Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Έχω ένα παιχνίδι που θέλω να το παίξω μέσω iPad/ iPhone. Μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης ανακάλυψα ότι το πρόβλημα ήταν στο ρούτερ μου (επειδή συνδέθηκα απο του γείτονα και έτρεξε μια χαρά..) Τι μπορώ να κάνω; Έχω το Cell Pipe 7130 της HOL. 

Καμιά ιδέα, θα σας δώσω ότι πληροφορίες μου ζητήσετε.

Αύριο θα κατέβω στον γείτονα να δω τις ρυθμίσεις του έχει και εκείνος HOL μήπως έχει κάποιο κουτάκι τσεκαρισμένο που εγώ δεν έχω.. Αν έχετε καμιά ιδέα όμως..!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Έχω ένα παιχνίδι που θέλω να το παίξω μέσω iPad/ iPhone. Μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης ανακάλυψα ότι το πρόβλημα ήταν στο ρούτερ μου (επειδή συνδέθηκα απο του γείτονα και έτρεξε μια χαρά..) Τι μπορώ να κάνω; Έχω το Cell Pipe 7130 της HOL. 

Καμιά ιδέα, θα σας δώσω ότι πληροφορίες μου ζητήσετε.

Αύριο θα κατέβω στον γείτονα να δω τις ρυθμίσεις του έχει και εκείνος HOL μήπως έχει κάποιο κουτάκι τσεκαρισμένο που εγώ δεν έχω.. Αν έχετε καμιά ιδέα όμως..!

παμε απο την αρχη.δεν συνδεεται τo ipad /iphone στο wireless ή συνδεεται κανονικα εχεις ιντερνετ αλλα για καποιο λογο το παιχνιδι δεν παιζει online,κανει Update(Που μου φαινεται δυσκολο).αν δεν συνδεεται καθολου τοτε στο ρουτερ σου

α.αλλαξε καναλι..

β.ρωτα την Hol για firmware update.

γ.δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.

δ.κανε Update το Ios στο ipad/iphone.

ε.αλλαξε κωδικο στο ρουτερ μηπως εχει κανα παραξενο συμβολο μεσα και τρωει σκαλωμα.

επισης ασχετο με το θεμα σου αλλα ζητα και απο την Hol να σου κατεβασει το margin στο 6 ή στο 9 γα να κερδισεις σε ταχυτητα αμα δεν το εχεις κανει ακομα.ειναι ασχετο με το θεμα του wireless

για δοκιμη και μονο μπορεις να δοκιμασες και με ξεκλειδωτο το wifi.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα poulinos! Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

α. Πως αλλάζω κανάλι; (σε είδα που έβαλες τελίτσες, ελπίζω να μην είναι δύσκολο!)

β. οκ θα την πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω.

γ. οταν λες με άλλο κλείδωμα; 

δ. Το iPhone ειναι τέρμα update, και το iPad είναι JB οπότε δεν θα ήθελα να το πειράξω. Είμαι απολύτως σίγουρη πως φταίει το ρουτερ δεν μπαίνει απο το δικό μου παρά απο το άλλο wiFi.

ε. Δοκίμασα αλλαξα κωδικό και τίποτα!

Όσον αφορά το margin θα τους πω στο τηλ απλά να μου το ανεβάσουν στο 6/9? 

Δημοσ.

Καλησπέρα poulinos! Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

α. Πως αλλάζω κανάλι; (σε είδα που έβαλες τελίτσες, ελπίζω να μην είναι δύσκολο!)

β. οκ θα την πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω.

γ. οταν λες με άλλο κλείδωμα; 

δ. Το iPhone ειναι τέρμα update, και το iPad είναι JB οπότε δεν θα ήθελα να το πειράξω. Είμαι απολύτως σίγουρη πως φταίει το ρουτερ δεν μπαίνει απο το δικό μου παρά απο το άλλο wiFi.

ε. Δοκίμασα αλλαξα κωδικό και τίποτα!

Όσον αφορά το margin θα τους πω στο τηλ απλά να μου το ανεβάσουν στο 6/9? 

a.μπαινεις στο ρουτερ εκει που αλλαζεις κωδικο θα δεις και για channel.

β/ε.ρωτα για το β και για το ε.να στο ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ στο 6 .αν πουν βλακειες ζητα τουλαχιστον 9.θα κερδισεις σε ταχυτητα.

γ.αντι για wpa2 βαζεις wpa ή το αναποδο.

