Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι σοβαρα να φυγω απο τον ΟΤΕ να παω στην Forthnet διοτι το 3play με τα novasport στα 50€ συμφερει πιο πολυ απο τωρα που δινω 60€ μαζι με τον ΟΤΕ tv χωρις τα OTE sports!

Θελω να ακουσω γνωμες απο ατομα που εχουν forthnet για το αν ειναι καλη σαν παροχος internet!Παιζω αρκετα games και κυριως multiplayer γιαυτο δεν θελω να εχω καθολου disconnects(κατι που εχω στον OTE) και θελω ενα αξιοπιστο internet δλδ να μην lagαρει κτλ.!

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι σοβαρα να φυγω απο τον ΟΤΕ να παω στην Forthnet διοτι το 3play με τα novasport στα 50€ συμφερει πιο πολυ απο τωρα που δινω 60€ μαζι με τον ΟΤΕ tv χωρις τα OTE sports!

Θελω να ακουσω γνωμες απο ατομα που εχουν forthnet για το αν ειναι καλη σαν παροχος internet!Παιζω αρκετα games και κυριως multiplayer γιαυτο δεν θελω να εχω καθολου disconnects(κατι που εχω στον OTE) και θελω ενα αξιοπιστο internet δλδ να μην lagαρει κτλ.!

εφυγα γι αυτο τον λογο,σε forthnet ειμαι και ολα ειναι μια χαρα.LOL παιζω κανονικα και οτι εχω δει με το σοπκαστ δεν κολλαει ποτε

Δημοσ.

με forthnet θα εχεις καλυτερo sync λογω 6 margin.επισης ζητα fast path για καλυτερo ping Οταν ενεργοποιηθεις.το θεμα μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

60 ευρώ τι ακριβώς πληρώνεις; 21 ειναι το OTE tv full pack πλεόν και με ενα 25άρι εχεις double play economy. Οπότε 46-47 ευρώ βγαίνει.

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω!Θα το κοιταξω παντως

Και τελικα ακυρο παιδες θα μεινω στον ΟΤΕ αφου τωρα ο ΟΤΕtv αγορασε τα δικαιωματα του Champions league και του Europa league δεν εχω λογο να παω forthnet για την nova!Ετσι κι αλλιως θεμα χρονου ειναι ο ΟΤETV να αγορασει και τα δικαιωματα για το ελληνικο πρωταθλημα!

Ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.

Κάνε πως φεύγεις από τον ΟΤΕ και μπορεί τηλεφωνικά να σε πάρουν για προσφορά 30αρι vdsl με full pack ΟΤΕ tv στα 50 ευρώ με ετήσιο συμβόλαιο.

Δημοσ.

60 ευρώ τι ακριβώς πληρώνεις; 21 ειναι το OTE tv full pack πλεόν και με ενα 25άρι εχεις double play economy. Οπότε 46-47 ευρώ βγαίνει.

μαλλον εννοει την διμηνια????

Κάνε πως φεύγεις από τον ΟΤΕ και μπορεί τηλεφωνικά να σε πάρουν για προσφορά 30αρι vdsl με full pack ΟΤΕ tv στα 50 ευρώ με ετήσιο συμβόλαιο.

αν ομως δεν τον παρουν πρεπει να ακυρωσει αυτος.αν δεν το κανει εγκαιρα τοτε θα εχει πεναλτι.θελει λιγο προσοχη

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω!Θα το κοιταξω παντως

Και τελικα ακυρο παιδες θα μεινω στον ΟΤΕ αφου τωρα ο ΟΤΕtv αγορασε τα δικαιωματα του Champions league και του Europa league δεν εχω λογο να παω forthnet για την nova!Ετσι κι αλλιως θεμα χρονου ειναι ο ΟΤETV να αγορασει και τα δικαιωματα για το ελληνικο πρωταθλημα!

Ευχαριστω πολυ 

Νομίζω ότι την φετινή χρονιά το champions league και europa είναι στη nova και το ελληνικό πρώταθλημα αν θυμάμαι καλά  μέχρι το 2017 .

Δημοσ.

Σωστά νομίζεις.  Ο ΟΤΕ tv απέκτησε τα δικαιώματα του champions league για τους αγώνες της Τρίτης από του χρόνου και για 3 χρόνια, δηλαδή το 2015-2018.  Οι αγώνες της Τετάρτης θα μεταδίδονται από ελεύθερο κανάλι, ακόμα όμως δεν ξέρουμε ποιο.

Όσον αφορά τους αγώνες του europa league, όλα τα παιχνίδια θα μεταδίδονται από τον OTE tv από του χρόνου. 

Για το ελληνικό πρωτάθλημα θα δούμε (φέτος είναι εξ ολοκλήρου στη nova).

Δημοσ.

@poulinos το fast path που να το ζητησω?να τους παρω τηλεφωνο η θελει τεχνικο να σκαλισει?

πάρ'τους ένα τηλεφωνάκι Η αν έχεις fb στείλτους απο εκεί προσωπικό μήνυμα και σε εξυπηρετούν αμέσως.

εμένα η διαδικασία έγινε σε 1 ώρα και κάτι όταν είχα ζητήσει.

Δημοσ.

πάρ'τους ένα τηλεφωνάκι Η αν έχεις fb στείλτους απο εκεί προσωπικό μήνυμα και σε εξυπηρετούν αμέσως.

εμένα η διαδικασία έγινε σε 1 ώρα και κάτι όταν είχα ζητήσει.

Θα χάσω σε ταχύτητα όμως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...