Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα ! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό σκέφτομαι να αγοράσω iMac και χω καποιες απορίες .

Συμφέρει να αγοράσω μεταχειρισμένο 24 ' του 2009 ?και τι αναβαθμίσεις μπορεί να πάρει?

Η 27 του 11-13' και τι αναβαθμίσεις μπορεί να πάρει?

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το 24' ,

Η να πάρω καινούργιο 21,5 '?

Θα εκτιμουσα την γνώμη σας !!!

Δημοσ.

Συμφέρει να πάρεις οτιδήποτε αν σου κάνει για τι δουλειά που το θες και αν η τιμή είναι σωστή.

Επομένως για να μπορέσουμε να σου προτείνουμε πες τι εργασίες θα κάνεις με αυτό και σε τι τιμή έχεις βρει αυτά που αναφέρεις 

Δημοσ.

Έχω βρει κάποια 24' απο 400 -700€

Και 27' απο 900-1800€ .

Θα τα ήθελα κυρίως για ίντερνετ ταινίες παρουσιάσεις εργασίες ,αλλά και για χρηματιστηριακές πλατφόρμες ,γραφήματα κτλπ.

Δημοσ.

Για 24άρι θα έδινα από 400 έως 500 το πολύ αν είχε extra μνήμη, κλπ και φυσικά σε άριστη κατάσταση. Για αυτά που αναφέρεις καλύπτεσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Τα ιμακ ειδικα τα 24 έχουν βγάλει κάποια προβληματακια στην οθόνη τους. Αντί να αγοράσεις τόσο παλιό μηχάνημα όσο ωραίο και να ελιναι σαν design ,θα σου πρότεινα να πας σε μακμινι συν οθόνη ή τηλεόραση όπως χρησιμοποιώ. Στις αγγελίες υπάρχουν με 400 περίπου μινι του 11 ή 12 οπότε είσαι μέσα στα χρηματικά πλαίσια που όρισες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιά ερώτηση με την ευκαιρία, αν ξέρει κανείς. Στα καταστήματα το ίδιο μοντέλο imac αναφέρεται με κωδικούς MD094ZP/A EU και MD094LZ/A. Τι διαφορές έχουν; Στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας δεν γράφουν τίποτα σχετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...