Chatzi Andreas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω ένα hp g6 και πρόσφατα μου χάλασε το fan. Το άνοιξα μόνος μου κανα δυο φόρες το laptop για να δω τι παίζει και όταν το έδενα λειτουργούσε κανονικά το λαπτοπ αλλά όχι το fan. Αγόρασα καινούριο fan τελικά και αφού το άλλαξα και ξανά έδεσα το λαπτοπ η οθονη μου ειναι μαυρη. Το έλυσα και το εδεσα 2-3 φορες και τα ιδια. ΤΙ παιζει να χαλασα? Μητρική? επεξεργαστη? οθονη? Οταν ανοίγω το λαπτοπ τα φωτάκια ανοίγουν κανονικά οπως και το caps lock το φαν δουλεύει αλλα η οθονη μαυρη και δεν ακούγεται και κανένας ήχος ούτε ο επεξεργαστής. Καμιά ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ
Euclides Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ... δεν ακούγεται και κανένας ήχος ούτε ο επεξεργαστής. Καμιά ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ Ο επεξεργαστής έχει το κακό συνήθειο να μην κάνει ήχους. Έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου. Οι επιλογές σου είναι οι εξής: 1. Το στέλνεις για επισκευή στην αντιπροσωπεία. Αυτοί, αφού σου χρεώσουν κανένα 25-ρι€ με το καλημέρα για να κάνουν έλεγχο, θα σου πουν ότι χρειάζεται αντικατάσταση η motherboard με κόστος μεγαλύτερο των 250€. 2. Το στέλνεις για reballing σε συνεργείο επισκευής laptops. To κόστος είναι της τάξης των 100€ - 120€ με εγγύηση από 3 μέχρι 6 μήνες. 3. Το στέλνεις για reflow σε συνεργείο επισκευής laptops. To κόστος είναι της τάξης των 60€ με εγγύηση 1 μήνα. 4. Αγοράζεις από eBay μια motherboard και την αλλάζεις μόνος σου. Κόστος περίπου 60€ για την motherboard και περίπου 10€ για αναλώσιμα υλικά. http://www.ebay.com/itm/New-HP-Pavilion-g6-1b34ca-g6-1000-G7-G4-Intel-Motherboard-653087-001-/151430093719?pt=Motherboards&hash=item2341efdb97 5. Κάνεις reflow μόνος σου. Κόστος περίπου 10€ για αναλώσιμα υλικά.
Peleus17 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε κάτσε, σαν πολύ γρήγορα την κάρτα βγάλαμε σκαρτη. Ας πάρει πρώτα καμιά οθόνη και να την συνδέσει στο λάπτοπ και άμα δεεεεεν δείξει τίποτα τότε ναι, είναι η κάρτα 1
Ilbabis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Είναι η κάρτα. Ακριβώς το ίδιο έκανε ένα acer. Καθόλου ανεμιστήρας, μαύρη οθόνη, σκληρός δούλευε κτλπ. reflow!
Euclides Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε κάτσε, σαν πολύ γρήγορα την κάρτα βγάλαμε σκαρτη. Ας πάρει πρώτα καμιά οθόνη και να την συνδέσει στο λάπτοπ και άμα δεεεεεν δείξει τίποτα τότε ναι, είναι η κάρτα Δίκιο έχεις, αλλά στο 99% των περιπτώσεων, τα συμπτώματα αυτά είναι προβληματικής GPU. 1
maxairas7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πάρε μια γόμα και καθάρισε τα πινάκια της μητρικής καλα...σαν να τα σβήνεις....!δοκιμασε και πες αν δουλεψε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα