Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τζαμπα σας κρεμονται τα καρουλια μου φαινεται. Ξυπνηστε ρε. Θα βαλουνε και κανενα τσιπακι μεσα σε αυτο το πραμα και αντε να σωθεις μετα ! Εσυ απο πανω που το παιζεις ιστορια ελα αμα θελεις να σου δωσω το κουτι απτα μπισκοτα που εχει η γιαγια μου μεσα καρφιτσες και ραφτικα

• Like 1
Δημοσ.

Τζαμπα σας κρεμονται τα καρουλια μου φαινεται. Ξυπνηστε ρε. Θα βαλουνε και κανενα τσιπακι μεσα σε αυτο το πραμα και αντε να σωθεις μετα ! Εσυ απο πανω που το παιζεις ιστορια ελα αμα θελεις να σου δωσω το κουτι απτα μπισκοτα που εχει η γιαγια μου μεσα καρφιτσες και ραφτικα

φίλε....... δε το παίζω ιστορία ΕΙΜΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΡΩΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ @@ΔΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ!!!!

και επειδή είμαι και Μασονοεβραίος τραπεζίτης 10 - 10 θα τα τρώω τα τσιπακα!!!!!111111111χίλιαεκατόνέντεκα

Ζήτω ο ΣΑΤΑΝΑΣ, το 666, τα τσιπακια ΛΕΜΕ!!!! Κάτω ο Χριστός και οι σύριγγες!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ακου ρε φιλε εισαι ωραιος αλλα επειδη τα 3 τελευταια θεματα που ελαβα μερος κλεισανε αμμεσα απο moderators , δεν θελω να εχει και αυτο την ιδια καταληξη...οποτε καλη συνεχεια στα χαπια του εοσφορου

• Like 1
Δημοσ.

φίλε....... δε το παίζω ιστορία ΕΙΜΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΡΩΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ @@ΔΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ!!!!

και επειδή είμαι και Μασονοεβραίος τραπεζίτης 10 - 10 θα τα τρώω τα τσιπακα!!!!!111111111χίλιαεκατόνέντεκα

Ζήτω ο ΣΑΤΑΝΑΣ, το 666, τα τσιπακια ΛΕΜΕ!!!! Κάτω ο Χριστός και οι σύριγγες!!!!!!

Οκ..

• Like 1
Δημοσ.

Ακου ρε φιλε εισαι ωραιος αλλα επειδη τα 3 τελευταια θεματα που ελαβα μερος κλεισανε αμμεσα απο moderators , δεν θελω να εχει και αυτο την ιδια καταληξη...οποτε καλη συνεχεια στα χαπια του εοσφορου

Λογικο που κλεισανε οταν γραφεις τετοια

• Like 2
Δημοσ.

Ε και δε σου λεει κατι αυτο? I can see a pattern here…

• Like 4
Δημοσ.

Lebowski would be proud of you χαχαχα :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν φοβάσαι την βελόνα, έχω την λύση... πολλές βελόνες στο στομάχι σου να σε τρυπούν 24 ώρες το 24ωρο.
Άσε την περίπτωση για το πως θα βγει αυτή η "ιστορία" έπειτα από τον κ@λ@...
Τι ανοησίες Θεέ μου...

• Like 1
Δημοσ.

Για τον φίλο παραπάνω, δεν γράφεται εοσφόρος, αλλά εωσφόρος.Αυτός που φέρνει το εως, δλδ το φως της αυγής.

Υγ: δεν είμαι σατανιστής.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...