sv2kgl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μετά από πολύ ψάξιμο (και ΠΑΡΑ πολύ μπέρδεμα) αποφάσισα ν'αγοράσω το Xiaomi Redmi (Hongmi) 1S από κίνα, μιας και ο προϋπολογισμός είναι κοντά στα 130 ευρώ. Επειδή όμως δεν έχω αγοράσει ποτέ από κάποιο κινέζικο κατάστημα (και ειδικά τέτοιου ποσού αντικείμενο) θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο έγκυρο και έμπιστο. Μέχρι στιγμής έχω δει ν'αναφέρονται τα banggood, minideal και reportspam. Ποιο είναι το καλύτερο? Επίσης έχω δει και για επιλογή ασφάλειας κοντά στα 10$, αξίζει? Τέλος τι παίζει με τελωνείο? Επειδή γνωρίζω ότι εκτός EU οτιδήποτε άνω των 50$ χρειάζεται εκτελωνισμό.
spgkolem Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εγω και πολλοι φιλοι μου εχουμε παρει γυρω στα 10 κινητα απο minideal και κανενας μας δεν ειχε προβλημα.Με το τελωνειο μην αγχωνεσαι θα γραψουν πανω στο δεμα οτι ειναι χαμηλης τιμης ή δωρο.Μπορεις να το ζητησεις και εσυ οταν κανεις την παραγγελια για να εισαι σιγουρος.Απο reportspam πηραμε ενα προσφατα ουτε και με αυτο ειχαμε προβλημα.Για την ασφαλεια που λες δεν ξερω τι ειναι,ποτε δεν καναμε κατι τετοιο.Oσο για το κινητο,εχω το xiaomi hongmi 1 εδω και 8 μηνες.Θα μεινεις ευχαριστημενος,εξαιρετικη συσκευη για αυτο το budget απο ολες τις αποψεις(ποιοτητα,επιδοσεις).Το 1s πρεπει να εχει και πιο σβελτο επεξεργαστη,οποτε...καλη αγορα!Για οτι αλλο χρειαστεις κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 1
sv2kgl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Πρέπει να τους πως εγώ να σημειώσουν gift ή το κάνουν μόνοι τους? Από ebay πχ βάζουν μόνοι τους είτε μικρότερο ποσό (5$) είτε gift.
spgkolem Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το γραφουν και μονοι τους,αλλα ας το ζητησεις και συ,δεν χανεις τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα