Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ουτε αυτο να μην κανουν δηλαδη. Θυμαμαι ομως οταν καποια μαγαζακια παλιοτερα σε τετοια λαθη εδιναν αντιστοιχα προϊοντα οχι στις τιμες που μπορει ο καθενας να τα παρει αλλα στο ΚΟΣΤΟΣ. τα κραζατε κιολας. Τωρα δεν τρεχει τιποτα, ουτε γατα ουτε ζημια. Το οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτο που εκαναν με την αντιπροταση το καταλαβαινεις ή ουτε καν αυτο;....

• Like 1
  • Απαντ. 256
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μια χαζή απορία που έχω...

δεν θα μπορούσε το e-shop να δώσει 5-6 τροφοδοτικά σε αυτήν την τιμή ( που βέβαια την διαφορά θα την πλήρωνε  ο υπάλληλος που έκανε το λάθος ) και μετά να έλεγε οτι τα αποθέματα εξαντλήθηκαν στους υπόλοιπους ως αιτιολογία για να είναι κατα κάποιον τρόπο καλυμμένοι και μετά σε καμία 10αριά μέρες το ξαναβάζει στην κανονική του τιμή όταν θα "ξεχαστεί" το θέμα??

Δημοσ.

Για να καταλάβω, αν έχω ένα μαγαζί, και βαλω ένα προϊόν σε υπερβολικά χαμηλή τιμή και μαζέψω παρα πολλές παραγγελίες και μετά πω σε όλους άκυρο παιδιά έκανα λάθος αλλά θα σας δώσω σε ειδική τιμή αυτό αντί για αυτό που θέλατε. Και το αυτό που προτείνουν είναι απλά 3% περίπου φθηνότερο από όσο το πουλάει ούτως ή άλλως θεωρούμε νόμιμος και ότι ορθά έπραξα? Δε ξέρω από επιχειρήσεις αλλα εμένα δε μου κάθεται καλά αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνουν είναι κλασσική απάτη..

1) Βάζουν μια ακαταμάχητη τιμή σε ένα καλό τροφοδοτικό και μαζεύουν εκατοντάδες παραγγελίες

2)Λένε οτι πρόκειται για λάθος

3)Κάνουν αντιπροσφορά σε ένα άλλο τροφοδοτικό στην κανονική όμως τιμή που έχουν πρόσβαση και οι υπόλοιποι

4)κάποιοι τσιμπάνε και το αγοράζουν

Και έτσι απο το πουθενά πουλάνε ένα αριθμό τροφοδοτικών.

• Like 4
Δημοσ.

το γεγονος οτι σου προτεινει το κιτρινομαγαζο ενα προϊον στα 99€, που το εχει σε ενεργο φυλλαδιο 102,5€ ειναι η απολυτη ΚΟΡΟΪΔΙΑ,

σε σχεση με ενα απλο λαθος που σε ολα τα μαγαζια γινεται.....θα μπορουσαν να σταματησουν εκει!

:

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά, χαλαρώστε με τις καταγγελίες..., εντάξει έκανε κάποιος υπάλληλος εκεί καμιά μ@λακία στην ηλεκτρονική ανάρτηση των προσφορών και είμαι σίγουρος πως ήδη είναι σπίτι του! Το eshop δεν είναι και στα καλύτερά του τα τελευταία χρόνια! Αν τους ρίχνουμε και μεις πρόστιμα με καταγγελίες στο τέλος θα κλείσει  και ποιος άλλος ξέρεις ποια θα έχουν συνέχεια! Στο τέλος θα μείνουμε με τα public /plaisia / kotsous και τα τοιαύτα και θα πλερώνουμε τον κούκο αηδόνι!

Το ότι έγινε κάποιο λάθος στο eshop, ναι έγινε, αλλά ως εκεί μιας και ΔΕΝ το κάνουν συχνά απ' ότι τους παρακολουθώ τόσα χρόνια!

Εξάλλου δεν είναι σε σκρουτζ και bestprice για να πεις πως το κάνουν για διαφήμιση / κράχτη!

Τέλος πάντων, δεν θέλω να υποστηρίξω το eshop, αλλά και ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον που (δικαίως) έχει τα νεύρα του  για το παραπάνω θέμα! Απλά είπα την σκέψη μου πάνω σε αυτά που βλέπω για μαζικές καταγγελίες και αφορισμούς!

Φιλικά προς όλους  ... :-)

Και ομως ειναι παγια  παρανομη τακτικη που λιγο πολυ εφαρμοζεται απο ολους.Υπαρχουν απειρα θεματα με διαφορα καταστηματα  στις προσφορες.Επισης κα ιτην καλη διαθεση να εχεις να πεις οτι εγινε λαθος και παλι βλεπεις οτι μια η τιμη ηταν ποτε 46 ποτε  49 ευρω ,συνεπως καταλαβαινεις οτι κατι παιζει.Τελος παντων τελος το offtopic.  εγω εκανα παραγγελια 1 τεμαχιο περιπου στις  14:30 και ακομα μου γραφει μη ελεγμενο.

Δημοσ.

Έχει τηρηθεί ποτέ ο νόμος σε παρόμοια περίπτωση?Εννοώ να γίνει καταγγελία/μήνυση και να αναγκαστεί το μαγαζί να δώσει το προιόν στη τιμή του λάθους/προσφοράς.

Τη μόνη περίπτωση που εγώ θυμάμαι είναι με τις τηλεοράσεις του Electro που έγινε καταγγελία στο ΣΤΚ και ,αν ξέρω το όλο στορυ, το μόνο που έγινε τελικά είναι μια σύσταση που δημοσιεύτηκε στο site.

Δημοσ.

μια χαζή απορία που έχω...

δεν θα μπορούσε το e-shop να δώσει 5-6 τροφοδοτικά σε αυτήν την τιμή ( που βέβαια την διαφορά θα την πλήρωνε  ο υπάλληλος που έκανε το λάθος ) και μετά να έλεγε οτι τα αποθέματα εξαντλήθηκαν στους υπόλοιπους ως αιτιολογία για να είναι κατα κάποιον τρόπο καλυμμένοι και μετά σε καμία 10αριά μέρες το ξαναβάζει στην κανονική του τιμή όταν θα "ξεχαστεί" το θέμα??

Μπορεί και να το έκανε. Άντε να μην έδωσε 5 αλλά 2-3.

Αυτό που κάνουν είναι κλασσική απάτη..

1) Βάζουν μια ακαταμάχητη τιμή σε ένα καλό τροφοδοτικό και μαζεύουν εκατοντάδες παραγγελίες

2)Λένε οτι πρόκειται για λάθος

3)Κάνουν αντιπροσφορά σε ένα άλλο τροφοδοτικό στην κανονική όμως τιμή που έχουν πρόσβαση και οι υπόλοιποι

4)κάποιοι τσιμπάνε και το αγοράζουν

Και έτσι απο το πουθενά πουλάνε ένα αριθμό τροφοδοτικών.

Ότι θες λες μου φαίνεται. Αυτοί που ήταν να δώσουν 100+€ για τροφοδοτικό θα τα δίναν έτσι κι αλλιώς. Το 99% όσων παραγγείλαν το κάναν λόγω της εξευτελιστικής ''ευκαιρίας'' και όχι επειδή το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Δημοσ.

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω μηχανογραφικού λάθους στο σύστημα μας, υπήρχε λανθασμένη τιμή στο προϊόν (PER.663593) ENERMAX EPM750AWT PLATIMAX PC POWER SUPPLY 750W, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική φύση του προϊόντος και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να το παρέχουμε στην τιμή αυτή. Βάση των παραπάνω θα θέλαμε να σας προτείνουμε ως εναλλακτικές λύσεις τα έξης προϊόντα: Το προϊόν (PER.811694) COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR PSU - 80+ BRONZE (RS750-AMAAB1-EU) το οποίο έχει τρέχουσα τιμή στην ιστοσελίδα μας 90,90€ και μπορούμε να σας το δώσουμε στην ειδική τιμή των 76,90€ και το προϊόν (PER.813305) COOLERMASTER RS750-AMAAG1-EU V750SM 750W το οποίο έχει τρέχουσα τιμή στην ιστοσελίδα μας 129,90€ και μπορούμε να σας το δώσουμε στην ειδική τιμή των 99€. 

Δημοσ.

Σαν να ηθελε να μας τρολλαρει το e-shop.Ας κανουμε και εμεις 1 ομαδικη παραγγελια καμια 100αρια ατομα και μολις μας ερθει ειδοποιηση οτι το προιον ειναι στο καταστημα να τους στειλουμε το ακυρο σε e-mail παρομοιο με το δικο τους ακυρο του στυλ λυπουμαστε αλλα...Θα φταιμε?

Δεν παρηγγειλα το τροφοδοτικο,απλα δεν μου αρεσει η κοροιδια.

• Like 4
Δημοσ.

Μπορεί και να το έκανε. Άντε να μην έδωσε 5 αλλά 2-3.

Ότι θες λες μου φαίνεται. Αυτοί που ήταν να δώσουν 100+€ για τροφοδοτικό θα τα δίναν έτσι κι αλλιώς. Το 99% όσων παραγγείλαν το κάναν λόγω της εξευτελιστικής ''ευκαιρίας'' και όχι επειδή το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Ναι γιατι ολοι εμεις που καναμε την παραγγελια εχουμε τροφοδοτικα 700+Watt και Gold/Plat. και δεν θα το χρησιμοποιουσαμε:/

Δημοσ.

^^^Πες τους "ωραια, υποβαλω παραγγελια για το τροφοδοτικο και μπειτε καντε μου την εκπτωση των 30,90€ που μου προσφερετε στην τιμη της παραγγελιας" (που θα ειναι φυσικα 102,5 και οχι 129,90 ωστε να παει χοντρικα στα 70 ευρω που καποιοι ισως το προτιμουσατε).

Καλα το δουλεμα και η παρανομια συνεχιζεται μου φαινεται αυτη τη φορα με ξεκαθαρη προσπαθεια παραπλανησης του καταναλωτη.

Δημοσ.
alfasss, on 07 Oct 2014 - 5:35 PM, said:alfasss, on 07 Oct 2014 - 5:35 PM, said:

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω μηχανογραφικού λάθους στο σύστημα μας, υπήρχε λανθασμένη τιμή στο προϊόν (PER.663593) ENERMAX EPM750AWT PLATIMAX PC POWER SUPPLY 750W, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική φύση του προϊόντος και ως εκ τούτου είναι αδύνατον να το παρέχουμε στην τιμή αυτή. Βάση των παραπάνω θα θέλαμε να σας προτείνουμε ως εναλλακτικές λύσεις τα έξης προϊόντα: Το προϊόν (PER.811694) COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR PSU - 80+ BRONZE (RS750-AMAAB1-EU) το οποίο έχει τρέχουσα τιμή στην ιστοσελίδα μας 90,90€ και μπορούμε να σας το δώσουμε στην ειδική τιμή των 76,90€ και το προϊόν (PER.813305) COOLERMASTER RS750-AMAAG1-EU V750SM 750W το οποίο έχει τρέχουσα τιμή στην ιστοσελίδα μας 129,90€ και μπορούμε να σας το δώσουμε στην ειδική τιμή των 99€. [/size]

102,50..........τραλαλα και......3,5€ εκπτωση!γουαου παω για καφε.....

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει την έχεις πει τη γνώμη σου εκατό φορές,την έχουμε κατανοήσει την άποψη σου..Τι θες να αποδείξεις απο κει και πέρα;

Άσε μας να γκρινιάξουμε με την ησυχία μας.

Όσο γι'αυτό που λες,και ένας να αγοράσει την αντιπροσφορά απο τις εκατοντάδες παραγγελίες η απάτη έχει συντελεστεί.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...