Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω το εξης!

Μπορω να χρησιμοποιησω ενα cd windows 7(αυθεντικο) το οποιο εχει γινει ηδη ενεργοποιηση και εγκατασταση σε αλλο pc?
Να βαλω και γω δηλαδη τα windows στο δικο μου pc με το ιδιο cd key?γινεται?

Ευχαριστω εκ των προτερων

edit;Exω χασει το cd windows 7 που ειχα αγορασει αλλα παρολα αυτα εχω το cd key! μπορω να κανω κατι?

Επεξ/σία από dieccast
Δημοσ.

Όχι,τα κλειδιά είναι πάντα για έναν μόνο Η/Υ

Κι αν έχω 2 υπολογιστές; Ή αν κάνω φορμάτ π.χ,; Ή είναι διαφορετικές περιπτώσεις;

Ας πούμε το pc που εχω καιγεται και παιρνω αλλο free dos. Δεν μπορω να βαλω το ιδιο κλειδι;

Δημοσ.

Αν το key είναι δικό σου τότε ναι,πέρνα το βάλε το κλειδί και αν συμβεί κάτι και σου το βγάλει μη αυθεντικό υπάρχει ένα νούμερο της microsoft που καλείς με αυτόματο σύστημα όπου σου το ξεμπλοκάρουν.

Δημοσ.

Αν το key είναι δικό σου τότε ναι,πέρνα το βάλε το κλειδί και αν συμβεί κάτι και σου το βγάλει μη αυθεντικό υπάρχει ένα νούμερο της microsoft που καλείς με αυτόματο σύστημα όπου σου το ξεμπλοκάρουν.

το key ειναι δικο μου ναι απλα το χω χρησιμοποιησει μια φορα οταν εβαλα για πρωτη φορα τα windows 7! τωρα θελω να κανω φορματ!

λες να γινεται δηλαδη ε?

Δημοσ.

Δες στο λινκ που έστειλε ο χριστάρας,εξαρτάτε από την έκδοση  του κλειδιού (dsp/retail) που έχεις,αν και όπως είπα κατά κανόνα με ένα τηλέφωνο φτιάχνεται.

Δημοσ.

Παιδια μιλησα με πλαισιο σημερα και μου ειπαν εφοσον εχω τον κωδικο οποιος ισχυει για παντα μπορω να με ενα αλλο cd windows 7 το οποιο μπορω να το παρω και απο το πλαισιο δωρεαν να κανω κανονικα την εγκατασταση!

Ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...