Προς το περιεχόμενο

flash animated video

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα community ,
θέλω να ρωτήσω με πιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο όπως αυτό το video
το οποιο είναι κάτι σαν animated flash? η κάτι σαν animated slideshow?
μήπως ξέρετε ένα πρόγραμμα να το ψάξω γιατί θέλω να κάνω βιντεάκια παρόμοια!

ευχάριστο πολύ!

Δημοσ.

Εμείς να σου πούμε πως μπορεί να γίνει. Από τα λεγόμενα σου πιστεύω ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα σχετικά με post production και video effects, οπότε μόλις όμως αρχίσεις να ασχολείσαι θα καταλάβεις ότι δεν φτάνει το πρόγραμμα αλλά θέλει και ικανότητες και γνώσεις. Εννοώ ότι δεν είναι έτοιμες ταμπλέτες όπου βάζεις τα κείμενα σου και τις εικόνες και θα αναλάβει κάποιο πρόγραμμα να στο κάνει έτσι.

Δεν σε ειρωνεύομαι ούτε και σε υποτιμώ αλλά η δημιουργία video spot ή animation είναι ολόκληρη επιστήμη που κάποιοι τη σπουδάζουν ενώ άλλοι αφιερώνουν δεκάδες ή και εκατοντάδες ώρες για να μπορέσουν να δημιουργήσουν κάτι οπτικά καλαίσθητο.

Λοιπόν... Αυτό που δείχνεις μπορεί να γίνει με flash ή με το δωρεάν blender ή κάποιο πρόγραμμα 3d animation αλλά το καλύτερο είναι το adobe afer effects σε συνδυασμό με το photoshop. Είναι multi layered anmation όπου σε κάθε layer βάζεις και ένα element και του ορίζεις εφέ και κίνηση. Δεν είναι κάτι φοβερό ή περίπλοκο αλλά πρέπει να κάτσεις πρώτα να μάθεις να δουλεύεις άνετα με τα προγράμματα που χρειάζεσαι και μετά να αρχίσεις να δημιουργείς.

Άντε και καλές δημιουργίες.

Δημοσ.

@micos000xeρω πολύ , δίκιο εxeiς φυσικά και den είναι εύκολο αλλα δουλεύω σε photoshop εδώ και μερικά χρονια και τελευταίος ασχολούμαι με sony vegas οποτε δεν θα μου είναι δύσκολο απλά θέλω το πρόγραμμα.

και μην βγάζεις συμπεράσματα έξω από το τίποτα σε παρακαλώ ! και μετά σε κάνουν report για abusive επειδή τους αποκαλείς έξυπνους εδώ . σαρκασμός παντού

thx

Δημοσ.

Όπως έγραψα στη 2η παράγραφο, δεν σε ειρωνεύομαι ούτε σε υποτιμώ (και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σαρκάζομαι). Αν ασχολείσαι με video editing λογικά θα έπρεπε να καταλάβεις την τεχνική. Επίσης αυτό που είπα στην αρχή ότι δεν γνωρίζεις από Post production είναι πραγματικότητα, γιατί άλλο το video editing στο vegas και άλλο το post production στο after effects ή σε οποιονδήποτε video effector, οπότε αυτό το συμπέρασμα ήταν σωστό.

Αν δουλεύεις photoshop και vegas τότε είσαι (σχεδόν) στα μισά της διαδρομής, οπότε πιάσε και το after effects γιατί εκεί είναι τα γούστα, άντε και λίγο 3d στο blender/3ds max/lightwave ή γιατί όχι στο maya "to spice things up" που λένε και οι Αμερικάνοι και θα δεις τι δυνατότητες υπάρχουν

Δημοσ.

ρε αδερφέ το κανεις να φαίνεται πολύ πολύπλοκο ... νομίζεις πως θέλω να κάνω τραλά πολύπλοκο και ότι θα χρειαστεί να κάνω και 3d models εγώ μονο multiple layer η poping up windows video θέλω να κάνω .

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε. Δεν είπα ότι πρέπει να πας σε 3d κτλ. Σου είπα ότι χρειάζεσαι το after effects για κάτι τέτοιο. Τα υπόλοιπα είναι προτάσεις, αν γουστάρεις φυσικά να ασχοληθείς παραπάνω.

Θα μπορούσες να το κάνεις και στο vegas αλλά θα σε ζορίσει. Η τεχνική πάντως είναι η ίδια, δηλαδή multi layers σε συνδυασμό με κίνηση και fades/wipes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...