Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και ευχαρηστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζεται καποια συκευη την οποια να μπορω να συνδεσω στην τηλεοραση (π.χ. μεσο HDMI). Πανω σε αυτην να τοποθετησω το USB ωστε να μπορεσω να αναπαραγω καποιο βιντεο/ταινια. Το ξερω οτι τα καινουρια DVD-Player εχουν αυτην την δυνατοτητα αλλα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχει κατι εναλλακτικο. :)

Γενικα θελω να βλεπω ταινιες στην τηλεοραση απο φλασακι αλλα η TV απο μονη της δεν εχει αυτην την δυνατοτητα (παιζει μουσικη δεινχει εικονες απο USB αλλα βιντεο οχι), τι μπορω να κανω?? :)

Δημοσ.

Ναι εριξα μια ματια WD TV Live.. Μπορω να πω οτι παρα πολυ καλο, ομως εχει πολυ περισσοτερα απο αυτα που ηθελα (π.χ. Wi-fi δυνατοτητα συνδεσης στο ιντερνετ youtube, και ... και.. και...)μιας και δεν θα χρησημοποιουσα ολες τις δυνατοτητες του. Οχι οτι με χαλαει αλλα θα ηθελα κατι πιο απλο, αφου το wi-fi δεν με ενδοιαφερει αμεσα και ανεβαζει και την τιμη του χωρις λογο. Ευχαριστω. :)

Δημοσ.

Ειχα το πρωτο wd live απο το 2009.Εξαιρετικο επαιζε τα παντα.Οι νεες τηλεορασεις ομως εχουν πολυ καλυτερο player και διαβαζουν γεματους σκληρους πολυ πιο γρηγορα απο οτι το wd.Ενα 3tb σκληρο το wd το διαβαζει σε 30 δευτερα ενω μια samsung tv σε 8 δευτερα

Δημοσ.

Δεν υπήρχε πρόβλημα συμβατότητας με σκληρούς 3TB;

Λύθηκε;

Ναι απο την πρωτη στιγμη που την πηρα διαβασε 2/3tb σκληρους χωρις κανενα προβλημα σε 6-7/ δευτερα και τους εχω σχεδον γεματους.Απο τοτε εκανε ακομα 2 firmware updates.Γενικα ο media player της samsung ειναι εξαιρετικο.Οπως και το 3d/smart.Οσον αφορα την εικονα ολοι λενε σε movie mode δειχνει καλυτερα αλλα εμενα το στανταρ με δικες μου ρυθμισεις δειχνει καλυτερα.

Δημοσ.

king, για υπενθύμισέ μου ποιά έχεις.

Αν το πρόβλημα των δίσκων 3TB λύθηκε, πολύ ενδιαφέρον.

Για τους media player της Samsung, το' χουμε πει πολλές φορές πως είναι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

king, για υπενθύμισέ μου ποιά έχεις.

Αν το πρόβλημα των δίσκων 3TB λύθηκε, πολύ ενδιαφέρον.

Για τους media player της Samsung, το' χουμε πει πολλές φορές πως είναι ότι καλύτερο.

H6470 με λιγο clouding στις κατω γωνιες οπως ολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...