Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα λαπτοπ ενός φίλου Toshiba Satellite L300 μοντέλο: PSLB8E-01200PGE και συναντάω το εξής πρόβλημα, στην αρχή προτού προβώ στην διαδικασία φορμάτ δεν εμπενε μέσα στο περιβάλλον τον windows...με αποτέλεσμα να πάω να του κάνω φορμάτ αλλά μου κόβει την διαδικασία όταν πάει να περάσει την επέκταση αρχείων των windows 7 και να βγάζει μια λευκή οθόνη χωρίς να αναγράφει τίποτα.

Προσπάθειες που έχουν γίνει είναι:

• Στην αρχή προτού γίνει η διαγραφή δεδομένων έγινε προσπάθεια να μπω με safe mode και να μην μπενει καθόλου, πάει να φορτώσει τα .sys κλπ και κολαει εκεί.
  • Έγινε προσπάθεια να φορτώσω διάφορα λειτουργικά συστήματα όπως: WinHome,WinXP,Linux(Live),Win8 και γινόταν σε όλα με το ίδιο αποτέλεσμα άσπρης οθόνης.
  • Δοκίμασα τον σκληρό δίσκο στον δικό μου υπολογιστή και δουλεύει κανονικά μέχρι και φορμάτ του έκανα από τον δικό μου και δούλεψε κανονικά.
  • Έβγαλα τις μνήμες και έβαλα κάποιες υπάρχουσες που χρησιμοποιώ σε άλλο λαπτοπ η οποίες δουλεύουν κανονικά.
  • Τέλος δοκίμασα κι έναν SDD στο λαπτοπ και έβγαλε πάλι άσπρη οθόνη.
  • Έγινε αναβάθμιση τον BIOS απο 1.30 σε 2.30

Ανακεφαλαιώνοντας όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με σκληρό δίσκο ούτε με μνήμες, τι ακριβώς να φτεει λέτε? μου πέρασε το σκεπτικό ότι ίσως να είναι πρόβλημα η κάρτα γραφικών αλλά δεν νομίζω...θα είχε διξει κάποια συμπτώματα χειρότερα από αυτά!

Δημοσ.

χμ,κατέβασε το hard disk sentinel bootable και δες την κατάσταση του δίσκου.

Ενημερώτικά(δεν θυμάμαι πότε)είχε αναφερθεί πρόβλημα με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών που πέταγαν πράσινη η άσπρη οθόνη.

Δημοσ.

χμ,κατέβασε το hard disk sentinel bootable και δες την κατάσταση του δίσκου.

Ενημερώτικά(δεν θυμάμαι πότε)είχε αναφερθεί πρόβλημα με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών που πέταγαν πράσινη η άσπρη οθόνη.

Αποτελέσματα συνημμένης εικόνας

post-238262-0-15691100-1412437885_thumb.jpg

Δημοσ.

δοκιμασες να συνδεσεις εξωτερικη οθονη,για να τσεκαρεις αν γινεται το ιδιο;

Δημοσ.

δοκιμασες να συνδεσεις εξωτερικη οθονη,για να τσεκαρεις αν γινεται το ιδιο;

Πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με εξωτερική οθόνη, αλλά ναι έχει δοκιμαστεί και αυτό και τα ίδια!...

Δημοσ.

Βγάλε το δίσκο και δοκίμασε να του περάσεις windows απο άλλο λαπτοπ και αν περαστούν σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν ειναι ο σκληρός όποτε...τον ξαναβάλεις στο λαπτοπ που εχει πρόβλημα και bootareis με safe mode σβήνεις drivers και ξανά περνάς τους κανονικούς καλή επιτυχια

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Βγάλε το δίσκο και δοκίμασε να του περάσεις windows απο άλλο λαπτοπ και αν περαστούν σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν ειναι ο σκληρός όποτε...τον ξαναβάλεις στο λαπτοπ που εχει πρόβλημα και bootareis με safe mode σβήνεις drivers και ξανά περνάς τους κανονικούς καλή επιτυχια

Sent from my iPad using Insomnia

Όπως ανέφερα και στο πρώτο άθρο που δημοσίευσα έχει γίνει αυτή η διαδικασία μέσω SSD και έβγαλε πάλι το ίδιο πρόβλημα, δεν έχει πρόβλημα ο σκληρός κάτι άλλο συμβαίνει που δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται..μήπως πρέπει να υπάρχει λειτουργικό με κάποιους συγκεκριμένους sata drivers ώστε να περαστεί το format?

Δημοσ.

Μου εχει τυχει με λαπτοπ φιλου.Το φορματ σταματαγε χωρις λογο σε τυχαιες φασεις.Του εδωσα το cd να κανει μονος του το φορματ.Μετα απο 3 μερες τα καταφερε λεγοντας οτι καπου δεν εκανε καλη επαφη το dvd drive και εκανε αυτο το κολλημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...