tak.inc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας θελω να κανω διαμόρφωση στον εξωτερικό σκληρό, απο ntfs που ειναι η προεπιλογή θελω να βάλω fat32 αλλα σαν επιλογη υπάρχει μόνο το exfat.
EddieObscurant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 bootαρε με ενα gparted live cd/usb και φορμαρε τον οπως θες
Euclides Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας θελω να κανω διαμόρφωση στον εξωτερικό σκληρό, απο ntfs που ειναι η προεπιλογή θελω να βάλω fat32 αλλα σαν επιλογη υπάρχει μόνο το exfat. Δοκίμασε να τον φορμάρεις με το AOMEI Partition Assistant. http://www.disk-partition.com/download-home.html
tak.inc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να τον φορμάρεις με το AOMEI Partition Assistant. http://www.disk-partition.com/download-home.html Το κατεβασα το προγραμμα αλλα δεν ξέρω πως να το επιλεξω σε fat32. Συνδεσα τον εξωτερικο αλλα δεν ξέρω τι να κάνω μετα.
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας θελω να κανω διαμόρφωση στον εξωτερικό σκληρό, απο ntfs που ειναι η προεπιλογή θελω να βάλω fat32 αλλα σαν επιλογη υπάρχει μόνο το exfat. Απλά για την περίπτωση που δεν το ξέρεις,δεν το σκέφτηκες, θα χάσεις τα πάντα από τον δίσκο.
tak.inc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Untitled.jpgΕγώ το έκανα αλλιώς, σύνδεσα το εξωτερικό σκληρό μόλις εμφανίστηκε στο aomei partition το κλικαρα και μετα επέλεξα απο την κατηγορία wizards την επιλογη ntfs to fat32 converter.Έκανα λάθος;; Απλά για την περίπτωση που δεν το ξέρεις,δεν το σκέφτηκες, θα χάσεις τα πάντα από τον δίσκο.Ναι το εχω σκεφτεί τα εχω αποθηκεύσει όλα στο pc.Ευχαριστώ.
Euclides Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εγώ το έκανα αλλιώς, σύνδεσα το εξωτερικό σκληρό μόλις εμφανίστηκε στο aomei partition το κλικαρα και μετα επέλεξα απο την κατηγορία wizards την επιλογη ntfs to fat32 converter. Έκανα λάθος;; Όχι, εκτός αν έχεις αρχεία μεγαλύτερα των 4Gb οπότε δεν θα δουλέψει. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό δεν χάνεις τα αρχεία σου. Αν ο δίσκος έχει αρχεία μεγαλύτερα των 4Gb δεν μπορεί να μετατραπεί από FAT32 σε NTFS. Σε αυτή την περίπτωση είτε κάνεις Format, είτε πριν την μετατροπή διαγράφεις τα μεγαλύτερα των 4Gb αρχεία.
tak.inc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όχι, εκτός αν έχεις αρχεία μεγαλύτερα των 4Gb οπότε δεν θα δουλέψει. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό δεν χάνεις τα αρχεία σου. Αν ο δίσκος έχει αρχεία μεγαλύτερα των 4Gb δεν μπορεί να μετατραπεί από FAT32 σε NTFS. Σε αυτή την περίπτωση είτε κάνεις Format, είτε πριν την μετατροπή διαγράφεις τα μεγαλύτερα των 4Gb αρχεία. Όχι οταν έκανα την μετατροπή ο εξωτ.σκληρός ήταν άδειος (τα εχω αποθηκεύσει όλα στο pc).Οταν κανω πάλι το ανάποδο (fat32 σε ntfs) μεσα απο το aomei partition απο που θα το βρω;;
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ...για στα, θες να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ το υπάρχον NTFS σε FAT; Διότι αν θυμάμαι καλά, δεν παίζει (ή τουλάχιστον "δεν ενδείκνυται"...). (...που δεν βλέπω και τον λόγο να θες ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ, αφού είπες ότι τα αρχεία του εξωτερικού τα έχεις και στο PC...) Αν πάλι θες να τον ΦΟΡΜΑΡΕΙΣ σε FAT, το κάνεις και μέσα από τα WIndows (αρκεί ο σκληρός να μην είναι πάνω από 2ΤΒ)... Οπότε αναρωτιέμαι τί εννοείς πώς έκανες, μέσα από το πρόγραμμα που σου προτάθηκε...(δεν έχω ιδέα εάν ο περιορισμός που είπα, αφορά μόνο τη διαδικασία μέσα από τα Win, ενώ 3rd party προγράμματα ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν μετατροπή σε FAT...).
tak.inc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όχι, εκτός αν έχεις αρχεία μεγαλύτερα των 4Gb οπότε δεν θα δουλέψει. Μάλιστα με τον τρόπο αυτό δεν χάνεις τα αρχεία σου. Αν ο δίσκος έχει αρχεία μεγαλύτερα των 4Gb δεν μπορεί να μετατραπεί από FAT32 σε NTFS. Σε αυτή την περίπτωση είτε κάνεις Format, είτε πριν την μετατροπή διαγράφεις τα μεγαλύτερα των 4Gb αρχεία. Μεσα απο το aomei partition πως μπορω να μετατρέψω απο fat32 σε ntfs.Ο εξωτ.δισκος ειναι άδειος. ...για στα, θες να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ το υπάρχον NTFS σε FAT; Διότι αν θυμάμαι καλά, δεν παίζει (ή τουλάχιστον "δεν ενδείκνυται"...). (...που δεν βλέπω και τον λόγο να θες ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ, αφού είπες ότι τα αρχεία του εξωτερικού τα έχεις και στο PC...) Αν πάλι θες να τον ΦΟΡΜΑΡΕΙΣ σε FAT, το κάνεις και μέσα από τα WIndows (αρκεί ο σκληρός να μην είναι πάνω από 2ΤΒ)... Οπότε αναρωτιέμαι τί εννοείς πώς έκανες, μέσα από το πρόγραμμα που σου προτάθηκε...(δεν έχω ιδέα εάν ο περιορισμός που είπα, αφορά μόνο τη διαδικασία μέσα από τα Win, ενώ 3rd party προγράμματα ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν μετατροπή σε FAT...). Μεσα απο το aomei partition πως μπορω να μετατρέψω απο fat32 σε ntfs.Ο εξωτ.δισκος ειναι άδειος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα