21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τελικα μαλλον ο,οι παίζουν το πσιχνιδι του μαστίγιου και καρότου για να ψωνίζουν οι καταναλωτές και να μετράνε τα κέρδη...
Human Soul Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τέλος δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι Εδώ μου το χάλασες, care to analyze?
dionisisg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 μια εικόνα χίλιες λέξεις, για αρκετούς φίλους παραπάνω(μερικές φορές και εμού του ιδίου).
Lomar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εδώ μου το χάλασες, care to analyze? Θα μπορούσα να σου το παίξω υπεράνω λέγοντας σου πως ο καθένας είναι δάσκαλος του εαυτού του και υπεύθυνος για το αν μαθαίνει απο τις δύσκολες εμπειρίες που είχε στη ζωή του, αλλά η αλήθεια μου βγήκε σε τρολλάρισμα, μια υποψία έπαρσης (μάλλον είναι αυτό που λέει ο KAKADI ότι όλοι μας πρέπει κάπως κάπου να ψωνιστούμε). Μαλακία μου. κανείς δεν είναι τέλειος 2
lelos84 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 <p>Μ'αρέσει πως ταυτίζεστε με τις εταιρείες σε πολλαπλά επίπεδα:<br><br> 1. φαλλοκρατικά, ποιά έχει το πάνω χέρι, ποιός κρέμεται απο τα @@ ποιανού κτλ<br><br> 2. Sophistication λες και το iphone ή το galaxy/note που έχετε στα χέρια σας ξαφνικά αποκτούν νέες ιδιότητες.<br><br> 3. Οπαδικά/κομματικά, ως επιβεβαίωση οτι "ταχθήκατε" στο "ισχυρότερο" στρατόπεδο.<br><br> 4. Οικονομικά, λες και είστε μέτοχοι.<br><br> Cognitive Fallacies, Level: Corporate!</p> Αγορι μου οπως ο Ψαλτης σο "Πεστα Βρομωστομε".Ευγε στο μυαλο μου εισαι,χαχαχα Sent from my iPhone using Insomnia 1
Web_Nerd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 LOL. Τα οικονομικά μεγέθη και το πλάνο μια εταιρίας δεν είναι κατακριτέο εφόσον στόχος κάθε εταιρίας είναι να μεγιστοποιήσει το κέρδος της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οπότε ότι και να λέτε δεν έχει πρακτικά αξία παρά μόνον κουβέντα να γίνεται που λέμε... 1
bounce2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αναμενόμενο η Samsung να πάρει ενα κομμάτι απο τα συμβόλαια της TSMC που έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα με τα 2Onm. H Qualcomm μπορεί να είναι μεγαλύτερος πελάτης και απο την Apple, αλλά αυτό εξαρτάται απο το τι ποσοστό θα πάρει η Samsung και τι η TSMC.
Federacion Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ποια εταιρεία κερδίζει τα περισσότερα ανά δευτερόλεπτο Samsung: $6.486Apple: $4.539Foxconn: $3.815HP: $3.459IBM: $3.166Microsoft: $2.331Amazon: $1.996Google: $1.873Dell: $1.865Intel: $1.628Cisco: $1.594Oracle: $1.068Nokia: $941Facebook: $230BlackBerry: $205
achilles_g_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Κάποιοι φανατίζονται με το ποιος την έχει πιο μεγάλη και με τα δικαστήρια λες και είναι οι μέτοχοι και οι ευρασιτέχνες ενώ παραβλέπουν ότι όλα είναι μπίζνες....
agrimi_pontios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μα το τμημα που ασχολειται με την κατασκευη του επεξεργαστη δεν ειναι το ιδιο με αυτο που αφορα τις φορητες συσκευες. Να προσθεσουμε και τα εσοδα απο τα ναυπηγεια της samsung; Το πιο σωστο. Μια εταιρεια με δεκαδες τμηματα δεν ειναι δυνατον να ειναι απλα μια. Καθε τμημα της ειναι μια αυτουσια εταιρεια. Ακομα και η samsung mobile αγοραζει απο την samsung semiconductor απο τη στιγμη που πρεπει να δηλωθουν εξοδα κατασκευεις εξαρτηματων. Καθε τμημα ειναι ξεχωριστο και προσπαθει το καλυτερο.συμφωνια με apple και ουτω καθεξης. 1
hristozik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ποια εταιρεία κερδίζει τα περισσότερα ανά δευτερόλεπτο Samsung: $6.486 Apple: $4.539 Foxconn: $3.815 HP: $3.459 IBM: $3.166 Microsoft: $2.331 Amazon: $1.996 Google: $1.873 Dell: $1.865 Intel: $1.628 Cisco: $1.594 Oracle: $1.068 Nokia: $941 Facebook: $230 BlackBerry: $205 Και εγώ πήγα σαν μακακας και επένδυσα στην amstrad. 1
Ainu Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Όσο θα υπάρχουν funboys και των δύο πλευρών, θα παρουσιάζουν υπερκέρδη! Η πόλωση, τεχνητή ή μη, μόνο καλό τους κάνει
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορούσα να σου το παίξω υπεράνω λέγοντας σου πως ο καθένας είναι δάσκαλος του εαυτού του και υπεύθυνος για το αν μαθαίνει απο τις δύσκολες εμπειρίες που είχε στη ζωή του, αλλά η αλήθεια μου βγήκε σε τρολλάρισμα, μια υποψία έπαρσης (μάλλον είναι αυτό που λέει ο KAKADI ότι όλοι μας πρέπει κάπως κάπου να ψωνιστούμε). Μαλακία μου. κανείς δεν είναι τέλειος Ποια υποψία έπαρσης ρε αγόρι μου; Το ότι ζεις ανάμεσα σε μαϊμούδες κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι ριάλιτυ είτε το επιτρέπει το Insomnia.gr είτε όχι, και διαθέτεις αυτό που δεν διαθέτουν τα ζώα.. αναζήτηση της λογικής.. ΔΕΝ σε καθιστά έξυπνο, σε καθιστά απλά εξυπνότερο. Άρα μη σκας. Και μια ζωή θα ζήσεις, και αυτή ίσως μέχρι αύριο.. Χάνεις που χάνεις τον ύπνο σου ενώ οι μαϊμούδες είναι στο τρίτο όνειρο, ευχαριστήσου το τουλάχιστον. ΜΗΝ επιτρέπεις να σου λένε πως ενώ κάθεσαι και το "δουλεύεις" παραμένεις ΙΣΟΣ γιατί έτσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. Διαβάζεται παράλογορ, think about it.
Harrylander Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ετσι είναι φιλε μου !! Και καποιοι εδω και εκει εξω στα καφενεια παιζουν φαπες ποιος την εχει πιο μεγαλη την οθονη......και στην τελικη ειτε πουλησει ο ενας ειτε πουλησει ο αλλος στις ιδιες τσεπες μπαινουν.....Αλλα ειπαμε την Μαρμελαδα ολοι μας μηδενος εξαιρουμενου την αληφουμε στα ματια οχι στο ψωμι μας το πρωι.........
CyanBlue Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 "Λοιπόν, εγώ θα φτιάξω τα τσιπς κι εσύ θα φτιάξεις το ντιζαϊνάτο σακουλάκι που θα τα βάλεις μέσα. Σε πολλές γεύσεις για να αρέσουν σε πολλούς... ΟΚ?" "ΟΚ, αλλά θα κάνουμε και πως τσακωνόμαστε για να ασχολούνται μαζί μας ΟΚ?"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα