irdeto Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 full pack nova forthnet για νέους συνδρομήτες στα 49,90 Ε ανεξάρτητα σε πιο πάροχο είναι τώρα (δεν περιλαμβάνει απεριόριστα κινητά & διεθνή) , δώρο ο δέκτης και η φορητότητα .η προσφορά νομίζω ότι δίνετε από εξωτερικούς συνεργάτες μόνο για την ώρα .
eko13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αφου δινεται απο εξωτερικους συνεργατες τοτε δεν ειναι για ολους και δεν ειναι προσφορα ειναι αυτο που τρεχει κανα χρονο τωρα... Οταν το βγαλει επισημα και για ΟΛΟΥΣ το ξανασυζηταμε... 2
manosfp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Βρε ας ήταν προσφορά και ας μην ήταν για όλους... Θα τη βρίσκαμε την άκρη...
dpress Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Η κανονική προσφορα ειναι δωρεαν ολα και απεριόριστα, σταθερά, κινητά (12 ωρες), διεθνή και 24αρι ιντερνετ και φουλ νοβα. Δωρεαν εγκατασταση, δωρεαν τελος ενεργοποίησης, 2 πρώτοι μήνες 29,90 ακόμα και δωρεαν νεα αριθμοδοτηση (που κανει 80 ευρω) για όποιον θελει νεο αριθμό. Ισχυε για νέου συνδρομητές-συνδέσεις νοβα-φορθνετ και το έχουν κανει τρεις γνωστοί μου. Εγω που εχω νοβα δεν το έδιναν μεχρι προχθές που με πήραν τηλ να προσθέσω φορθνετ και να πάω σε αυτο το πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις