christos_realmad Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σημερα αλλαξα σκληρο δισκο στον υπολογιστη εκανα εγκατασταση τα windows ,ολα τα απαραιτητα update αλλα εχω ενα προβλημα με τν οθονη μου δεν μ εμφανιζει το μενου εναρξη ειναι πολυ στα αριστερα.Δοκιμασα να αλλαξω τν αναλυση ή να μετακινησω αλλα παλι εχει προβλημα η οθονη μ ειναι αυτη http://www1.viewsonic.com/products/vg2021m.htm ξερει κανεις τ φταιει??στην φωτογραφια π ανεβασα δεν φαινεται αλλα στα δεξια μετα τν ωρα εχει κενο μαυρο περιπου 3 εκ
Shitty Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Οι οθόνες έχουν μια επιλογή Auto-adjust. Το δοκίμασες αυτό;;
christos_realmad Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ναι το δοκιμασα αλλα τιποτα,μετα απο καποια reboot εγινε απο μονο του
Shitty Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Drivers για την κάρτα γραφικών;; Γιατί κι εγώ όταν έκανα φορμάτ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα.Μου εμφάνιζε όλη την επιφάνεια εργασίας σε ενα μικρό κομμάτι στο κέντρο της οθόνης και τελικά σκαλίζοντας τις ρυθμίσεις του Catalyst (για ΑΤΙ αυτό,δεν ξέρω ποιο είναι το αντίστοιχο για Nvidia) το έφτιαξα. ναι το δοκιμασα αλλα τιποτα,μετα απο καποια reboot εγινε απο μονο του Α είσαι οκ δηλαδή;
christos_realmad Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εκανα update τν καρτα πριν οπως σ ειπα εφτιαξε τωρα π τ ξανα ανοιξα παλι το ιδιο:/ .εψαξα κ στσ ρυθμισεις στν καρτα εχει να μετακινησω τν οθονη δεξια αριστερα πανω κατω αλλα εκεινο τ μαυρο ακομα εκει ειναι!πως θα τ φτιαξω??? ετσι φαινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα