Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είχα προαναφέρει και σε παλαιότερο πόστ ,προσπαθώ να ξανά φέρω στη ζωή το galaxy note1 μέσω του προγράμματος odin αλλά δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής , αν και έχω εγκαταστήσει τα drivers για το usb του.με αποτέλεσμα να μην  μπορώ να τρέξω το odin. Τι πρέπει να κάνω γιατί πραγματικά έχω προσπαθήσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα.. υπαρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα(odin) για να μου δώσει τα φώτα του???? 

Ευχαριστώ!!!!!

Δημοσ.

Όπως είχα προαναφέρει και σε παλαιότερο πόστ ,προσπαθώ να ξανά φέρω στη ζωή το galaxy note1 μέσω του προγράμματος odin αλλά δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής , αν και έχω εγκαταστήσει τα drivers για το usb του.με αποτέλεσμα να μην  μπορώ να τρέξω το odin. Τι πρέπει να κάνω γιατί πραγματικά έχω προσπαθήσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα.. υπαρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα(odin) για να μου δώσει τα φώτα του???? 

Ευχαριστώ!!!!!

Δημοσ.

Σαινομπι ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου ..ελπιζω αυτη τη φορα να το τελειωσω !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...