voltmod Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Η Samsung στοχεύει να ξεκινήσει τη παραγωγή chips χρησιμοποιώντας κατασκευαστική μέθοδο 14nm FinFET στα τέλη της χρονιάς, και έχοντας κλείσει τη συμφωνία με την Apple για την κατασκευή chips της τελευταίας περιμένει αύξηση στα κέρδη της.Αυτό είπε ο Kim KI-nam, Πρόεδρος του τμήματος Ημιαγωγών της Samsung σε δημοσιογράφους στα κεντρικά της εταιρείας στη Σεούλ. Τα κέρδη "θα παρουσιάσουν βελτίωση" μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία. Η Apple δεν θα είναι ο μοναδικός πελάτης της Samsung πάντως, αφού αναμένεται να υπογράψουν συμφωνίες και οι Qualcomm και AMD, που όπως είναι γνωστό είναι "fabless" εταιρείες, για χρήση της κατασκευαστικής μεθόδου 14nm και στα δικά τους προϊόντα περίπου στο τέλος της χρονιάς. Ο κ. Kim Ki-nam δεν αποκάλυψε πότε η Samsung συγκεκριμένα θα ξεκινήσει τη κατασκευή των chips της Apple ή των άλλων πελατών της εταιρείας. Αυτή τη περίοδο, η Samsung κατασκευάζει περίπου το 30% των chips A8 της Apple, με τη TSMC να έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής (70%). Σύμφωνα με το ZDNet Korea, η Samsung αναμένεται να κατασκευάσει στα 14nm τον διάδοχο του Apple A8 SoC. Site: GSMArena
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε. 5
nektarios1973 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 φίλοι IPhone-άκιδες τελικα δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον BIG SAM... 3
Harrylander Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Οταν ελεγα οτι ταχουν μεταξυ τους κανει πλακακια καποιοι γελουσαν .....Τωρα ας γελασω εγωω.............χαχαχαχαχα 6
MORFEAS1975 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Οταν ελεγα οτι ταχουν μεταξυ τους κανει πλακακια καποιοι γελουσαν .....Τωρα ας γελασω εγωω.............χαχαχαχαχα ετσι είναι φιλε μου !!!
mourouzis2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σε χτεσινό άρθρο τους οι Reuters έγραφαν ότι η Samsung θα έχει αυτό το τρίμηνο τις χειρότερες οικονομικές επιδόσεις της τελευταίας τριετίας λόγω της επιβράδυνσης από το τμήμα mobile ενώ οι άλλοι τομείς της αναπτύσσονται περισσότερο. " to show its worst operating profit in nearly three years, with a slow recovery seen starting in the fourth quarter." Click http://www.reuters.com/article/2014/10/01/us-samsung-elec-outlook-q-idUSKCN0HQ54820141001
KAKADI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 <p>φίλοι <span><em>IPhone-άκιδες τελικα δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον BIG SAM</em></span>... </p> Υπαρχει βέβαια κ η άλλη πλευρά του νομίσματος που λέει πως οι φίλοι samsungακηδες θα συνεχίσουν να βλέπουν το mobile τομέα της εταιρείας τους ακμαίο οικονομικά... Καθώς θα έχει βάλει το χεράκι της και η apple. Υπολογίζουν κ σε αυτό εκεί στη Samsung ( θέλει η πουτ@να να κρυφτεί κ η χαρά δεν την αφήνει).. Sent from my iPad using Insomnia 3
rufous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αυτά να τα βλέπουν τα fanboys των εκάστοτε εταιρειών... 5
Δημοφιλής ανάρτηση Lomar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μ'αρέσει πως ταυτίζεστε με τις εταιρείες σε πολλαπλά επίπεδα:1. φαλλοκρατικά, ποιά έχει το πάνω χέρι, ποιός κρέμεται απο τα @@ ποιανού κτλ2. Sophistication λες και το iphone ή το galaxy/note που έχετε στα χέρια σας ξαφνικά αποκτούν νέες ιδιότητες.3. Οπαδικά/κομματικά, ως επιβεβαίωση οτι "ταχθήκατε" στο "ισχυρότερο" στρατόπεδο.4. Οικονομικά, λες και είστε μέτοχοι.Cognitive Fallacies, Level: Corporate! 37
KAKADI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 <p>Μ'αρέσει πως ταυτίζεστε με τις εταιρείες σε πολλαπλά επίπεδα:<br><br> 1. φαλλοκρατικά, ποιά έχει το πάνω χέρι, ποιός κρέμεται απο τα @@ ποιανού κτλ<br><br> 2. Sophistication λες και το iphone ή το galaxy/note που έχετε στα χέρια σας ξαφνικά αποκτούν νέες ιδιότητες.<br><br> 3. Οπαδικά/κομματικά, ως επιβεβαίωση οτι "ταχθήκατε" στο "ισχυρότερο" στρατόπεδο.<br><br> 4. Οικονομικά, λες και είστε μέτοχοι.<br><br> Cognitive Fallacies, Level: Corporate!</p> Κ μένα μ αρέσει που μιλάς μονο για εμάς... Λες κ συ κανεις κατι άλλο.. Κ αν δε το κανεις γι αυτό, σίγουρα το κανεις ή το χεις κανει γι άλλο θέμα στη ζωή σου. Υπάρχουν ένα σωρό, απο αυτοκίνητο μέχρι οτι θες.. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των αντρών ειναι να προσπαθούν να επιβληθούν μέσω των επιλογών τους σε άλλους άντρες.. Sent from my iPad using Insomnia 1
Lomar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Κ μένα μ αρέσει που μιλάς μονο για εμάς... Λες κ συ κανεις κατι άλλο.. Κ αν δε το κανεις γι αυτό, σίγουρα το κανεις ή το χεις κανει γι άλλο θέμα στη ζωή σου. Υπάρχουν ένα σωρό, απο αυτοκίνητο μέχρι οτι θες.. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των αντρών ειναι να προσπαθούν να επιβληθούν μέσω των επιλογών τους σε άλλους άντρες.. Sent from my iPad using Insomnia Καλά τα λες. Το έκανα στα 13 μου για το playstation 2 vs xbox. Μετά μου εξήγησαν με επιχειρήματα οτι δεν κερδίζω κάτι. Ξέρεις, έχει διαφορά να ανήκεις σε ένα σύνολο το οποίο υπερασπίζεσαι και κράζεις (ακόμα και για οπαδικό χαβαλέ) τον ανταγωνισμό, απο το να ταυτίζεσαι με άσχετους οργανισμούς επειδή επέλεξες τα προϊόντα τους. Χαρακτηριστικό του άντρα είναι να παλεύει για να διεκδικίσει αυτά που χρειάζεται/θέλει, απο εκεί πηγάζει αυτό που αναφέρεις. Το οτι πλέον γίνεται σε καταναλωτικά πλαίσια, είναι ότι το τσιουάουα για τον λύκο, δηλαδή εκφυλισμός αυτού του χαρακτηριστικού Επίσης η τακτική "καθρεφτάκι" ήταν κάτι που έκανα και εγώ στα 8. Μετά μου εξήγησαν πως όταν κάποιος μου παραθέτει επιχειρήματα για μια παρατήρηση του που μπορεί να θίγει μια συμπεριφορά μου, το λογικό και συνετό είναι να αναλογιστώ αυτά που μου λέει χωρίς θυμό ή άμεση αντίδραση προς το πρόσωπο που τα επισημαίνει (Reflective reasoning, αλλά προς εμένα όχι προς τον φορέα της παρατήρησης) και να μην το παίρνω προσωπικά, ούτε να ταυτίζω τις τωρινές συμπεριφορές μου με τον χαρακτήρα μου, γιατί και αυτές θα αλλάξουν στο μέλλον. Επίσης κατάλαβα πως αυτό είναι μακροπρόθεσμα θετικό γιατί οι άνθρωποι μόνο όταν μαθαίνουμε και διορθώνουμε τα λάθη μας αντί να τα καλύπτουμε με φτηνιάρικες και ανώριμες δικαιολογίες βελτιωνόμαστε. Τέλος δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι 20
Gtr34 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μα το τμημα που ασχολειται με την κατασκευη του επεξεργαστη δεν ειναι το ιδιο με αυτο που αφορα τις φορητες συσκευες. Να προσθεσουμε και τα εσοδα απο τα ναυπηγεια της samsung;
KAKADI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Χαρακτηρίστικο τον αντρών δεν είναι να παλεύουν γι αυτό που θέλουν.. Αυτό το κάνουν Κ οι γυναίκες την εποχή μας. Το να προσπαθείς να επιβληθείς όμως έστω Κ για τις επιλογές σου σε τόσο ανούσια θέματα, αυτό είναι αντρικό χαρακτηριστικο. Όσο συνειδητοποιημενος Κ αν είσαι σε κάποιο θέμα θα ξεχάστεις Κ θα κάνεις το ίδιο. Είναι στο αίμα μας φίλε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα