Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

463.39 ευρώ

..και εφόσον στηθεί σωστά ο υπολογιστής είσαι υπερ-τουμπανος για μια 3ετια ++

Δώσε βάση στο bold είναι σημαντικό να γίνει το refreshing σωστά.

oc δεν χρειάζεσαι αλλά αν θέλεις ν'ασχοληθεις μπορείς να αρχίσεις να μαθαίνεις και να ξεκινήσεις με ένα 15-20%

μνήμη ξέχνα την,τσάμπα χρήματα στο παρόν και λάθος επένδυση,αφού μέχρι να μην σε φτάνει η υπάρχουσα πιθανότερο είναι να έχεις αλλάξει όλο το σετ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34619&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16860&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40829&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από 280Χ δες και αυτήν από αξιόπιστο κατάστημα σε καλή τιμή http://www.skroutz.gr/s/4535649/VTX3D-Radeon-R9-280X-3GB-V2-UEFI.html

Μου αρέσει αυτή εδώ. Έχει σημασία ότι έχει 100-150 MHz λιγότερη ταχύτητα επεξεργαστή από τις υπόλοιπες 3 που έχω προτείνει ? θα δω διαφορές ή είναι αμελητέες?

Έψαχνα να σου βρω 2GB στα 1600MHz και στα ίδια volts 1.65 αλλά δε βρήκα, γι' αυτό έβαλα 1333MHz. Εννοώ αν θες τα κομμάτια που λες για το μέλλον να είναι για o/c ή να είναι κλειδωμένα; Ποιο μοντέλο ακριβώς οθόνη;

Τα θέλω να είναι για oc. 

Μοντέλο οθόνης : LG W2361V-PF 23 TFT

Για κοίτα αυτό εδώ για την μνήμη.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22052&cat=4

1600 MHz, στα 1,65 V (http://www.corsair.com/en/cmx4gx3m1a1600c9)

Απλά αντί για 2 GB είναι 4 GB.

463.39 ευρώ

..και εφόσον στηθεί σωστά ο υπολογιστής είσαι υπερ-τουμπανος για μια 3ετια ++

Δώσε βάση στο bold είναι σημαντικό να γίνει το refreshing σωστά.

oc δεν χρειάζεσαι αλλά αν θέλεις ν'ασχοληθεις μπορείς να αρχίσεις να μαθαίνεις και να ξεκινήσεις με ένα 15-20%

μνήμη ξέχνα την,τσάμπα χρήματα στο παρόν και λάθος επένδυση,αφού μέχρι να μην σε φτάνει η υπάρχουσα πιθανότερο είναι να έχεις αλλάξει όλο το σετ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34619&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16860&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=3&step=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40829&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!!

Γενικά κουτί θα ήθελα Full Tower και όχι midi και να είναι δοκιμασμένο ότι είναι καλό.

Τα υπόλοιπα θα τα έχω υπόψιν ! Ναι θα ήθελα να ασχοληθώ λίγο με oc για να δω αν υπάρξουν διαφορές! Για την μνήμη οκ, έχετε δίκιο.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κουτί το ξέρω,φυσικά δεν είναι Corsair άλλα είναι αξιοπρεπέστατο με πολύ καλό airflow.

Τώρα το hardware που έχεις δεν δικαιολογεί fulltower αλλά γούστα είναι αυτά..

Εγώ προτίμησα να σου βάλω ενα καλό φτηνό κουτί και μια super ολοκαίνουρια κάρτα.

..και το κουτί που έχεις το ξέρω και το έχω δουλέψει και το θεωρώ απαράδεκτο.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κουτί το ξέρω,φυσικά δεν είναι Corsair άλλα είναι αξιοπρεπέστατο με πολύ καλό airflow.

Τώρα το hardware που έχεις δεν δικαιολογεί fulltower αλλά γούστα είναι αυτά..

Εγώ προτίμησα να σου βάλω ενα καλό φτηνό κουτί και μια super ολοκαίνουρια κάρτα.

..και το κουτί που έχεις το ξέρω και το έχω δουλέψει και το θεωρώ απαράδεκτο.

Εννοείς το Soprano ή αυτό που έχουν προτείνει τα παιδιά πιο πάνω ;

Δημοσ.

Εννοείς το Soprano ή αυτό που έχουν προτείνει τα παιδιά πιο πάνω ;

To soprano βρε.. και στο ανέφερα για να καταλάβεις τι εννοώ όταν λέω καλό αξιοπρεπές κουτί,γι'αυτο που σου πρότεινα.

Δημοσ.

Ε καλά όταν το πηρα δεν γνώριζα! Μου αρέσει το κουτί σου αλλά θέλω full tower αυτή τη φορα.. Μπορεί στο μέλλον να θέλω να βάλω κι άλλο hardware, θέλω να έχω αυτήν την δυνατότητα. Το ίδιο σκεπτικό έχω και στους δίσκους και παίρνω πάντα 1/2 TB .Και τους γεμίζω :P

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει αυτή εδώ. Έχει σημασία ότι έχει 100-150 MHz λιγότερη ταχύτητα επεξεργαστή από τις υπόλοιπες 3 που έχω προτείνει ? θα δω διαφορές ή είναι αμελητέες?

Τα θέλω να είναι για oc. 

Μοντέλο οθόνης : LG W2361V-PF 23 TFT

Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις σου!!

Γενικά κουτί θα ήθελα Full Tower και όχι midi και να είναι δοκιμασμένο ότι είναι καλό.

Τα υπόλοιπα θα τα έχω υπόψιν ! Ναι θα ήθελα να ασχοληθώ λίγο με oc για να δω αν υπάρξουν διαφορές! Για την μνήμη οκ, έχετε δίκιο.

Δεν έχει τόση σημασία για τη κάρτα με τη τιμή που έχει και μπορείς μέσω catalyst να τη ρυθμίσεις παραπάνω σε δοκιμασμένα όρια.Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν πολύ για τη κάρτα.

Και η οθόνη σου δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.Ίσα-ίσα έχει παλιώσει και είναι και ΤΝ.Και για αυτήν δηλαδή πρέπει να κοιτάξεις κάτι καλύτερο αν όχι τώρα,κάποια στιγμή.

Για κουτί καλά κάνεις και ψάχνεις σε κάτι ποιοτικό που θα το κρατήσεις μιας και είναι το κομμάτι που στεγάζει το σύστημα και είναι υπεύθυνο για θερμοκρασίες,διαχείριση θορύβου,διάταξης setup και υπάρχει και το αισθητικό κομμάτι κ.α.Εσύ θα κάνεις και oc οπότε το ψάχνεις αν και το full tower μπορεί να είναι υπερβολή.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι η κάρτα που θα πάρω θα αξίζει τα λεφτά της! :)

So, θα επέλεγες αυτήν που μου πρότεινες μεταξύ των 4 ?

Ίσως κάποια στιγμή το σκεφτώ για άλλη οθόνη. Εντάξει, είναι λίγο παλιά αλλά μέχρι τώρα την κάνει την δουλειά της. Οπότε βλέπουμε γι αυτήν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις ήδη έναν επεξεργαστή 4ετιας ευτυχώς είχες προβλέψει σωστά και γι'αυτο είναι ικανός να ανταπεξέλθει ακόμα και στα σημερινά δεδομένα.

Το αντίστοιχο τώρα πρέπει να κάνεις με την κάρτα γραφικών δεν πρέπει να κάνεις μισό βήμα μπροστά αλλά ολόκληρο,ουτοσωστε στο επόμενο upgrade να έχεις μια ικανή σύγχρονη κάρτα ακόμα υπολογίσιμη.

Αλλιώς αν θέλεις να κάνεις αιματηρή οικονομία πουλιούνται περσινές κάρτες με εγγύηση σαν αυτές που κοιτάς στο 50% σχεδόν των χρηματων που πας να δώσεις.

Το κουτί είπαμε γούστα είναι αυτά,και πάντα σεβαστά.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1
Δημοσ.

Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι η κάρτα που θα πάρω θα αξίζει τα λεφτά της! :)

So, θα επέλεγες αυτήν που μου πρότεινες μεταξύ των 4 ?

Ίσως κάποια στιγμή το σκεφτώ για άλλη οθόνη. Εντάξει, είναι λίγο παλιά αλλά μέχρι τώρα την κάνει την δουλειά της. Οπότε βλέπουμε γι αυτήν.

Τα χρήματα της τα αξίζει η συγκεκριμένη,σε αυτή τη τιμή ειδικά και ταιριάζει και καλύτερα με το υπόλοιπο hardware που έχεις και λαμβάνοντας υπόψιν και τις άλλες αλλαγές που σκέφτεσαι σε διευκολύνει να τις κάνεις διατηρώντας ποιοτική ισορροπία σε αυτά που θα πάρεις.Και πολύ είναι για αυτά που θες και για την οθόνη που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις ήδη έναν επεξεργαστή 4ετιας ευτυχώς είχες προβλέψει σωστά και γι'αυτο είναι ικανός να ανταπεξέλθει ακόμα και στα σημερινά δεδομένα.

Το αντίστοιχο τώρα πρέπει να κάνεις με την κάρτα γραφικών δεν πρέπει να κάνεις μισό βήμα μπροστά αλλά ολόκληρο,ουτοσωστε στο επόμενο upgrade να έχεις μια ικανή σύγχρονη κάρτα ακόμα υπολογίσιμη.

Αλλιώς αν θέλεις να κάνεις αιματηρή οικονομία πουλιούνται περσινές κάρτες με εγγύηση σαν αυτές που κοιτάς στο 50% σχεδόν των χρηματων που πας να δώσεις.

Το κουτί είπαμε γούστα είναι αυτά,και πάντα σεβαστά.

Για την επόμενη 3-5ετία δεν θα με καλύψει μία από αυτές που προτείνω δηλαδή ή αυτήν που πρότεινε ο φίλος Millennium?

Αυτό λες? Θέλω να κάνω ένα ολόκληρο βήμα αλλά πάντα σε ισορροπία απόδοσης/χρημάτων! 400 ευρώ σχεδόν για κάρτα παρα είναι πολλά όσο καλή και να είναι!!! 

Τα χρήματα της τα αξίζει η συγκεκριμένη,σε αυτή τη τιμή ειδικά και ταιριάζει και καλύτερα με το υπόλοιπο hardware που έχεις και λαμβάνοντας υπόψιν και τις άλλες αλλαγές που σκέφτεσαι σε διευκολύνει να τις κάνεις διατηρώντας ποιοτική ισορροπία σε αυτά που θα πάρεις.Και πολύ είναι για αυτά που θες και για την οθόνη που έχεις.

Μάλιστα.

Ψάχνω γενικά κι άλλες κάρτες απλά για να βλέπω ομοιότητες/διαφορες κλπ...

Πχ αυτή εδώ: http://www.skroutz.gr/s/5355853/XFX-Radeon-R9-270X-4GB-Double-Dissipation-Edition-R9-270X-EDJ4.html

Γενικά μοιάζουν όλες μεταξύ τους και δεν ξέρω ποια να πάρω, χαχα :D Όλες ίδιες τις βλέπω !

Δημοσ.

Για την επόμενη 3-5ετία δεν θα με καλύψει μία από αυτές που προτείνω δηλαδή ή αυτήν που πρότεινε ο φίλος Millennium?

Αυτό λες? Θέλω να κάνω ένα ολόκληρο βήμα αλλά πάντα σε ισορροπία απόδοσης/χρημάτων! 400 ευρώ σχεδόν για κάρτα παρα είναι πολλά όσο καλή και να είναι!!! 

Μάλιστα.

Ψάχνω γενικά κι άλλες κάρτες απλά για να βλέπω ομοιότητες/διαφορες κλπ...

Πχ αυτή εδώ: http://www.skroutz.gr/s/5355853/XFX-Radeon-R9-270X-4GB-Double-Dissipation-Edition-R9-270X-EDJ4.html

Γενικά μοιάζουν όλες μεταξύ τους και δεν ξέρω ποια να πάρω, χαχα :D Όλες ίδιες τις βλέπω !

Σε αυτό δεν έχεις άδικο,αλλά πάντα κοιτάμε την απόδοση σε σχέση με την τιμή όπως και την απόσβεση.

Αυτό που σου περιέγραψα είναι η δική μου λογική,ποτέ δεν θα πήγαινα σε περσινή κάρτα η και να πήγαινα λόγω οικονομίας και εκεί το βήμα της οικονομίας θα το έκανα ολόκληρο και θα πήγαινα σε μεταχειρισμένη πάντα σε εγγύηση.

Αλλά επειδή σε βλέπω συνετό αγοραστή και όχι ενθουσιώδη,και η κάρτα θα κάνει απόσβεση στα χεριά σου όπως κάνει ακόμα και ο επεξεργαστής σου,θεωρώ ότι σου ταιριάζει περισσότερο η "επένδυση" σαν λογική.

Επίσης μην ξεχνάς ότι πριν ένα μήνα για να έχεις τις ίδιες επιδόσεις και nVidia κάρτα με ότι αυτό συνεπάγεται θα έπρεπε να δώσεις παραπάνω αρκετά χρήματα.

Την επόμενη 3ετια (5ετια δε το συζητάω καν σε κάρτα γραφικών) δεν την βγάζεις με μια 270x ούτε για αστείο,εκτός αν είσαι διατεθειμένος να παίζεις όπου παίζει το παιγνίδι και όχι εκεί που θέλεις εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι συνετός αγοραστής (χαχα!) ,ούτε αν η κάρτα θα κάνει απόσβεση. Όπως και να έχει, δυστυχώς, δεν διαθέτω τόσα πολλά χρήματα για να τα δώσω στην κάρτα αυτήν που λες και επομένως δεν μπορώ να την αγοράσω με τις υπάρχουσες επιλογές σε κουτί/πιθανή ραμ! Αν κάποιος μου έδινε 400 ευρώ χάρισμα θα την έπαιρνα, μπαμ κι έξω. Αλλά...

Οπότε ή κάνω αυτό που λέω (δηλαδή το μισό βήμα - αγορά περσινής κάρτας αλλά ολοκαίνουριας) ή πρέπει να βρω μεταχειρισμένη. Που μπορώ να βρω μεταχειρισμένες?  Από καταστήματα δε νομίζω άρα από ιδιώτες, από εδώ που βρίσκομαι (Χανιά, Κρήτη).. Χμ.. Με μία 280Χ ή 280 θα αντέξει για το άμεσο σχετικό μέλλον ?Ή πάλι το ίδιο με τις 270?

(Εκτός κι αν κάνω το πλάνο που πρότεινες και αφήσω ram , μεγαλύτερο κουτί εκτός..)

Χαχα μπέρδεμα..

Δημοσ.

Οι 280-280Χ είναι πρώην high end με ότι αυτό συνεπάγεται,δεν έχουν και λίγη δύναμη δηλαδή.Στα λεφτά τους είναι οι καλύτερες επιλογές.Εσύ είσαι και σε 1080p και δε βλέπω να σου είναι απαραίτητη μια ακριβότερη high end πόσο μάλλον αν είναι να σου στερήσει επιλογές από άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι συνετός αγοραστής (χαχα!) ,ούτε αν η κάρτα θα κάνει απόσβεση. Όπως και να έχει, δυστυχώς, δεν διαθέτω τόσα πολλά χρήματα για να τα δώσω στην κάρτα αυτήν που λες και επομένως δεν μπορώ να την αγοράσω με τις υπάρχουσες επιλογές σε κουτί/πιθανή ραμ! Αν κάποιος μου έδινε 400 ευρώ χάρισμα θα την έπαιρνα, μπαμ κι έξω. Αλλά...

Οπότε ή κάνω αυτό που λέω (δηλαδή το μισό βήμα - αγορά περσινής κάρτας αλλά ολοκαίνουριας) ή πρέπει να βρω μεταχειρισμένη. Που μπορώ να βρω μεταχειρισμένες?  Από καταστήματα δε νομίζω άρα από ιδιώτες, από εδώ που βρίσκομαι (Χανιά, Κρήτη).. Χμ.. Με μία 280Χ ή 280 θα αντέξει για το άμεσο σχετικό μέλλον ?Ή πάλι το ίδιο με τις 270?

(Εκτός κι αν κάνω το πλάνο που πρότεινες και αφήσω ram , μεγαλύτερο κουτί εκτός..)

Χαχα μπέρδεμα..

Όσο ανεβαίνεις σίγουρα είναι καλύτερα,αλλά πάλι είναι λάθος επένδυση,ανεβαίνεις και στην τιμή μιας και μιλάς για 280x.

..και είπαμε γούστα είναι αυτά τα περί κουτιού και σεβαστά,αλλά το hardware όλο μικραίνει σε λογικές και εσύ τώρα πήρες απόφαση για μεγάλο κουτί.. που και εγώ μέσα θα ήμουν αν δεν έρχονταν σε σύγκρουση με τόσο ζωτικό hardware όπως είναι η κάρτα γραφικών.

άσχετα με το αν είσαι συνετός η ενθουσιώδης λοιπόν καλό είναι να μείνεις power user,και για να συμβεί αυτό θέλεις μια ολοκαίνουριας τεχνολογίας κάρτα και μια ψήκτρα ν'αρχισεις ν'ανεβαζεις σιγά σιγά,και σε μια 3ετια πάλι ν'αλλαξεις μόνο το set που δεν άλλαξες σήμερα,δηλαδή μητρική,επεξεργαστή,μνήμες,και τότε αποφασίζεις και για το κουτί.

Τουλάχιστον εγώ αυτό θα επραττα,και επειδή ξέρω και το κουτί σου όπως σου είπα το μεγάλο του πρόβλημα (εκτός του ότι σου βγάζει την ψυχή για να προσθέσεις έναν δίσκο ) είναι ότι δεν σου δίνει δυνατότητα cable management και έτσι σου φαίνεται ότι είναι γεμάτο ενώ ουσία δεν είναι..

Το κουτί όμως που σου πρότεινα έχει καλό cable management,παίρνει ότι μεγέθους κάρτα θέλεις και άριστο airflow.

Εγώ έχω πιο "πολύ" hardware από εσένα σε μικρότερο κουτί για να καταλάβεις το μέγεθος,μέσω μιας σύγκρισης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...