vagelis81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εχω πιασει μαλλον καποιον ιο στο pc,γιατι ενω εχω ανοιχτες καποιες ιστοσελιδες μου βγαζει καποιο μηνυνα και μου τιος κλεινει παραπεμπομτας με αλλου.Πηγα να εγκαταστησω το avast και με το που τρεχω το setup αρχειο μου βγαζει μηνυμα που λεει the stub cannot run installer/updater executable.Μπηκα σε καποια forums μα οποια πληροφορια διαβασα δε με βοηθησε.Μπορειτε να με βοηθησετε;
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να είναι κάποιο trojan , μπες σε ασφαλή λειτουργία και κάνε scan με malwarebytes και superantispyware καθώς επίσης και με το adwcleaner 2
driftingcris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 spank δεν νομιζω οτι ο φιλος καταλαβε τι εννοεις, γιατι φενεται πως δεν ειναι ψαγμενος με τα πισια. αυτο που λες οτι σου βγαζειοτι εχεις ιο και τετοια, το βγαζει καποιο προγραμμα? ή στον Browser σου(chrome-firefox-internet explorer) μηπως ειναι ενα απλο Pop-up?
vagelis81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να είναι κάποιο trojan , μπες σε ασφαλή λειτουργία και κάνε scan με malwarebytes και superantispyware καθώς επίσης και με το adwcleaner Φιλε μου εκανα ακριβως ο,τι μου ειπες,αλλα συνεχιζει να μην εγκαθισταται. spank δεν νομιζω οτι ο φιλος καταλαβε τι εννοεις, γιατι φενεται πως δεν ειναι ψαγμενος με τα πισια. αυτο που λες οτι σου βγαζειοτι εχεις ιο και τετοια, το βγαζει καποιο προγραμμα? ή στον Browser σου(chrome-firefox-internet explorer) μηπως ειναι ενα απλο Pop-up? Μια χαρα ψαγμενος ειμαι με τα πισια.Το παραθυρο που λεω το βγαζει ενω εχω ανοιχτο τον mozilla.Οπως και να χει παντως,ακομα και αν δεν ειναι virus,το οτι δε μπορει να εγκατασταθει το avast ειναι προβλημα...
vagelis81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παιδια τελικα δε μπορω να εγκαταστησω κανενα antivirus .Σε ολα η εγκατασταση δε γινεται με τιποτα.Δοκιμασα να εγκαταστησω τα avast,avg,microsoft security essential.Mαλλον εχω πιασει υιο και δε ξερω πως θα τον βγαλω εφ οσον δε μπορω να εγακατστησω antivirus.Ευχαριστω πολυ!
kostas_dr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 vagelis, απο περιέργεια, πριν, ποιό antivirus είχες;
vagelis81 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μου ειχα το avast .Το απεγκατεστησα πριν απο κανα χρονο και τωρα δε μπορω να εγκαταστησω κανενα antivirus.
GBorb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μπες σε safe mode στα windows. Τρέξε msconfig στην γραμμή εντολών. Απενεργοποίησε τα πάντα έτσι ώστε τα windows να ανοίξουν με τα βασικά και κάνε επανεκκίνηση. Τώρα κάνε εγκατάσταση όποιο antivirus θες και μετά κάνε scan όλο το pc. Τρέξε και ένα ccleaner να καθαρίσει ο υπολογιστής από τους temp φακέλους (συνήθως εκεί κρύβονται οι ιοί). Τέλος κάνε restart αφού και πάλι με το msconfig στην γραμμή εντολών ενεργοποιήσεις μόνο αυτά που θέλεις να τρέχουν όταν ανοίγει ο υπολογιστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα