navarino Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έχω έναν φορητό υπολογιστή με κάρτα γραφικών ATI Mobility Raden HD 5650. Ο οδηγός της κατασκευάστριας (Sony) είναι πάνω απο 2 ετών. Δεν γίνεται να εγκαταστήσω τους drivers από το site της AMD, δεν προχωράει η εγκατάσταση τους. Γι αυτό το λόγο έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει drivers απο Guru3D (13.2 έκδοση), δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς, όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε. Τις προηγούμενες μέρες έτρεξα Windows Update στον φορητό και μεταξύ άλλων έβγαλε και μια ενημέρωση για τους οδηγούς της κάρτας γραφικών. Τι λέτε να κάνω? Να το παραβλέψω ή να το κάνω? Στην περίπτωση που το κάνω, να το βάλω απλά να κάνει την ενημέρωση ή να σβήσω πρώτα τους παλιούς οδηγούς και μετά την ενημέρωση? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αφού λειτουργούν κανονικά θα έλεγα να το αφήσεις ως εχει να το παραβλέψεις δηλαδή
lelos84 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αδελφε ποτε μην κατεβαζεις drivers για καρτα γραφικων απο το windows update.κατα 99 % θα καταληξεις με μπλε σελιδες b.s.o.d. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα