gamer23792 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια θέλω να αγοράσω ένα από αυτά τα δυο Smartphone (Huawei honor 6 ή Xiaomi mi4), δεν μπορώ να αποφασίσω πιο να πάρω καθώς και τα δυο είναι εξίσου καλά, εσείς ποιο μου προτείνεται; Ευχαριστώ..
doctorkostis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Και τα δυο σπερνουν. Πλεονεκτηματα του Honor 6 το 4G και η υποστηριξη SD card. Κατα τα αλλα, τα specs ειναι παρομοια. Οι επεξεργαστες παρολο που ειναι διαφορετικοι, φαινονται να ειναι πολυ κοντα σε επιδοσεις σε benchmarks. Αν τα δυο χαρακτηριστικα που σου ανεφερα δε σε αφορουν ιδιαιτερα, παρε οποιο σου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα. Και τα δυο παντως, ειναι πολυ ομορφα σχεδιαστικα. 1
gamer23792 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Έγινε φίλε σε ευχαριστώ και εγώ κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν να πάρω δηλαδή αυτό που μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά από την στιγμή που και τα δυο κινητά είναι εξίσου καλά. Κατέληξα στο Honor 6 καθώς υποστηρίζει και Dual Sim. Σε ευχαριστώ για πληροφορία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα