Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το δεχτουν πισω αυτο το backbleed ή ειναι στα ορια του "αποδεκτου" ? κανεις να μου δωσει καποια απαντηση/γνωμη πριν παω τσαμπα απο εκει την Δευτερα? ^^

Δημοσ.

θα το δεχτουν πισω αυτο το backbleed ή ειναι στα ορια του "αποδεκτου" ? κανεις να μου δωσει καποια απαντηση/γνωμη πριν παω τσαμπα απο εκει την Δευτερα? ^^

Με την μια πισω την οθονη!!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Κοίτα εχεις δικαίωμα υπαναχώρησης χωρίς να εξηγήσεις το γιατί και επιστροφή χρηματων.

Νομίζω οτι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος,γιατι αν μπλέξεις με εγγυήσεις αντικαταστάσεις δεν θα βρεις εύκολα άκρη.

Σαφώς και η κατάσταση που παρουσιάζει το monitor δεν είναι μέσα στα "ανεκτά επίπεδα"

Δημοσ.

ευχαριστω. την δευτερα την πακεταρω και τους την παω απο εκει. θα σας πω νεοτερα. μαλλον θα παρω τα λεφτα πισω και θα δω ... πανω που ειχα κατασταλαξει για την οθονη ξεκιναω παλι απο το μηδεν.

Δημοσ.

Ισχυει το δικαιωμα υπαναχωρησης εαν η συσκευασια του προιοντος εχει ανοιχτει και το προιον εχει χρησιμοποιηθει ?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Σημερα μιλησα τηλεφωνικος με digideli.gr , ηταν ευγενεστατοι και με εξυπηρετησαν πολυ γρηγορα και ευκολα.

Εκανα ενα μικρο ταξιδακι μεχρι την παιανια , δεν ειχαν αλλη BenQ BL2710PT , οποτε μου κοψανε πιστωτικο και ειπα να παω πισω στην σιγουρια του TN panel , πηρα την BenQ XL2411Z 144hz κ μου επεστρεψαν το υπολοιπο ποσο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλωσόρισες στο κλαμπ των 120hz+.Η οθόνη θέλει τρελό σεταρισμα. ICC profile σίγουρα.Μην τρελαθείς με την πρώτη εικόνα.Είναι εργοστασιακες ρυθμίσεις.blurbasters.Com για οτιδήποτε θελήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

να'σαι καλα σταθη, παω να ριξω μια ματια στο site. αν τα βρω για καποιο λογο μπαστουνια θα σου ερθω με Π.Μ :P

Δημοσ.

..και συγχαρητήρια στους ανθρώπους που το αντιμετώπισαν ως έπρεπε να τα λέμε και αυτά γιατί αν είχες ψωνίσει από αλλού θα σου επέστρεφαν 20% λιγότερα προφανώς..

• Like 1
Δημοσ.

συγχαρητηρια που λειτουργησαν οπως πρεπει. σαν επαγγελματιες! διαφορετικα θα πηγαινα με τον νομο της υπαναχωρησης , οπου εχεις 14 μερες να επιστρεψεις οτι πηρες πισω χωρις να δωσεις καν λογο.

επισης (επειδη κανενα μαγαζι δεν λεει στους πελατες οτι εχει το σχετικο δικαιωμα) αν δεν σε ενημερωσουν για αυτο, γινετε αυτοματα απο 14 μερες - 1 ετος!

οπως και να εχει το ειπα και πριν, ειμαι κατα ευχαριστημενος απο την εξυπηρετηση τους , ηταν ευγενικοι και φιλικοτατοι και θα τους προτιμαω απο εδω και περα.

Στην ΕΕ, όταν πρόκειται για συμβάσεις που συνάπτονται από τις 13 Ιουνίου 2014 και μετά, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε, εντός 14 ημερών, από την ηλεκτρονική σας αγορά, καθώς και από αγορές που κάνατε εκτός καταστήματος (π.χ. στο σπίτι σας, τηλεφωνικά ή ταχυδρομικώς).

Αυτή η "περίοδος χάριτος" λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των εμπορευμάτων σας. Ωστόσο, αν η λήξη αυτής της προθεσμίας συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο εντός αυτού του χρονικού διαστήματος - έστω κι αν αλλάξατε γνώμη.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να ενημερώσετε ρητά τον έμπορο για τη σχετική απόφασή σας. Αυτό μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, με την προσθήκη μιας γραπτής δήλωσης στα εμπορεύματα που επιστρέφετε ταχυδρομικώς ή με αποστολή φαξ ή ηλεκτρονικού μηνύματος. Δεν αρκεί να επιστρέψετε απλώς τα εμπορεύματα. Ο έμπορος οφείλει να σας διαβιβάσει ένα υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, με το οποίο μπορείτε να τον ενημερώσετε για την υπαναχώρησή σας, αλλά δεν υποχρεούστε να το χρησιμοποιήσετε.

Ο έμπορος οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της κοινοποίησης υπαναχώρησης, αλλά μπορεί να καθυστερήσει την επιστροφή εάν δεν έχει λάβει πίσω τα εμπορεύματα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα αυτά πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά τέλη που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να ειναι ανοιγμενη η συσκευασια και να σταλει το προιον πίσω?

Αν δεν εχει ανοιχτει το προιον , ολα τα καταστηματα δεχονται τις επιστροφές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...