Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

θα το παρω απο την αρχη γιατι νομιζω οτι απο εκει ξεκινησε το προβλημα.

Μεσα στο καλοκαιρι οταν μια μερα εκλεισα το pc και μετα το ξανα ανοιξα δν με

προχωρουσε δλδ δν εμπαινε στα windows κολλουσε στο bios και μου εγραφε οτι

κατι για τς drivers τς nvidia τελος παντων με τα πολλα τν εκανα format και εστρωσε

δν ειχα προβλημα μετα ολα μια χαρα.Μετα απο αυτο καθε φορα που τν κλεινω και

τν ανοιγω ξανα κανει ενα ηχο η καρτα γραφικων(σαν να τριζει καπως μεχρι να μπει

στα windows) μετα δν εχει θεμα.Για οσο εχω το pc ανοιχτω δν ακουω αυτον τν θορυβο,

αλλα εχει εδω και λιγο καιρο αν παιξω ενα game σχετικα βαρι αρχιζει μετα απο λιγο

αυτον τν ηχο αλλα μολις βγω απο το game σταματαει.

Το pc μου δν ειναι κατι ουαου το ποιο καινουργιο "πραγμα " που εχω πανω ειναι

η καρτα αυτη που κανει τν ηχο εχει κανα εξαμηνο μπορει και παραπανω που την αγωρασα.

(NVIDIA GeForce GTX 660)

Δημοσ.

Ο ηχος αυτος.. μηπως ειναι τα ανεμιστηρακια της καρτας που απλα λειτουργουν σε μεγαλα rpms? Αν ναι ισως απλα να θελει καθαρισμο η καρτουλα και αν το κατεχεις, και αλλαγη παστας. 

Δημοσ.

ειχα πριν λιγες μερες το ιδιο προβλημα με 650 ti θα σου πω πως το ελυσα.Καθε φορα που το ανεμυστηρακι της καρτας ετρεχε πανω απο 1800 στροφες ετριζε.Καταρχας ειμαι εκτος εγγυησης,γι'αυτο το εψαξα,αν εχεις εγγυηση (που εχεις αν εισαι στους 6 μηνες) ψαξε για επιστροφη.Λοιπον εβγαλα την καρτα απο το pc.Το ανεμυστηρακι  και το πλαστικο του κρατιεται πανω στην ψυχτρα με 3 βιδες.Το ξεβιδωσα,το φυσηξα πολυ με πεπιεσμενο αερα μηπως και ειχε πιασει τιποτα μεσα και οταν το βιδωσα ξανα στην ψυχτρα δεν εσφιξα τις 3 βιδες στο τερμα,αλλα αφησα στην καθε μια μιση γυρα περιθωριο(αναλογα με τις βιδες παντα,μην περνουν 2 γυρες ολες ολες και φυγει ο ανεμυστηρας ;) ).Aπο τοτε σταματησε να τριζει.Αν ειναι να το δοκιμασεις,παντα με προσοχη,καθως τα πλαστικα της δικιας μου ειναι ευαισθητα.Αλλιως πισω με εγγυηση.

Δημοσ.

φιλε αλλαξα και εγω γραφικη προσφατα (MSI Nvidia GT630)και ακουω και εγω καποιον ηχο οταν τον ανοιγω..

και το κανει μονο οταν ειναι πολυ ωρα κλειστος

http://www.insomnia.gr/topic/543968-%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/

αλλα επειδη δεν ξερω αν ειναι σιγουρα απο εκει ο θορυβος πως θα καταλαβω αν οντως ειναι απο την καρτα γραφικων;δεν γνωριζω απο hardware(καμια γραφικη ή μνημη ξερω να βαλω μονο).ανοιγω το pc με ανοιχτο κουτι αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως απο εκει ή απο τον επεξεργαστη ας πουμε.

Δημοσ.

φιλε αλλαξα και εγω γραφικη προσφατα (MSI Nvidia GT630)και ακουω και εγω καποιον ηχο οταν τον ανοιγω..

και το κανει μονο οταν ειναι πολυ ωρα κλειστος

http://www.insomnia.gr/topic/543968-%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/

αλλα επειδη δεν ξερω αν ειναι σιγουρα απο εκει ο θορυβος πως θα καταλαβω αν οντως ειναι απο την καρτα γραφικων;δεν γνωριζω απο hardware(καμια γραφικη ή μνημη ξερω να βαλω μονο).ανοιγω το pc με ανοιχτο κουτι αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι οντως απο εκει ή απο τον επεξεργαστη ας πουμε.

Εμενα εκανε τον θορυβο μονο in game οταν ανεβαζε στροφες ο ανεμυστηρας της καρτας και οχι οταν τον ανοιγα.Οταν επαιζα ειχα ανοιχτο  το gpu-z και ειδα οτι ο θορυβος αρχιζε στις 1800 στροφες.Προηγουμενως ειχα καταλαβει οτι ερχοταν απο την καρτα ανοιγοντας το κουτι οπως εσυ.

Δημοσ.

το κοιταξα λιγο παιδια οταν πιασει  της 1800 στροφες μετα απο λιγα λεπτα ξεκιναει ο ηχος και αρχιζει και τριζει αλλα οσο περναει η ωρα κανει περισσοτερο θορυβος.θα το βγαλω αυριο να το καθαρισω λιγο να δω αμα το συνεχιση.

Το θεμα ειναι οτι δν βρισκω την εγγυηση και δν θα μπορεσω να το στειλω πισο.Θα πρεπει να το δω μονος μ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κοιταξα λιγο παραπανω παιδια και εχω μπερδευτει τερμα..τελικα δν εχασα την εγγυηση θυμηθηκα απο που τν πηρα και πηγα ολο το pc μου εκει να το δουμε και αμα ειχε οντος προβλημα θα την στελναμε πισο.Το θεμα ειναι οτι εβαλα το pc εκει να δουλεψει και δεν εκανε κανενα θορυβο ουτε και μεσα σε παιχνιδι και οταν το εφερα στο σπιτι αρχισε παλι να κανει θορυβο δεν ξερω τι παιζει παιδια.Μετα ξαπλωσα το pc και το ξανα ανοιξα και σταματησε να κανει θορυβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...