Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα Samsung 840 ev0 128gb από e-shop και κατά την εγκατάσταση των windows 7 (έχω κάνει 100 format με το συγκεκριμένο cd) σταματάει στο 2% στο expanding file (δεύτερο βήμα) και μου βγάζει το μήνυμα που θα δείτε παρακάτω σε ss

post-106773-0-01967200-1412440662_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο το cd-rom το οποίο δουλεύει μια χαρά. Στα windows τον ssd των βλέπει κανονικά. Επίσης το hard disk sentinel λέει 100% health. Στον install όμως fail

Δημοσ.

Μήπως ο δίσκος είναι σε MBR?

Κάνε ένα GParted live USB και πήγαινε στο Device / Partition Table να δημιουργήσεις νέο MBR Partition Table.

Δημοσ.

καλησπερα,

σε μενα συνηθως λυνεται αυτο το προβλημα οταν γραφω ενα καινουργιο δισκακι με τα windows και με αλλο μεσο εξωτερικο κανω format..

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω:

Μήπως ο δίσκος είναι σε MBR?

Κάνε ένα GParted live USB και πήγαινε στο Device / Partition Table να δημιουργήσεις νέο MBR Partition Table.

Δημοσ.

Αφού απο usb σε πήγε σε αυην την εικόνα λογικά το αλλο πρόβλημα οφειλόταν στο cd εδω όμως δεν βλέπω πουθενά τον ssd ....  δές αυτο που λεει ο  Euclides αλλα θα σου προτείνω και εναν πιο μπακαλίστικο τρόπο για να βγεί άκρη , βγάλε ολους τους δίσκους απο πάνω έκτος του ssd που θέλεις να περάσεις τα windows , κανε boot με το cd ή το usb και δες αν στον εμφανίζει τώρα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το πρόβλημα μου λύθηκε με την πρόταση του xristara. Άλλαξα θύρα τον ssd πάνω στη motherboard και όλα καλά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...