shadow_man Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αγόρασα ένα Samsung 840 ev0 128gb από e-shop και κατά την εγκατάσταση των windows 7 (έχω κάνει 100 format με το συγκεκριμένο cd) σταματάει στο 2% στο expanding file (δεύτερο βήμα) και μου βγάζει το μήνυμα που θα δείτε παρακάτω σε ss
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Από τι μέσο προσπαθείς ? είσαι σίγουρος ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα το μέσο ?
shadow_man Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Απο το cd-rom το οποίο δουλεύει μια χαρά. Στα windows τον ssd των βλέπει κανονικά. Επίσης το hard disk sentinel λέει 100% health. Στον install όμως fail
Λύση Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Λύση Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 8007045d = "ERROR_IO_DEVICE σύμφωνα με μια γρήγορη αναζήτηση στο νετ. ξεσύνδεσε/επανασύνδεσε τον ssd μια. 2
Euclides Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μήπως ο δίσκος είναι σε MBR? Κάνε ένα GParted live USB και πήγαινε στο Device / Partition Table να δημιουργήσεις νέο MBR Partition Table.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα, σε μενα συνηθως λυνεται αυτο το προβλημα οταν γραφω ενα καινουργιο δισκακι με τα windows και με αλλο μεσο εξωτερικο κανω format..
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε πάντως να κάνεις το installation και απο usb stick δεν χάνεις τιποτα
shadow_man Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασα και από ubs και μου βγάζει αυτό
Euclides Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Επαναλαμβάνω: Μήπως ο δίσκος είναι σε MBR? Κάνε ένα GParted live USB και πήγαινε στο Device / Partition Table να δημιουργήσεις νέο MBR Partition Table.
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάλι δεν βλέπω κανένα 120αρι δίσκο στο sshot. Έναν 500αρι βλέπω και ένα 38.5. 1
SPANK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αφού απο usb σε πήγε σε αυην την εικόνα λογικά το αλλο πρόβλημα οφειλόταν στο cd εδω όμως δεν βλέπω πουθενά τον ssd .... δές αυτο που λεει ο Euclides αλλα θα σου προτείνω και εναν πιο μπακαλίστικο τρόπο για να βγεί άκρη , βγάλε ολους τους δίσκους απο πάνω έκτος του ssd που θέλεις να περάσεις τα windows , κανε boot με το cd ή το usb και δες αν στον εμφανίζει τώρα 1
shadow_man Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το πρόβλημα μου λύθηκε με την πρόταση του xristara. Άλλαξα θύρα τον ssd πάνω στη motherboard και όλα καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα