Mr_Terror Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 και οι 2 αντιπροτασεις ειναι για τα πανηγυρια.Το 2ο τροφοδοτικο στο σκρουτζ ξεκιναει απο 85 ευρω.Στα 99 που το δινουν παλι ακριβο ειναι. Μαλλον κανω λαθος, αλλο τροφοδοτικο κοιταω.
Feygatos... Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 http://prntscr.com/4tmhqq Να και η ακύρωση μου
energy1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μια ομαδικη καταγγελια στη γγκ και τελειωσε το θεμα.......μην το παραμελειτε......πριν μερικους μηνες εγινε παλι θεμα καναμε καταγγελια και δειτε αποτελεσματα.... ((Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια εφαρμογής και τήρησης των διατάξεων για την προστασία των καταναλωτών όπως ισχύει και κατόπιν εξέτασης των σχετικών υποθέσεων, η Υπηρεσία μας επέβαλε διοικητικό πρόστιμο στην εταιρεία E-SHOΡ.GR A.E. για παραβάσεις της εν λόγω νομοθεσίας, συνολικού ποσού 40.000 ευρώ.)) 9
Prospector8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σε εξέλιξη και εμένα, και έκανα την παραγγελία 2 ωρες αφου βγήκε η προσφορα. Τους πήρα σήμερα, γειας σας, οσο αφορα την παραγγελία με το τροφοδοτικό.. . Ναι κυριε σε 4 με 7μερες θα το εχετε... Εμμναιι δλδ δεν βλέπετε κατι παράξενο σε αυτή την παραγγελία που εκανα? - οχι, το τροφοδοτικό μπλα μπλα είναι στα 48€.Καλως σας ευχαριστώωω.. Προφανως δεν ειχε ιδεα ο τυπας στις πωλήσεις 3
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σε εξέλιξη και εμένα, και έκανα την παραγγελία 2 ωρες αφου βγήκε η προσφορα. Τους πήρα σήμερα, γειας σας, οσο αφορα την παραγγελία με το τροφοδοτικό.. . Ναι κυριε σε 4 με 7μερες θα το εχετε... Εμμναιι δλδ δεν βλέπετε κατι παράξενο σε αυτή την παραγγελία που εκανα? - οχι, το τροφοδοτικό μπλα μπλα είναι στα 48€.Καλως σας ευχαριστώωω.. Προφανως δεν ειχε ιδεα ο τυπας στις πωλήσεις Σε εξελιξη τι εννοεις σε ποιο σημειο ακριβως αναγραφεται πως ειναι? Επισης, τι ωρα εγινε η παραγγελια σου?
Prospector8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ναι σορυ που δεν το διευκρίνισα. Στο Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων ειμαι, και δειχνει ακομα σε εξέλιξη. 14/10 ωρα 17:40 εγινε η παραγγελία μου. Οπότε ή ακομα δεν εχω λαβει το άκυρο που ήρθε από μακρια ήήή περιμένουμε 4-7 μερες να ερθει το τροφοδοτικό
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ρε σταματήστε θα μας το κλείσει πάλι ο matrix ?? Για ποιον λογο θα το κλεισει; Τι μεμπτο βλέπεις στα 5-10 ποστ πριν το δικο σου; (εγω δεν βλεπω τιποτα σε κανενα ποστ χθεσινο) 2
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 πηρε κανεις τελικα? εγω κοιμομουνα και δε πηρα χαμπαρι για το τροφοδοτικο και το ηθελα γαμωτο για να γλιτωσω τα καλωδια απο το πισι. μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα τροφοδοτικα που κυκλοφορουνε... σε ενα απο τα χειροτερα καταστηματα που κυκλοφορουνε... 4
efo355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Βρε παιδιά χαλαρώστε λίγο με τις καταγγελίες. Ας έρθουν πρώτα τα άκυρα και βλέπουμε. Ως τώρα εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό. Άλλωστε 4-7 μέρες έλεγε.
sap92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σε εξέλιξη και εμένα, και έκανα την παραγγελία 2 ωρες αφου βγήκε η προσφορα. Τους πήρα σήμερα, γειας σας, οσο αφορα την παραγγελία με το τροφοδοτικό.. . Ναι κυριε σε 4 με 7μερες θα το εχετε... Εμμναιι δλδ δεν βλέπετε κατι παράξενο σε αυτή την παραγγελία που εκανα? - οχι, το τροφοδοτικό μπλα μπλα είναι στα 48€.Καλως σας ευχαριστώωω.. Προφανως δεν ειχε ιδεα ο τυπας στις πωλήσεις ρε παιδια δεν επρεπε να μας εχουν ηδη ενημερώσει αν ηταν για ακυρο?? το προιον εμενα λεει Μη ελεγμένο εσας??
Σαϊνόμπι Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 το προιον εμενα λεει Μη ελεγμένο εσας?? τα ιδια και δω...
Prospector8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Τα ίδια και εδω. Παιδες το 4-7μερες του eshop σημαινει οτι θα τα φερουν τα όποια τεμάχια εχουν, απο τις αρχες τις αλλης εβδομάδας οποτε... Εγω ακομα δεν εχω σιγουρευτεί ότι οντως εχουν καταλαβει ότι υπήρχε λαθος τιμη σε αυτο το τροφοδοτικό..
sap92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 το θεμα ειναι οτι ακομα και να μην ειναι δια8εσημο δεν επρεπε να λεει μη ελεγμενο!! αν θυμαμε καλα λεει αναμονη για παραλαβη η σου γραφει τις μερες που 8ελει να ερ8ει!! ενω σε εμας δεν το εχουν δει καν !! οποτε κατι παιζει σκεφτονται τι θα κανουν μαλλον !!
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παντως και αλλος ενας φιλος μου που εκανα παραγγελια και πηγε απο εκει να δει,του ειπανε τα γνωστα,οτι δηλαδη εγινε λαθος και του δωσανε τις 2 προηγουμενες προτασεις των τροφοδοτικων Coolermaster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις