Kostas93 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα έχει ως εξής, ο φίλος που πήρε τον υπολογιστή απο αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/532166-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-pc-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-500-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/page-2αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα, σε τυχαίες στιγμές, και χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο κολλάει ο υπολογιστής και μόνο με restart αναποκρίνεται.τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι τα εξής:fx 6300 asus m5a97 r2.0xfx s seriesasus r7-260xssd samsung 830KINGSTON HX316C10F/4 4GB DDR3 1600MHZ ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 εχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής τα εξής :update το biosupdate το firmware του ssdνεα windowsνεα ramόταν παιζει παιχνίδια δεν εχει θεμαχθες εμφάνισε μυνημα ότι δεν εχει συνδεδεμένο cpu fan.κατι που δεν ισχυει φυσικάΈχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
mastoras007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ο ανεμηστήρας του επεξεργαστή δουλευει? Βγάλε το καπάκι απο το πλάι του κουτιού και ξεκίνα το pc να δεις αν γυρνάει δές το καλώδιο του cpu άν είναι συνδεδεμένο στο κατάληλο φισ
Kostas93 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δουλευει μια χαρα. ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που το εμφάνισε αυτό.
HankMoody Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Aντιμετωπιζω κι εγω προβληματα με τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων, τυχαια παγωματα σε idle. Βλεποντας ενα βιντεο στο youtube η απλα σερφαροντας σε μια ιστοσελιδα. Προσωπικα θα παω την καρτα πισω, καθως απο οτι φαινεται ειναι προβληματικη, με ενα ψαξιμο θα διαπιστωσεις οτι υπαρχει γενικα θεμα. Μαλλον θα την αντικαταστησω με την GTX 750
Demon Lord Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ψάξου και με τα ρεύματα στο σπίτι, κοινώς δοκίμασέ το σε άλλο σπίτι το σύστημα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο pc της υπογραφής μου. Δεν ήξερα κυριολεκτικά τι έχει, τελικά έφταιγαν οι μπρίζες.
HankMoody Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Tι εννοείς μπορεί να εχουν πρόβλημα οι πρίζες? Δεν δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα όταν παίζω καποιο παιχνίδι και συμβαίνει σε τυχαίες στιγμές οταν το PC δε ζορίζεται καθόλου. Σε τι ακριβώς μπορεί να φταίει η πριζα?
Kostas93 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ακριβώς αυτό. δεν έχει πρόβλημα όταν παίζει παρά μόνο σε άσχετες στιγμές που δε ζορίζεται καθόλου η κάρτα. Τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού είναι καλά, μένει σε εστίες το παιδί που κατασκευάστηκαν το 2004.
Demon Lord Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ακριβώς αυτό. δεν έχει πρόβλημα όταν παίζει παρά μόνο σε άσχετες στιγμές που δε ζορίζεται καθόλου η κάρτα. Τα ηλεκτρολογικά του σπιτιού είναι καλά, μένει σε εστίες το παιδί που κατασκευάστηκαν το 2004. Ακριβώς αυτό και εγώ παιδιά. Κόλλαγε σε τυχαίες στιγμές ακόμα και όταν το pc δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ποτέ δε μου κόλλησε σε game ή γενικά όταν το στρέσσαρα φουλ. Κάντε ένα κόπο να δείτε, στην τελική δε θα πάθει τίποτα το χειρότερο.
HankMoody Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Οκ Demon, τι προβλημα ειχε η πριζα μπορεις να μας πεις?
veteranos123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μιας και έφτιαξα εγώ τις πρίζες του demon θα σου πω τι γινόταν. Οι πρίζες με μεγάλες καταναλώσεις όπως το ψυγείο και το φουρνάκι δεν ήταν σε πρίζα σούκο αλλά σε τριπολική με αποτέλεσμα να μην γειώνονται. Επίσης η γενική ασφάλεια στον πίνακα είναι τικτή και είχε σπάσει το κέλυφος και το είχε ενώσει με μονωτική ταινία. Μόλις αλλάχτηκαν οι τριπολικές πρίζες με σούκο και αντικαταστάθηκε το κέλυφος της ασφάλειας τότε τα κολλήματα σταμάτησαν.
HankMoody Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μαλιστα. Σε ευχαριστώ φίλε. θα το κοιτάξω. Μου φαινεται παραξενο να ευθυνονται τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου για κατι τετοιο, καθως απο οτι βλεπω, με ενα ψαξιμο στο google για R7 260x black screen υπαρχουν πολλα αποτελεσματα απο κοσμο που εχει αγανακτησει με την καρτα.
Kostas93 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 στη περίπτωση του φίλου μου όμως,δεν έχει θέμα με τα ηλεκτρολογικά. Είναι σίγουρα καλά.Είναι καινούργια η εγκατασταση των ηλεκτρολογικών και όλες οι μπρίζες είναι σούκο.
Zergoulini Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Το πρόβλημα έχει ως εξής, ο φίλος που πήρε τον υπολογιστή απο αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/532166-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-pc-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-500-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/page-2αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα, σε τυχαίες στιγμές, και χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο κολλάει ο υπολογιστής και μόνο με restart αναποκρίνεται. τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι τα εξής: fx 6300 asus m5a97 r2.0 xfx s series asus r7-260x ssd samsung 830 KINGSTON HX316C10F/4 4GB DDR3 1600MHZ ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 εχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής τα εξής : update το bios update το firmware του ssd νεα windows νεα ram όταν παιζει παιχνίδια δεν εχει θεμα χθες εμφάνισε μυνημα ότι δεν εχει συνδεδεμένο cpu fan.κατι που δεν ισχυει φυσικά Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Σορρυ που δεν σε βοηθαω αλλα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ AMD. Οχι απο θεμα Hardware αλλα απο θεμα Software.
HankMoody Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Καλα, οσο αφορα τις καρτες AMD ειναι μια μεγαλη κουβεντα χωρις τελος. Κι εμενα στο σπιτι οι πριζες σουκο ειναι, δεν ξερω αν υπαρχει καποιο θεμα με τη γειωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα