batman_gardiki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 έχω ένα DVD-R και θέλω να το αντιγράψω σε DVD+R ποιο διαλέγω ρε παιδιά; στο εγγραφή ταινιών το απλή αντιγραφή αρχείων ταινίας σε CD/DVD/ΔΙΣΚΟ BLUE RAY ??? από κάτω λέει αναπαράγεται μόνο σε υπολογιστή!!! θέλω να παίζει παντού σε dvdplayer, pc κλπ
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Θα πας στο αντιγραφή δίσκου(dvd) εφόσον είναι έτοιμη ταινία. 1
batman_gardiki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 το πρωτο το έγραψα οκ!!! στο δευτερο κολλάει στην ανάγνωση....τι να κάνω; το έχω αντιγράψει παλιότερα στον σκληρό και έχει 2 φακέλους.... AUDIO_TS & VIDEO_TS πως το γράφω και αυτό σε DVD???
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αν τους έχεις τους φακέλους απλά φτιάχνεις ένα νέο data disk με αυτούς τους δύο φακέλους και το γράφεις. Μπορεί να έχει γρατσουνιστεί φθαρεί το δισκάκι και να μην διαβάζεται ποια ή να θέλει πολύ καλής ποιότητας dvd-rom για να το διαβάσει.
micos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το ashampoo έχει επιλογή για να γράφεις αρχεία dvd-video σε δίσκο και το ανέφερες στην αρχή. Το λέει Εγγραφή ταινίας->Εγγραφή video dvd από φάκελο. Γίνεται και σαν data dvd αλλά οι προδιαγραφές του dvd video είναι λίγο διαφορετικές π.χ. δεν επιδέχεται ανοιχτό δίσκο και αν θέλεις πλήρη συμβατότητα με όλα τα dvd players θα πρέπει να ακολουθήσεις την επίσημε διαδικασία της δημιουργίας dvd. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα