Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζαμπα σας κρεμονται τα καρουλια μου φαινεται. Ξυπνηστε ρε. Θα βαλουνε και κανενα τσιπακι μεσα σε αυτο το πραμα και αντε να σωθεις μετα ! Εσυ απο πανω που το παιζεις ιστορια ελα αμα θελεις να σου δωσω το κουτι απτα μπισκοτα που εχει η γιαγια μου μεσα καρφιτσες και ραφτικα

• Like 1
Δημοσ.

Τζαμπα σας κρεμονται τα καρουλια μου φαινεται. Ξυπνηστε ρε. Θα βαλουνε και κανενα τσιπακι μεσα σε αυτο το πραμα και αντε να σωθεις μετα ! Εσυ απο πανω που το παιζεις ιστορια ελα αμα θελεις να σου δωσω το κουτι απτα μπισκοτα που εχει η γιαγια μου μεσα καρφιτσες και ραφτικα

φίλε....... δε το παίζω ιστορία ΕΙΜΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΡΩΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ @@ΔΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ!!!!

και επειδή είμαι και Μασονοεβραίος τραπεζίτης 10 - 10 θα τα τρώω τα τσιπακα!!!!!111111111χίλιαεκατόνέντεκα

Ζήτω ο ΣΑΤΑΝΑΣ, το 666, τα τσιπακια ΛΕΜΕ!!!! Κάτω ο Χριστός και οι σύριγγες!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ακου ρε φιλε εισαι ωραιος αλλα επειδη τα 3 τελευταια θεματα που ελαβα μερος κλεισανε αμμεσα απο moderators , δεν θελω να εχει και αυτο την ιδια καταληξη...οποτε καλη συνεχεια στα χαπια του εοσφορου

• Like 1
Δημοσ.

φίλε....... δε το παίζω ιστορία ΕΙΜΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΤΡΩΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ @@ΔΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ!!!!

και επειδή είμαι και Μασονοεβραίος τραπεζίτης 10 - 10 θα τα τρώω τα τσιπακα!!!!!111111111χίλιαεκατόνέντεκα

Ζήτω ο ΣΑΤΑΝΑΣ, το 666, τα τσιπακια ΛΕΜΕ!!!! Κάτω ο Χριστός και οι σύριγγες!!!!!!

Οκ..

• Like 1
Δημοσ.

Ακου ρε φιλε εισαι ωραιος αλλα επειδη τα 3 τελευταια θεματα που ελαβα μερος κλεισανε αμμεσα απο moderators , δεν θελω να εχει και αυτο την ιδια καταληξη...οποτε καλη συνεχεια στα χαπια του εοσφορου

Λογικο που κλεισανε οταν γραφεις τετοια

• Like 2
Δημοσ.

Ε και δε σου λεει κατι αυτο? I can see a pattern here…

• Like 4
Δημοσ.

Lebowski would be proud of you χαχαχα :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν φοβάσαι την βελόνα, έχω την λύση... πολλές βελόνες στο στομάχι σου να σε τρυπούν 24 ώρες το 24ωρο.
Άσε την περίπτωση για το πως θα βγει αυτή η "ιστορία" έπειτα από τον κ@λ@...
Τι ανοησίες Θεέ μου...

• Like 1
Δημοσ.

Για τον φίλο παραπάνω, δεν γράφεται εοσφόρος, αλλά εωσφόρος.Αυτός που φέρνει το εως, δλδ το φως της αυγής.

Υγ: δεν είμαι σατανιστής.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...