&t... το κινητο φτανει δευτερα και μαλλον δεν θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω με την δικια μου καρτα... νομιζω υπαρχουν καποια σαιτ που στο ξεκλειδωνουν επι πληρωμη η μπορεις και να το ζητησεις και απο την ιδια την εταιρια... ξερει κανενας περισσοτερα για αυτο το θεμα? καποιο αξιοπιστο σαιτ ας πουμε?? ευχαριστω...
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αυτο το εχει χρησιμοποιησει ξαδερφος μου και καποια παιδια εδω στο φορουμ. Σε 6 μερες αν θυμαμαι καλα σου στελνει κωδικο με email. http://www.cellunlocker.net/
sokinfragoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε.νομίζω πως τα android δεν τα κλειδώνουν.προσφατα είχα ένα s4 της verizon.ήταν όντως κλειδωμένο.το έκανα όμως να παίζει σε cosmote απλά πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και στην λειτουργία δυκτιου επέλεγα το global.εκεί που τα δικά μας εμφανίζουν τις επιλογές για 2g η 3g!!!!global to γύρισα και έπαιζε κανονικότατα!!!!δες το και στείλε να μας πεις
ailouros84 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 stormrain ευχαριστω πολυ! sokinfragoul ελπιζω αυριο να ειναι σπιτι. θα το κοιταξω και θα σας πω
ailouros84 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 τελικα τζαμπα ανησυχουσα. προτου να το λαβω μπηκα στο www.cellunlocker.net/ για να παρω μια ιδεα και ψαχνοντας κατα μαρκα για κωδικους ειδα οτι στην lg δεν ειχε το nexus. στην συζητηση ακριβως απο κατω ανεφερε ο διαχειριστης οτι το συγκεκριμενο δεν κλειδωνεται απο καμια εταιρια...(ισως εχει να κανει με την google γιατι τα αλλα κλειδωνονται κανονικα... και πραγματικα μολις το ελαβα εβαλα τη σιμ και λειτουργουσε κανονικοτατα! σας ευχαριστω παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα