Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου στείλανε τον πρώτο λογαριασμό για το triple play ote.

αυτο που είχαμε συμφωνήσει είναι 26 ευρώ double play economy + OTE tv me 11 ευρώ χοντρικά

σύνολο 36.85 για triple to μήνα.

Επίσης με χρέωσαν ενα πάγιο φορητότητα 31.22 ευρώ

Ο λογαριασμός ο πρώτος είναι 2μηνη προπληρωμή όπως μου είπαν. μεχρι εδώ πολύ ωραία

αρα έχουμε για διμηνη προπληρωμή

2χ36.85 + 31.22 = 104.92 

ο λογαριασμός όμως ήρθε 113.50 μιας και χρέωσαν κατι μικρο ποσά με αιτιολογία αναλογικό πάγιο

Η διαφορά ειναι 9.3 ευρώ 

είναι φυσιολογικό για πρώτο λογαριασμό; 

Δημοσ.

φυσιολογικοτατο να σε κλεβουν νομιμα στην ελλαδα.οπως και να χει εγω σαν φοιτητης την ακριβοπληρωσα την πρωτη μου συνδεση.ειναι λογικο μν ανυσηχεις.

Δημοσ.

φυσιολογικοτατο να σε κλεβουν νομιμα στην ελλαδα.οπως και να χει εγω σαν φοιτητης την ακριβοπληρωσα την πρωτη μου συνδεση.ειναι λογικο μν ανυσηχεις.

εν το μεταξύ γράφουν περίοδος παροχής υπηρεσιων απο 02/09 - 15/09

ουτε για προπληρωμή διμηνίας ουτε τίποτα. 

Φυσικά ουτε ποια περίοδο αφορά η πληρωμή.

Θα δώσω 115 ευρώ και δεν θα ξέρω αν καλύπτει για πχ απο τις 02/09 - 02/11 στα τυφλά ..

Δημοσ.

η φορητοτητα ειναι που γυρισες απο αλλο παροχο στον οτε.

τα μικροποσα μπορει να ειναι καποιες ημερες αναλογικης χρεωσης εκτος του διμηνου.λογικα απο τον επομενο θα πρεπει να εισαι στα νορμαλ τιμολογια.

Δημοσ.

η φορητοτητα ειναι που γυρισες απο αλλο παροχο στον οτε.

τα μικροποσα μπορει να ειναι καποιες ημερες αναλογικης χρεωσης εκτος του διμηνου.λογικα απο τον επομενο θα πρεπει να εισαι στα νορμαλ τιμολογια.

ετσι μου το εξήγησαν και μου φάνηκε λογικό εν τέλη.

Για να δούμε απο τον επόμενο λογαριασμό.

Δημοσ.

Αν είναι σωστά τα ποσά που αναφέρεις, η διαφορά 113,5-104,92=8,58€.

Η συμφωνημένη τιμή του μηνιαίου πάγιου είναι 36,85€, άρα κάθε μέρα του Σεπτεμβρίου κοστίζει 36,85/30=1,23€.

Οπότε σε χρέωσαν αναλογικά για 7 μέρες επιπλέον (8,58/1,23=7).

Πότε γράφει ημερομηνία έκδοσης ο λογαριασμός; Το ρωτάω διότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις, καταλαβαίνω ότι ο λογαριασμός θα βγαίνει την 15η κάθε δίμηνο και ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε 2/9.

Όμως δεν συμβαδίζουν οι μέρες αναλογικής τιμολόγησης (7) με την ημερομηνία που σε χρέωσαν (15/9-2/9=13 μέρες) και κανονικά θα έπρεπε να είναι 16€.

Δεν γνωρίζω στον ΟΤΕ πως κάνουν την ανάλυση, αλλά στη HOL ο λογαριασμός είναι ξεκάθαρος αναφέροντας ημερομηνία έκδοσης, περίοδο τιμολόγησης των υπηρεσιών και ανάλυση όλων των ποσών ακόμη και αυτών που αναφέρονται σε αναλογικές χρεώσεις.

Δημοσ.

ετσι όπως μου το εξήγησαν τα 9.3 ευρώ που χρέωσαν συνολικά ηταν απο  τις 04/9 - 15/09 απο τις 2 υπηρεσίες που έχω double play και ote tv.

απο τις 15/09 έως και τις 15/11 πληρώνω 104.92

Και απο τις 15/11 έως 15/01 θα βγαίνει το 73.70 (36.85χ2)

Δημοσ.

στην ουσια απλα ναι πληρωνεις ενα μικρο period Πριν γινει η προπληρωμη για το διμηνο.μπορει να ειναι η τακτικη τους η προπληρωμη να ειναι απο 15 του μηνα οποτε και ολο αυτο.

Δημοσ.

Είμαι 1 χρόνο και δυο μήνες στον οτε και θα κανω ετηση τώρα να παω σε άλλο πάροχο γιατι τώρα τελειώνει υο έτος της δέσμευσης ( μετα απο δυο μηνες ειχα αλλάξει πρόγραμμα και πήρε το τηλ +δυο μήνες δέσμευση απο την tv που έκοψα πλέον) κανενα δίμηνο δεν πλήρωσα αυτά που λέγαμε κάθε δίμηνο ειχε αναδρομικά μια να πληρωσω λίγα λιγότερα μια περισσότερα. και να με έκλεβαν πραγματικά ετσι οπως τα είχαν άκρη δεν έβγαζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...