Kostas93 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 κάτσε να τα παραλάβουν κιόλας και θα τα βρεις στις αγγελίες σε "προνομιακές" τιμές. 9
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εχουμε στο αρχειο μας εδω τιποτα παρομοιο λαθους απ' το e-shop? Αρκετα από το pc1 που είναι συγγενης του. Ακυρα χαλαρα μοιραζει σε περιπτώσεις λαθος τιμων. 1
kurillakoc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εγω εκανα παραγγελια κατα της 6 ας παρουμε και εμεις τιποτα
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αν καποιος ξανα ασχοληθεί (ΔΗΜΟΣΙΑ) με αγγελια, το τοπικ θα κλειδωσει. Χιλιες φορες τα ιδια εχουμε πει...
christakos07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Έριξα κ εγώ μια παραγγελία γύρω στις 5 και κάτι.Αναμένουμε το άκυρο
k_dinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σίγουρα άκυρο παιδιά, εδώ έχω φάει άκυρο για προιόντα από crazy Sundays!Η πλάκα είναι ότι θα προσπαθήσουν να σου αντιπροτείνουν κανένα innovator με τα ίδια λεφτά 1
g8777 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ τον ts.Η τιμή για τα χαρακτηριιστικα του τροφοδοτικού είναι στα όρια της ξεφτίλας . Ακόμα και εγώ που δεν το χρειαζομουνα δεν άντεξα και παρήγγειλα ένα. Τώρα όσον αφορά το ενδεχόμενο να πέσει άκυρο έχω την εντύπωση ότι ειδικά για το eshop δεν έχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις (αλλιώς ας με διορθώσετε) οπότε είμαι αισιόδοξος ότι θα παραλάβουμε έστω και ένα ο καθένας.
ReputGlory1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 αν ο καθένας έχει παραγγείλει 8 κομμάτια λογικά κάποιοι θα φάνε άκυρο. Μπορεί όσοι παρήγγειλαν πιο αργά... Που να βρούνε τέτοιο απόθεμα;
Mr_Terror Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ολα θα εξαρτηθουν απο τον προμηθευτη τους. Ποσο στοκ υπαρχει.Και δεν ξερουμε αν το τροφοδοτικο παραγεται ακομα γιατι ειναι μοντελο του 2011. Τεσπα, υπομονη την Δευτερα θα λυθει το μυστηριο.
efo355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ παρήγγειλα 1 κομμάτι και έχει περάσει από τον έλεγχο ομαλότητας παραγγελίας. Τώρα το αν θα πάραλάβω δεν ξέρω...
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Η ομαλότητας παραγγελίας δεν λέει κάτι (παίζει να είναι και αυτοματοποιημένο από το σύστημα). Έχει τύχη παραγγελία να βρίσκεται σε αυτό το στάδιο επί 15 μέρες και τελικά ακυρώθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις