Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί ο υπολογιστής μου μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τρελαίνεται μόνος του και γυρίζει σε παλιά ημερομηνία, συγκεκριμένα στις 1/1/1900 με αποτέλεσμα να μην δουλεύει τπτ. Αν τον αφήσεις χωρίς να κάνεις τπτ επανέρχεται μερικές φορές μόνος του αλλά με λάθος ώρα ή στις 1/1/2013.

Παίζει να είναι κάποιος υίος, να του κάνω ένα format να ξεμπερδεύω ή μήπως είναι θέμα hardware?

Δημοσ.

Στο ΒΙΟS κοιταξες μεσα τι ωρα εχει;

Επισης μπορει να τελειωσε η μπαταρια στην μητρικη αν μιλαμε για σταθερο pc.

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι με i5-4670k ,  Gigabyte z87m , ram crusial 8gb ram , ssd 120 samsung και windows 7.

Δεν το έχω ούτε χρόνο το pc, παίζει κιόλας μπαταρία στη μητρική?? Στα bios μπηκα, κανονικά λέει ημερομηνία και ώρα. Όταν μπαίνει στα windows τα χάνει, όχι πάντα, τις περισσότερες φορές όμως ναι.

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι με i5-4670k ,  Gigabyte z87m , ram crusial 8gb ram , ssd 120 samsung και windows 7.

Δεν το έχω ούτε χρόνο το pc, παίζει κιόλας μπαταρία στη μητρική?? Στα bios μπηκα, κανονικά λέει ημερομηνία και ώρα. Όταν μπαίνει στα windows τα χάνει, όχι πάντα, τις περισσότερες φορές όμως ναι.

To ειχα και εγω αυτο το προβλημα.εσβησα το appcenter της gigabyte και ολα οκ.αν δεν θες να το σβησεις απενεργοποιησε το συγχρονισμο της ωρας στο appcenter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...