δ.οκ το αφηνουμε.

ε.οκ το εκανες.

παμε για αυτα να δουμε αν θαστρωσει

Δημοσ.

Μια απορία επειδή έχω σκαλώσει.. Τι περίπου είναι το margin και σε ποιά καρτέλα του router θα το βρώ; Απλώς σε ρωτάω γιατί δεν θέλω να πάρω τηλ ανήξερη, μπορεί να μου αρνηθούν ή να μου πουν βλακείες. Θα πάρω τη Δευτέρα τηλέφωνο :) Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω αύριο! Καλό απόγευμα για την ώρα!

Δημοσ.

Βγάλε τη τεχνολογία n και βάλτο στο b

καλυτερα  να βαλει g.το b αμα το βαλει στο ρουτερ θα την κοψει στα 11 mbps και αμα η συνδεση ειναι παραπανω θα τα χασει.

Μια απορία επειδή έχω σκαλώσει.. Τι περίπου είναι το margin και σε ποιά καρτέλα του router θα το βρώ; Απλώς σε ρωτάω γιατί δεν θέλω να πάρω τηλ ανήξερη, μπορεί να μου αρνηθούν ή να μου πουν βλακείες. Θα πάρω τη Δευτέρα τηλέφωνο :) Τα υπόλοιπα θα τα δοκιμάσω αύριο! Καλό απόγευμα για την ώρα!

θα δεις ενα θεμα στην υπογραφη μου για τα profiles .εκει θα δεις λιγο αναλυτικα τι ειναι το margin.μεσα στο ρουτερ καπου πρεπει να εχει μια καρτελλα με status η κατι παρομοιο το οποιο θα σου γραφει.

attenuation.margin.data rate,max attainable Κτλ.ποσο συγχρονιζεις δηλαδη και ολα τα υπολοιπα.αμα θες μπορεις ναμην παρεις τηλεεφωνο και απλα να το στειλεις με email οτι καντε μου το margin 6.αλλιως κανε ενα print screen απο το ρουτερ να δουμε που ειναι το status.αλλιως αμα δεν το βρεις να δω σε κανα manual που το εχουν βαλει το adsl status γιατι απεξω δεν θυμαμαι για αυτο το ρουτερ.

Δημοσ.

Σου έχω κάποιες screenshots στα παρακάτω links

Wireless (Advanced settings) -> http://prntscr.com/4t7vay

Margins/Attenuation -> http://prntscr.com/4t7vre

Wireless Basic -> http://prntscr.com/4t7vyf

Στο πρώτο link είναι και τα channels. Βλέπω είναι στο αυτόματο, να αλλάξω σε ένα συγκέκριμένο νούμερο; 

Τα margins είναι υπερβολικά ψηλά σε σχέση με αυτά που ζητάς να πω στο τηλέφωνο ή κάνω λάθος. 

Τέσπα τα φώτα σου καλοδεχούμενα :D

Δημοσ.

Σου έχω κάποιες screenshots στα παρακάτω links

Wireless (Advanced settings) -> http://prntscr.com/4t7vay

Margins/Attenuation -> http://prntscr.com/4t7vre

Wireless Basic -> http://prntscr.com/4t7vyf

Στο πρώτο link είναι και τα channels. Βλέπω είναι στο αυτόματο, να αλλάξω σε ένα συγκέκριμένο νούμερο; 

Τα margins είναι υπερβολικά ψηλά σε σχέση με αυτά που ζητάς να πω στο τηλέφωνο ή κάνω λάθος. 

Τέσπα τα φώτα σου καλοδεχούμενα :D

α.ναι αλλαζεις καναλιι.οχι 12 οχι 13.οτι αλλο θες.κλεισε και το 54g protection.to wifi multimeedia αν δεν το χρησιμοποιεις κλειστο

β.τα margin ειναι μια χαρα απλα οτι νουμερο βλεπεις το κανεις /10.δυσυχως αντι να σου βγαζει πχ margin11 σου λεει 110.σαν να λεμε μετρα και εκατοστα.εσυ εχεις 11αρι downstream margin δηλαδη 110 περιπου.ζητα 9 μην ζητησεις 6 γιατι εισαι λιγο μακρυα απο το αστικο κεντρο.λιγο θα κερδισεις αλλα ζητησε το.εισαι πολυ μακρια απο τον οτε δυστυχως.

στην τριτη δεν πειραζεις τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...