Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εδω και 2 εβδομαδες περιπου αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα οταν παιζω κυριως.Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης , τροφοδοτικο εχω το Corsair HXi Series 750w και τα overclock τα εβγαλα , ολα ειναι stock .

To πρωτο προβλημα και αυτο που μου το κανει πιο συχνα ειναι οτι ενω παιζω,ξαφνικα η οθονη μαυριζει και μου λεει No Signal Found ενω το PC δουλευει κανονικα.Καποιες φορες μετα την μαυρη οθονη και το ΝΟ SIGNAL FOUND το pc δουλευει κανονικα και μετα απο λιγο κολαει και ακουγεται ενας ηχος ( soundloop ).

Το δευτερο προβλημα , μου το εχει κανει μονο μια φορα μεχρι στιγμης , ειναι απλα το pc να κλεισει τελειως.

Nα προσθεσω οτι δνε εχω προβλημα με θερμοκρασιες , τις κοιταξα και ειναι μια χαρα.Τα φωτα σας παρακαλω.

Δημοσ.

οταν μου το εκανε εμενα σε socket 775 ηταν μητρικη εβγαζε και τον ηχο που λες αν θυμαμαι..κοιταξε καλα ολα τα βισματα της οθωνης και αν εχεισ αλλο καλωδιο για ρευμα και σημα αλλαξε τα. και καθαρισε μεσα το πισι απο σκονες.

Δημοσ.

Επισης αυτο μπορει ν οφειλεται σε δησλιτουργια των windows.δηλαδη μπορεις να κανεις καποιο update στα drivers της καρτα γραφικων και να βαλεις οοοοοοολες τις ρυθμισεις στ bios στις εργοστασιακες ρυθμισεις.ερωτηση εχεις κανει boost την καρτα σου με το amd overdrive? αν ναι και εχεις υπερβει τ ορια του clocking.

Δημοσ.

Λοιπον , προσφατα καθαρισα ολο το pc.Το αποσυναρμολογισα ολο και καθαρισα το καθε εξαρτημα ξεχωριστα , ακομα και την ψυκτρα αποσυναρμολογισα.Φοβαμαι μηπως εκανα καμια βλακεια με το overclock γιατι η αληθεια ειναι οτι ανεβαζα καρφι τα mhz και οχι σιγα σιγα οπως πρεπει .....

Επισης αυτο μπορει ν οφειλεται σε δησλιτουργια των windows.δηλαδη μπορεις να κανεις καποιο update στα drivers της καρτα γραφικων και να βαλεις οοοοοοολες τις ρυθμισεις στ bios στις εργοστασιακες ρυθμισεις.ερωτηση εχεις κανει boost την καρτα σου με το amd overdrive? αν ναι και εχεις υπερβει τ ορια του clocking.

Ειχα κανει αλλα τα γυρισα στα εργοστασιακα , μην κοιτας την υπογραφη μου , εδω και 2 εβδομαδες ειμαι εργοστασιακα.

Δημοσ.

Τσεκαρε μηπως εχει σκονη αναμεσα στην καρτα γραφικων και το σοκετ που την εχεις πανω.Επισης εβαλες καλα το ανεμηστηρακι με παστα?

Δημοσ.

To δοκιμασα αυτο με την καρτα την εβγαλα και την ξαναεβαλα και τις ram επισης . Το ανεμηστηρακι και την παστα λογικα τα εβαλα πολυ καλα αν αναλογιστω οτι μου κατεβηκαν γυρω στους 8 βαθμου κατω απο πριν . Δεν εχω θεμα με θερμοκρασια.

Επισης προχθες επαιζα 4 ωρες σερι Fifa 15 και δεν μου το εκανε.Χθες στο 30λεπτο μου το εκανε αυτο με το NO SIGNAL  FOUND.

Δημοσ.

εγω αρχικα θα εκανα ενα clean install, μετα θα δοκίμαζα αλλη καρτα γραφικων και μετα θα υποψιαζόμουνα μητρική.

οταν μου το εκανε εμενα ηταν οταν αγωρασα νεα gpu, η μητρηκη εδεινε 1.5v αντι για 1.3v στον επεξεργαστη οποτε εβαζα την gtx260.

κανα reset στο bios και update εκανες; (αν και δεν νωμιζω να χρειαζεται update, αλλα να τα αποκλεισουμε ολα)

Δημοσ.

εγω αρχικα θα εκανα ενα clean install, μετα θα δοκίμαζα αλλη καρτα γραφικων και μετα θα υποψιαζόμουνα μητρική.

οταν μου το εκανε εμενα ηταν οταν αγωρασα νεα gpu, η μητρηκη εδεινε 1.5v αντι για 1.3v στον επεξεργαστη οποτε εβαζα την gtx260.

κανα reset στο bios και update εκανες; (αν και δεν νωμιζω να χρειαζεται update, αλλα να τα αποκλεισουμε ολα)

Ti εννοεις clean install , φορματ ? ξερεις ποσα παιχνιδια εχω περασμενα ???? ...

Δημοσ.

οχι, ποσα?

δεν χρειαζετε να πειραξεις τα αρχεια σου, μπορεις απλα να βγαλεις τον δισκο σου και να βαλεις εναν αλλο αν εχεις ή να φτιαξεις ενα καινουριο partition εαν εχεις χορο. οπως και να εχει εαν καταληξεις σε αγωρα νεας μητρηκης πρεπει να το κανεις.

(δεν βαζουμε ποτε λειτουργικο και αρχεια/games/"movies" σε ενα partition.)

Δημοσ.

Λοιπον , πρωτα απο όλα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Πήγα σπιτι το απόγευμα και παταω το κουμπί για να ανοίξει ο υπολογιστής.Πανω που παει να ανοίξει κλείνει και συνεχόμενα άνοιγε ίσα ίσα τα ανεμηστηρακια και έκλεινε , άνοιγε έκλεινε .Το ίδιο πράγμα μέχρι που έκλεισα το διακοπτακι του τροφοδοτικου. Έβγαλα την κάρτα γραφικών μήπως φταίει, τίποτα.Την ξαναεβαλα πανω και μετα απο λιγο άνοιξε.Βάζω το ΦΙΦΑ 15 για να ελεγξω τις θερμοκρασίες. Να πω οτι για κάποιο περίεργο λογο με το msi afterburner ειχα 3 fps οποτε το εκλεισα και έλεγξα την θερμοκρασία με το gpu z.Παίζω ενα ματσάκι η θερμοκρασία έφτασε μέχρι τους 80 βαθμούς και δεν κόλλησε καθόλου το ΠΣ.Κλείνω το ΦΙΦΑ 15 και λέω να σερφαρω.Πανω που διάβαζα στο νετ κανει shut down το pc.Πάω να τον ανοιξω και παλι το ίδιο.Ψιλοανοιγε ,έκλεινε το ίδιο συνεχεια οποτε αναγκάστηκα παλι να κλείσω το διακοπτακι.Όταν λέω ανοίγει κλείνει συνεχόμενα εννοώ εγώ πατησα μόνο μια φορά το κουμπί εκκίνησης και αυτός μόνος του ανοιγοκλεινε με ενα χαρακτηριστικο "ΤΑΚ".

Δημοσ.

Ναι , πρεπει να βρω ενα απο κανα φιλο.Το τροφοσοτικο ειναι το πιο καινουργιο που εχω πανω γαμωτο.Οπου ναναι κλεινει τα 2 χρονια....και δεν ξερω που ειναι η εγγυηση :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...