Προς το περιεχόμενο

Note 3 -KitKat Μλκια..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα τη βλακεια να αναβαθμισω το Note 3 σε KitK κι εχω τα προβληματα που αναφερονται στα περισσοτερα φορουμ που γκουγκλαρα..

Κολλαεξ μετα απο κανα μισαωρο (παγωνει) ανεξαρτητα απο το τι εχω κανει (θελω να πω δεν πσκαλωνει με καποια συγκεκριμενη εφαρμοφη μονο.. το κανει οποτε του ρθει) Δεν γνωριζα οτι "κλειδωνει" η sd και δεν βρισκω τον stock file manager που ειναι ο μονος που επιτρεπει απ οτι διαβασα την μεταφορα αρχειων απο sd σε συσκευη κι αντιστροφα..

Λυση ομως δεν βρηκα.

Εχει κανενας το ιδιο προβλημα?

Εχετε βρει καποια λυση?

Δημοσ.

Ναι δεν μπορω.. Θα σβηστουν ολα.

Και δεν μπορω να τα περασω στην SD

Σύνδεσε το κινητό στο PC και μετέφερε απο εκει τα αρχεία που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω ουτε πισι

Κατέβασε το Google Drive απο το Google Play, άμα δεν το έχεις ήδη και ανέβασε τα αρχεία που θέλεις εκεί. Όταν κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις θα ξανα κατεβάσεις το Drive και θα κατεβάσεις τα αρχεία απο εκεί.

Δημοσ.

Συγρονισε τα πάντα στο gmail.μετά αν θες αγόρασε ένα otg.στο note που έχεις με kitkat είναι συμβατό.τα στέλνεις όλα εκεί.αν βάλεις στικακι λογικά θα σε αφήσει να μεταφέρεις.αν δεν έχεις ούτε ιντερνετ ούτε δέκα ευρω για το otg μάλλον δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε!!

Δημοσ.

Δεν εχω ουτε πισι

what>> απιθανο! παρολα αυτα εχεις το note 3? xd!

φιλε μονο επαναφορα εργοστασιακων για να δεις αμα στρωσει η κατασταση! και κανε κατι απο τα παραπανω που προτειναν οι συμφορουμιτες!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια!
Είναι εντάξει εφτιαξαν ολα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων..την οποια ηθελα να αποφυγω αλλα δεν ειχα αλλη λυση.

Δημοσ.

Εγω που το χαλασα κι εχω note 3 που κανει οτιδηποτε θα κανα στ πισι.. Μονο να περναω τραγουδια στ Ipod δεν μπορω  απο τ note 3..  και ταινιουλες βλεπω στην τιβι μεσω αυτου κ τα παντα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...