adtakhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Εχω μπροστά μου ένα σύστημα που εδώ και καιρό έτρεχε UBUNTU 12.04 LTS και Windows 7 ultimate ! Όλα ήταν εγκατεστημένα σε έναν σκληρό δίσκο του 1tb . Ο δίσκος είχε χωριστεί σε partitions για SWAP, WINDOWS , UBUNTU και αποθήκη αρχείων. Κάθε παρτίσιον είχε εγγραφεί με NTFS ή ext4 αντίστοιχα . Εχτές μου ζητήθηκε να διαγράψω τα παρτίσιονς και να περάσω μόνο windows , το οποίο και έκανα ! Στην πορεία όμως κατάλαβαν (οι χρήστες) πως στο παρτισιον του ubuntu υπήρχαν αρχεία πτυχιακής εργασίας . Εν ολίγης, υπάρχει πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων από φορμαρισμένο από ext4 σε ntfs δίσκο ? Είδη μέσα από windows (που τρέχουν από άλλο δίσκο) έχω ξεκινήσει με τα recover my files και recuva μπας και βγάλω άκρη, αλλά δεν το βλέπω .... Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία ?
Godian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ας δώσουν 1 100€ και θα γίνει.... Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια
dragonborn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Για να προσπαθήσουν να γλυτώσουν τα χρήματα (που όντως κόβουν κώλους οι εταιρίες ανάκτησης δεδομένων), δοκιμάστε το TestDisk. Ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων, είναι δωρεάν και είναι και open source. Σελίδα εδώ, επίσης υπάρχει και οδηγός βήμα-βήμα στο wiki.
adtakhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ευχαριστώ. Τα δοκιμάζω ένα ένα και επανέρχομαι !
adtakhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Για να προσπαθήσουν να γλυτώσουν τα χρήματα (που όντως κόβουν κώλους οι εταιρίες ανάκτησης δεδομένων), δοκιμάστε το TestDisk. Ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων, είναι δωρεάν και είναι και open source. Σελίδα εδώ, επίσης υπάρχει και οδηγός βήμα-βήμα στο wiki. Φαίνεται να τα πηγαίνουμε καλά ! Τουλάχιστον για αρχή ! Κανένα άλλο δεν μου δείχνει partitions του linux ext4 αλλά εδώ φαίνεται να τα αναγνωρίζει !
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ...και να το βρεις πολυ δυσκολα θα εξάγεις αρχεια απο το λινουξ
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αν επανέρθει κανονικά το linux διαμέρισμα πανεύκολα θα τα «εξάγει» ένα boot με ένα livecd και copy/paste σε εξωτερικό δίσκο,δεν είναι επιστήμη, το θέμα είναι αν επανέρθει ή όχι. 1
adtakhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Στο πρώτο screen έχω ζητήσει να σκανάρει τον σκληρό για partitions ! Με ένα δεύτερο σε βάθος σκανάρισμα μου βγάζει τα παρακάτω Κάτι δεν μου πάει καλά . Αν τα partitions ήταν κατακερματισμένα θα έπρεπε όπως γράφεται στις παρατηρήσεις του προγράμματος να ταιριάζουν μεταξύ του τα parts. Εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τι προτείνετε να θέσω τα διαμερίσματα ???
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Τέρμα κάτω σου λέει πόσα gb είναι το κάθε διαμέρισμα,πρέπει να ξέρεις πόσα gb ήταν τα παλιά που χάθηκαν για να επαναφέρεις μόνο αυτά και όχι τίποτα αρχαία διαμερίσματα από 5 φορμάτ πριν...
adtakhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Τέρμα κάτω σου λέει πόσα gb είναι το κάθε διαμέρισμα,πρέπει να ξέρεις πόσα gb ήταν τα παλιά που χάθηκαν για να επαναφέρεις μόνο αυτά και όχι τίποτα αρχαία διαμερίσματα από 5 φορμάτ πριν... Ελα που δεν ξέρω πόσο ήταν το κάθε ένα . Στην πρώτη αναζήτηση μου έβγαλε ένα για swap και ένα για linux ext4. Με τον βαθύτερο έλεγχο μου πέταξε 2 swap και όλα τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω τι να διαλέξω .... και πως να κινηθώ. Λογικά τα πρώτα δεν πρέπει να είναι και τα πιο πρόσφατα ?
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να δοκιμάσεις το P:list files για να σου δείξει τι αρχεία έχει στο διαμέρισμα ,αν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση για να τα δείξει,ίσως έτσι βγάλεις άκρη.
adtakhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 To έχω είδη δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα ....δυστηχώς .
adtakhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν γίνεται κάτι ... του ζητάω να γράψει τα partitions, μου ζητά να επανεκκινήσω . αλλά στο τέλος δεν βρίσκω τα γραμμένα νέα parts ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα