Chatzi Andreas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Έχω ένα hp g6 και πρόσφατα μου χάλασε το fan. Το άνοιξα μόνος μου κανα δυο φόρες το laptop για να δω τι παίζει και όταν το έδενα λειτουργούσε κανονικά το λαπτοπ αλλά όχι το fan. Αγόρασα καινούριο fan τελικά και αφού το άλλαξα και ξανά έδεσα το λαπτοπ η οθονη μου ειναι μαυρη. Το έλυσα και το εδεσα 2-3 φορες και τα ιδια. ΤΙ παιζει να χαλασα? Μητρική? επεξεργαστη? οθονη?Οταν ανοίγω το λαπτοπ τα φωτάκια ανοίγουν κανονικά οπως και το caps lock το φαν δουλεύει αλλα η οθονη μαυρη και δεν ακούγεται και κανένας ήχος ούτε ο επεξεργαστής.Καμιά ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από SPANK
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα hp g6 και πρόσφατα μου χάλασε το fan. Το άνοιξα μόνος μου κανα δυο φόρες το laptop για να δω τι παίζει και όταν το έδενα λειτουργούσε κανονικά το λαπτοπ αλλά όχι το fan. Αγόρασα καινούριο fan τελικά και αφού το άλλαξα και ξανά έδεσα το λαπτοπ η οθονη μου ειναι μαυρη. Το έλυσα και το εδεσα 2-3 φορες και τα ιδια. ΤΙ παιζει να χαλασα? Μητρική? επεξεργαστη? οθονη? Οταν ανοίγω το λαπτοπ τα φωτάκια ανοίγουν κανονικά οπως και το caps lock το φαν δουλεύει αλλα η οθονη μαυρη και δεν ακούγεται και κανένας ήχος ούτε ο επεξεργαστής. Καμιά ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ ^ Για να μπορει να το διαβασει ο κοσμος. 1
nikos903 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σε εξωτερική οθόνη δεν δείχνει κάτι; (μπορεί να θέλει συνδυασμό κουμπιών για να δείξει εκεί, Fn + F?). Καλωδιοταινίες και τα σχετικά όλα καλά στην θέση τους; Check again. Clear CMOS έκανες; Με μια μνήμη δοκίμασες (εναλλάξ και τις 2 και στις 2 θέσεις, τέσσερις δοκιμές δηλαδή).
Chatzi Andreas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δεν εχω εξωτερικη οθονη για να δοκιμάσω. CMOS έκανα (εβγαλα την μπαταρία για ενα λεπτό). καλώδια ολα οκ. μια μνημη 4 εχω δε δοκιμασα να αλλαξω θεση.
nikos903 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Βάλε την μνήμη στην άλλη θέση δοκιμαστικά. Άμα μπορείς να βρεις κάπου και κάποια δεύτερη να δοκιμάσεις καλά θα ήταν... Κάπου πρέπει να βρεις οθόνη εξωτερική να δεις αμα στέλνει εκεί σήμα, ή τηλεόραση, οτι υπάρχει, απλά θες και καλώδιο. Δοκίμασε να βγάλεις το ρεύμα και την μπαταρία και να κρατήσεις πατημένο το κουμπί power για 15-20 δεύτερα και δες αμα πάρει μετά.
Chatzi Andreas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Απλά δεν κάνει το μπιπ στην αρχη και δεν ακούγεται ο επεξεργαστής καθόλου και λέω μήπως τον έκαψα. ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εχεις κανει ηδη ενα thread, το οποιο μεταφερα νωριτερα στο σωστο section και στο οποιο ηδη εχεις μια απαντηση. Δεν υπαρχει λογος για περισσοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις