selianx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Χαιρετώ την κοινότητα.Έχοντας αρκετό χρόνο αυτές τις μέρες, είπα να ασχοληθώ με τον CPU, στο PC1 της υπογραφής.Σκοπός μου είναι να δω το μάξιμουμ του επεξεργαστή, η εμπειρία, και ένα μέτριο προς καλό OC για καθημερινή χρήση, δε θα ένιωθα άνετα να του δίνει κάθε μέρα 1.3V, για να κερδίσω ~.2-.3GHz.Για αρχή δοκιμάζω 4.2GHz @1.2V, μέχρι τώρα όλα καλά πάνε, αλλά δεν έχω περάσει ακόμη τα ~15λεπτά στο prime. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται στους 56-66 βαθμούς, φτάνει κάτι 78άρια που και που, και τώρα είδα ότι το HWINFO αναφέρει ότι έχει πιάσει μαξιμουμ 88, αλλά μάλλον πρόκειται για spike.Η ερώτηση μου είναι, πρέπει να προσέξω κάτι άλλο στο BIOS;Μέχρι τώρα έχω πειράξει:EPU mode off, EIST off.CPU Ratio -> 44, CPU Voltage (Manual) -> 1.2VCache Ratio από auto σε 34Cache Voltage το έχω αφήσει AutoVCCIN από Auto σε 1.9VCstates τα έχω ενεργοποιημέναLLC στο Auto.Επίσης, για stress-testing, για αρχή στο prime κάνω blend test, αν περάσει τραβάω και ένα small-ftt να δω τι θερμοκρασίες θα έχω;Για stress-testing πιστεύεται χρειάζεται πάνω από 1 ώρα; (δεν είμαι τύπος που θα αφήσει το prime 24ώρο, έτσι και αλλιώς σε real-life apps δε νομίζω ότι stressάρεται τόσο ο CPU)Φυσικά ότι άλλο πιστεύετε ότι πρέπει να προσέξω, φαίνεται να έχω ξεχάσει, το επισημαίνετε!Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα