Aris05 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα,εχω ενα προβλημα,οταν εχω την καρτα γραφικων στην μητρικη κανονικα και ανοιγω τον υπολογιστη ανοιγει για 2 δευτερα και μετα κλεινει,οταν την βγαζω ο υπολογιστης δουλευει κανονικα λλα δεν δινει εικονα το καλωδιο vga που εχω συνδεδεμενο το monitor με την μητρικη.δηλαδη ανοιγει ο υπολογιστης αλλα δεν δειχνει εικονα.η μητρικη μου:asus P5KPL-VM,επεξαργαστης:intel core 2 quad q6600.η μητρικη εχει ενσωματωμενα γραφικα ειδα,αλλα τι θα κανω για να εχω το monitor συνδεδεμενο με τη μητρικη καρτα μεσω vga;επισης το ανεμηστηρακι της καρτας γραφικων δεν δουλευει καν,καμια ιδεα;δεν ειναι θεμα τροφοδοτικου διοτι σημερα αγορασα καινουριο και κατα πολυ μεγαλυτερο,τελος η οθονη δουλευει διοτι την συνδεσα με το λαπτοπ.
Aris05 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 οχι,νομιζα οτι εφταιγε το τροφοδοτικο και το αλλαξα(αλλα δεν το μετανιωνω)ουσιαστικα θελω να εχω το pc χωρις καρτα γραφικων,ξερεις τιποτα αλλο που μπορει να φταιει;
cabdik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 1 κατ αρχην γραψε με παραγραφους γιατι ολα μαζεμενα, ειναι κουραστικο στο διαβασμα. 2 με εξωτερικη καρτα εχεις δοκιμασει? δουλευει? 3 αλλο καλωδιο δοκιμασες?
maxairas7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Για να δουλέψει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της μβ πρεπει να αφαιρέσεις την εξωτερική...διαφορετικά αν εχεις τις γνώσεις πρεπει να μπεις βίος και να το ρυθμίσεις εσυ...! Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα