socoro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Όπως είχα προαναφέρει και σε παλαιότερο πόστ ,προσπαθώ να ξανά φέρω στη ζωή το galaxy note1 μέσω του προγράμματος odin αλλά δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής , αν και έχω εγκαταστήσει τα drivers για το usb του.με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τρέξω το odin. Τι πρέπει να κάνω γιατί πραγματικά έχω προσπαθήσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα.. υπαρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα(odin) για να μου δώσει τα φώτα του???? Ευχαριστώ!!!!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όπως είχα προαναφέρει και σε παλαιότερο πόστ ,προσπαθώ να ξανά φέρω στη ζωή το galaxy note1 μέσω του προγράμματος odin αλλά δεν μου αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής , αν και έχω εγκαταστήσει τα drivers για το usb του.με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τρέξω το odin. Τι πρέπει να κάνω γιατί πραγματικά έχω προσπαθήσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα.. υπαρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το παραπάνω πρόγραμμα(odin) για να μου δώσει τα φώτα του???? Ευχαριστώ!!!!! Πως να περάσετε επίσημα Firmwares στο Galaxy Note
socoro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σαινομπι ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου ..ελπιζω αυτη τη φορα να το τελειωσω !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα