Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα midi tower ειναι σχετικα μικρα.μαθε το μοντελο του κουτιου σου να δεις ακριβως τα εργοστασιακα ''μετρα'' του κουτιου και βλεπεις.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κουτί micro atx. Αυτό είναι το μέγεθος της μητρικής. Τα κουτιά χωρίζονται σε άλλες κατηγορίες (π.χ mini tower, midi tower, full tower). Βρες ποιο κουτί έχεις και κυρίως το τροφοδοτικό. Γιατί αν δεν είναι αρκετό τότε ότι συζητήσαμε μέχρι τώρα πάει περίπατο, δε θα σηκώνει την κάρτα. Όσο για την κάρτα που σου προτείναμε με τον Sakiz είναι καλύτερη απ' αυτή που είδες εσύ

Δημοσ.

Επισης και η οθονη που εχει δεν παιζει ρολο για τοσο δυνατη καρτα γραφικων? θα υποστηριζει ολη αυτην την αναλυση?

Δημοσ.

Ναι, εννοείται. Τρία πράγματα του ζήτησα πριν να μας πει..κουτί, τροφοδοτικό και οθόνη. Γιατί αν έχει καμια 17" θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο

Δημοσ.

να κανω και εγω μια ερωτηση .. εχω την Lg flatron l192ws. και το  pc μου ειναι στην υπογραφη.αν αγορασω καποια καινουρια οθονη μεγαλητερη και με περισσοτερη αναλυση και το συνδεα μς hdmi κατα ποσο θα εφτιαχναν τα γραφικα μου στα games.?

Δημοσ.

Ναι, εννοείται. Τρία πράγματα του ζήτησα πριν να μας πει..κουτί, τροφοδοτικό και οθόνη. Γιατί αν έχει καμια 17" θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο

acer 24"

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Οθόνη: ΑCER x223w 24"
τροφοδοτικό: LPK19-35 (550w)

και το κουτί:

edit: sry για την 2η που βγήκε κουνημένη. ελπίζω να βγαίνει άκρη.

επίσης έχω και ενα 2ο κουτί μεγαλύτερο από αυτό απλά δε το χω σπίτι και δεν μπορώ να σας πως λεπτομέρειες.

post-313482-0-99419700-1412432851_thumb.jpg

post-313482-0-92626600-1412432882_thumb.jpg

Δημοσ.

@pitsuvag

Η οθόνη σου υποστηρίζει ανάλυση μέχρι 1440 x 900. Οπότε αν σκοπεύεις να αγοράσεις μια καινούρια καλή κάρτα, πρέπει πρώτα να πάρεις και μια καλή οθόνη.

Δημοσ.

@physiciant
στα έδωσα αυτά που ζήτησες.. για πες. απ ότι κατάλαβα το τροφοδοτικό μου δεν σηκώνει την radeon r9 280

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...