chrstosRHO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="selianx" data-cid="53515149" data-time="1412426734">Edit: Πάλι τα ίίδια: failure configuring Windows updates, reverting changes, Do not turn off your computer... Τι να κάνω; Να περιμένω; Να τον κλείσω; Στις 9.00 έχω online επαγγελματικό ραντεβού... Φίλε μου καλησπέρα. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το Sony μου αλλά κατά κατά τη διάρκεια του recovery χάθηκαν όλα ακόμα και το partition του recovery στον δίσκο το πήρα σήμερα στην ηλεκτρονική που το αγόρασα και μου είπαν ότι μάλλον κάηκαν οι ram στη διάρκεια του recovery και θα πρέπει να το στείλω με την εγγύηση... Τρέχα γύρευε... Αύριο θα επικοινωνήσω με την Sony γιατί είμαι Ρόδο και δεν υπάρχει service της Sony εδώ... By the way πρώτη φορά άκουσα ότι μπορεί να σβήσει δίσκος από fail της ram...
Galadian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα αυτό ίσως σε βοηθήσει εγώ είχα ένα Asus wind 8 και μου το έκανε αυτό κάθε φορα περιμένεις κάπου στην 1 ώρα μην το κλήσεις και μετά δοκίμασε αυτό στο video μετά πας στο φάκελο στα windows που είναι τα update τα διαγραφής όλα και τα κανεις πάλι όλα τα update από την αρχή και είσαι ok!
chrstosRHO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα μετά από ότι έγινε με το laptop μου δημιούργησε κάποιο error στο restore και σβήστηκε όλος ο δίσκος. Με λίγα λόγια αυτή τη στιγμή το λαπτοπ μου ταξιδεύει με την εγγύηση για φτιάξιμο γιατί ήταν software error. Όταν γυρίσει και μάθω τη το προκάλεσε αν μάθω ποτέ θα το "ποσταρω" εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα