Προς το περιεχόμενο

Wreckfest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wreckfest-feature-672x372.jpg

Next Car Game To Be Officially Named ‘Wreckfest’, Multiplayer Modes Unveiled

H Bugbear Entertainment αποκάλυψε σήμερα το επερχόμενο ραλάκι, ''Next Car Game'' που τώρα επίσημα ονομάζεται ''Wreckfest''.Η Bugbear αποκάλυψε και τα multiplayer modes του παιχνιδιού όπως και λεπτομέρειες από την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού η οποία είναι διαθέσιμη για όλους.Το ''Wreckfest'' θα έχει 4 multiplayer modes τα οποία είναι: Racing, Demolition Derby, Deathmatch και Team Deathmatch.Επίσης η ομάδα πιέζει για να καταφέρει να ανεβάσει το όριο στους 24 παίχτες, το τωρινό όριο είναι 18 παίχτες. Η Bugbear ανέφερε και κάποιες πληροφορίες για την μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί ο νέος τίτλος, η οποία ονομάζεται ROMU.Μια μηχανή η οποία προσφέρει physics και λεπτομερές damage modeling.

Here are the key features of the latest build:

• New oval track ‘Speedway’ added
  • New car ‘European coupe’ added
  • The Field of Vision can now be altered, letting you find the combination of visibility and sense of speed you enjoy the most. (Check this video to see how FoV affects your sense of surroundings and speed.)
  • Reversing now turns the camera so you can see where you’re backing to, which is especially useful in derby matches, where reversing into someone is an effective way to deal some damage without crippling your own car in the process.
  • Car upgrades now work on online modes as well
  • You can specifically search for servers where your Steam friends are playing
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έρχεται το game μέσα στον Ιούνιο

Προσωπικά ψάχνω ένα racer με damage ιδίως multiplayer από την εποχή του race drive grid.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υποθέτω θα το τσίμπισε και κανένας άλλος τώρα που το έχει σε προσφορά, όπως εγώ... Να μπούμε σε κάνα λόμπι να κάνουμε κάνα ματς.. Καλό φαίνεται...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε

Υποθέτω θα το τσίμπισε και κανένας άλλος τώρα που το έχει σε προσφορά, όπως εγώ... Να μπούμε σε κάνα λόμπι να κάνουμε κάνα ματς.. Καλό φαίνεται...

Εγώ το τσίμπησα αν και είμαι οριακά σε απαιτήσεις με αποτέλεσμα να παίζω καλά σε single player αλλά να ψιλοσέρνομαι στο multi.

Αν θες κάνε με add (με το ίδιο name όπως εδω) και βλέπουμε αν κανονίσουμε κανένα αγώνα κάποια στιγμή.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Εγώ το τσίμπησα αν και είμαι οριακά σε απαιτήσεις με αποτέλεσμα να παίζω καλά σε single player αλλά να ψιλοσέρνομαι στο multi.

Αν θες κάνε με add (με το ίδιο name όπως εδω) και βλέπουμε αν κανονίσουμε κανένα αγώνα κάποια στιγμή.

ΟΚ. Σε έκανα. achortagus στο steam :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...