paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 04/10/14 15:28 3
bill987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Από την πρώτη στιγμή που είδα το θέμα, το σκέφτομαι .... Πριν κανένα μήνα πήρα τροφοδοτικό, να το πάρω ?? Να το κάνω τι ?? Μας έχετε καταστρέψει εδώ μέσα !!!!!! 1
Kostas93 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Από την πρώτη στιγμή που είδα το θέμα, το σκέφτομαι .... Πριν κανένα μήνα πήρα τροφοδοτικό, να το πάρω ?? Να το κάνω τι ?? Μας έχετε καταστρέψει εδώ μέσα !!!!!! αν έχω μάθει κάτι αυτά τα 2 + χρόνια που είμαι στο ινσόμνια είναι ότι πρώτα κάνεις παραγγελία και μετά σκεφτεσαι αν το χρειάζεσαι 24
agligoros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ειναι στο 1/3 της τιμης,αλλα ποτε δεν ξερεις
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 αν έχω μάθει κάτι αυτά τα 2 + χρόνια που είμαι στο ινσόμνια είναι ότι πρώτα κάνεις παραγγελία και μετά σκεφτεσαι αν το χρειάζεσαι ενα φεγγάρι ακυρωνα εγω αφου το σκεφτομουν (προτού με ακυρώσουν αυτοί)... Καποια ακυρα μου τα μετανιωσα (π.χ. το laptop alienware 799 ή το αλλο ΗΡ τουμπανο με 3D Οθονη <- κυριως αυτο μετανιωσα που ακυρωσα ή ακόμα χειροτερα στα macbook των 499€ που βαριομουν να σηκωθω να παω απο μουλτι σε μουλτι για να το παρω και περίμενα να μου ερθει απο την ονλαιν παραγγελια...)
dobro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 αν έχω μάθει κάτι αυτά τα 2 + χρόνια που είμαι στο ινσόμνια είναι ότι πρώτα κάνεις παραγγελία και μετά σκεφτεσαι αν το χρειάζεσαι και που εισαι ακομα....................εχει και συνεχεια....... :devil:
Mr_Terror Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Και να μη χρειαζεται καποιος αμεσα τροφοδοτικο,αν εχει τα χρηματα καλα θα κανει να το αγορασει.Καποια στιγμη θα το χρησιμοποιησει. Επωνυμη μαρκα, 750w, 5 χρονια εγγυηση με 49 ευρω. Δυσκολο να βρεις τετοια χαρακτηριστικα σε επωνυμο τροφοδοτικο σε αυτα τα χρηματα.
kukukali Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Συνηθως δεν τσιμπαω σε τοσο κραυγαλεες εκπτωσεις αλλα με εβαλε ο ακατανομαστος και το παρηγγειλα. Οχι οτι το χρειαζομαι αλλα ετσι για υπαρχει...φτιαχνω στοκ
salmp7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 να φανταστώ εννοείται modular έτσι; μπορούμε να βρούμε κάποιο αρνητικό έστω και για την αρχική του τιμή (και όχι τα 50 ευρώ).Απλά δεν μου χρειάζεται και πάλι με έχετε βάλει στην πρίζα να αγοράσω. Αν είναι τόσο ευκαιρία το παίρνω με την προοπτική ότι σε βάθος 6μηνου έχω σκοπό να αγοράσω καινούργιο μηχάνημα 1
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 να φανταστώ εννοείται modular έτσι; μπορούμε να βρούμε κάποιο αρνητικό έστω και για την αρχική του τιμή (και όχι τα 50 ευρώ). Απλά δεν μου χρειάζεται και πάλι με έχετε βάλει στην πρίζα να αγοράσω. Αν είναι τόσο ευκαιρία το παίρνω με την προοπτική ότι σε βάθος 6μηνου έχω σκοπό να αγοράσω καινούργιο μηχάνημα Platinum τροφοδοτικο σε αυτα τα Watt,και απο εταιρια που ειναι απο τις πιο γνωστες στον κοσμο στον τομεα των τροφοδοτικων μαζι με τις Seasonic,Corsair κλπ. 2
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 να φανταστώ εννοείται modular έτσι; μπορούμε να βρούμε κάποιο αρνητικό έστω και για την αρχική του τιμή (και όχι τα 50 ευρώ). Είναι semi modular και όχι full.Δεν έχει zero rpm mode. Ένα review:http://www.anandtech.com/show/5252/enermax-platimax-750w-80-plus-platinum-arrives Είμαι περίεργος πάντως να δω πως θα αντιδράσει το e-shop.Δε θυμάμαι να έχω ξαναπετύχει λάθος του.
alexdoxara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Έριξα και εγώ μια παραγγελία και η αλήθεια ήταν πως χρειαζόμουν καινούριο.Άντε να δούμε αν θα μας τα δώσουν αν και μυρίζομαι ότι θα φάμε άκυρο
agligoros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ολοι αρνητικη στο σκρουτζ αν πεσουν ακυρωσεις
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ολοι αρνητικη στο σκρουτζ αν πεσουν ακυρωσεις Δεν ειναι στο skroutz το E-shop 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις