Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν χρησιμοποιω το nexus μου μου δινει την εντύπωση πως ζεστενεται αρκετα γρηγορα και ευκολα. Δυστυχως δεν εχω καποιο αλλο nexus για να συγκρινω θερμοκρασιες (για να δω αν φταιει το δικο μου η ειναι γενικα ετσι η συσκευη.. ). Τι προτεινετε να κανω; Μπορει καποιος κατοχος της συσκευης να μου πει σε ποση ωρα (περιπου) ανεβαζει θερμοκρασιες το δικο του νεξους απλα χαζευοντας στο internet;

Δημοσ.

Τώρα το ανεβάζει θερμοκρασία είναι και λίγο σχετικό. Και μένα ζεστένεται λιγάκι...Κυρίως αν είναι ταυτόχρονα την πρίζα.

Αν δε σου καίει πολύ μπαταρία (που θα σήμαινε ότι κάποιο app τρέχει πισω) εγώ λέω να μην σε απασχολεί. Είναι σκυλιά, δεν παθαίνουν τίποτα :P

Δημοσ.

Τώρα το ανεβάζει θερμοκρασία είναι και λίγο σχετικό. Και μένα ζεστένεται λιγάκι...Κυρίως αν είναι ταυτόχρονα την πρίζα.

Αν δε σου καίει πολύ μπαταρία (που θα σήμαινε ότι κάποιο app τρέχει πισω) εγώ λέω να μην σε απασχολεί. Είναι σκυλιά, δεν παθαίνουν τίποτα :P

Αυτο που λες για την μπαταρια μου φαινεται να την κατεβαζει σχετικα γρηγορα.. Πως να τσεκαρω αν τρεχει τιποτα απο πισω; 

Δημοσ.

Wakelock detector....Όταν λες γρήγορα, πόσο γρήγορα και με τι χρήση?

Με απλουστατη χρηση (browsing) για 5 λεπτα το πρωι που σηκωνομαι τρωει 2% Παντως δεν φαινεται να υπαρχει καμια εφαρμογη που να τρεχει απο πισω..

Δημοσ.

Βάλε λίγο σήμα, λίγο φωτεινότητα, λίγο το ένα λίγο το άλλο, δεν νομιζω ότι είσαι χάλια...Τσέκαρε όμως και με το wakelock detector...Δεν χάνεις τίποτα...Όσο για τη θερμότητα με σε πολυαπασχολεί...

Δημοσ.

Βάλε λίγο σήμα, λίγο φωτεινότητα, λίγο το ένα λίγο το άλλο, δεν νομιζω ότι είσαι χάλια...Τσέκαρε όμως και με το wakelock detector...Δεν χάνεις τίποτα...Όσο για τη θερμότητα με σε πολυαπασχολεί...

Το wakelock το εβαλα αλλα θελει root... Οποτε βρηκα ενα αλλο και το τσεκαρα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...