giokarv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα!!! Έχω ένα stick usb όπου θ΄λεω να αντιγράψω το περιεχόμενο του (έχει ένα προγραμμα για τον υπολογιστή). Το έχω αγοράσει κανονικά απλά θέλω να το αντιγράψω για να έχω ένα αντιγραφο αλλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να αντιγράψω το περιεχόμενο του σε ένα άλλο usb ή στον υπολογισ΄τη μου απευθείας. Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με το θέμα;;;; Ευχαριστώ πολύ.
arc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εννοείς οτι το πρόγραμμα ειναι κλειδωμένο να τρέχει μόνο από το στικάκι; Μήπως δεν ειναι απλό στικάκι, αλλά κλειδι-usb ώστε να λειτουργεί πρόγραμμα στον υπολογιστή;
giokarv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ναι μάλλον αυτό συμβαίνει .... το εθεσες πιο σωστά ....arc ....υπάρχει κάποιος τρόπος ;;;;
arc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το «μάλλον αυτό συμβαίνει» δεν μας βοηθά για να σε βοηθήσουμε. Σου εκανα δυο ερωτήσεις. Άλλο το πρόγραμμα που τρέχει μέσα απο το στικάκι (δηλαδή το εκτελείς μέσα απο το στικάκι) και αλλο αν δεν ειναι στικάκι αλλά είναι απλώς usb-key (δηλαδή το πρόγραμμα τρέχει απο τον υπολογιστή σου). Παλιότερα χρειάστηκε να αντιγράψω ένα δίσκο χωρις να αλλιωθεί/σκαλίσω το περιεχόμενο και χρησιμοποιήσα το πρόγραμμα osfclone. ΔΕΝ ξέρω αν δουλέυει για στικάκια, αλλά θα σου προτεινα να το δοκιμάσεις ΑΛΛΑ πολύ προσεκτικά γιατί ακομα δεν κατάλαβα τι ακριβως θες να κανεις. http://www.osforensics.com/tools/create-disk-images.html
giokarv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Συγνώμη arc έχεις δίκιο ....είναι κλειδωμένο να τρέχει μόνο απο το στικάκι !!!
arc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τότε δυο πράγματα μπορώ να φανταστώ. Είτε εχει κάποιο κρυφό partition και εκεί εχει serial του προγράμματος, κλπ ή το πρόγραμμα διαβάζει στοιχεία απο το στικάκι (s/n στικάκι, χαρακτηριστικά του, μάρκα, κλπ) και αν τα βρει τρέχει Το πρώτο αντιμετωπίζεται με κλωνοποίηση των περιεχομένων του usb και το δεύτερο με κλωνοποίηση της μνήμης eeprom από το usb (αρκετά δύσκολο)
giokarv Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εκανα κλωνοποίηση του usb έκανα εγκατάσταση αλλά όταν πάτησα να δουλέψω το πρόγραμμα μου έβγαλε το μύνημα ότι δεν υπάρχει κλειδί !!! Τι μπορώ να κάνω ;;;
arc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Είδες αν εχει κάποιο κρυφο partition; Αν το ειδες και το εχεις, το κλωνοποιήσες και αυτό; Με ποιο πρόγραμμα εκανες κλωνοποίηση;
giokarv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Κλωνοποίηση έκανα με το Acronis δεν ε'ιδα όμως για το partition ....πως μπορώ να το δλω εάν έχει γιατί δεν ξλερω και πολλά !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα