Johny Q Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να είναι hardware όπως λέει ο JohnyQ. Δες μήπως είσαι στην παρτίδα με τις ελαττωματικές μπαταρίες να το πας για αντικατάσταση. https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/ Υπήρξε όντως ελαττωματική παρτίδα; Τι γίνεται ρε π***η μου; Τα 4s το WiFi, τα 5αρια τη μπαταρία; Και να σ πω, κάλυπτε η εγγύηση όπως τα 4s? 1
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Υπήρξε όντως ελαττωματική παρτίδα; Τι γίνεται ρε π***η μου; Τα 4s το WiFi, τα 5αρια τη μπαταρία; Και να σ πω, κάλυπτε η εγγύηση όπως τα 4s? Για τα 5άρια βγήκε πρόγραμμα αντικατάστασης για μπαταρία και power button. Νομίζω αν είσαι μέσα στην παρτίδα σε καλύπτουν και εκτός εγγύησης. Γενικά το 5άρι δεν ήταν και το καλύτερό τους, γι'αυτό πιστεύω και το σταματήσανε στον ένα χρόνο... https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/ https://www.apple.com/gr/support/iphone5-sleepwakebutton/ 1
georgeadams Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Γενικά το 5άρι δεν ήταν και το καλύτερό τους, γι'αυτό πιστεύω και το σταματήσανε στον ένα χρόνο... Μα το 5c έχει ουσιαστικά το ιδιο hardware με το 5.
KonstantineSt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να είναι hardware όπως λέει ο JohnyQ. Δες μήπως είσαι στην παρτίδα με τις ελαττωματικές μπαταρίες να το πας για αντικατάσταση. https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/ όχι δεν είναι το κοιταξα , το θεμα τωρα είναι ότι δεν ανοιγει κιολας μην είναι καμια μπαταρια ψωφια ?
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μα το 5c έχει ουσιαστικά το ιδιο hardware με το 5. Ναι, αλλά του αλλάξανε περίβλημα γιατί κάτι δεν τους πήγε καλά με το προηγούμενο λογικά
sokinfragoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δύσκολα jailbreak και αντικατάσταση...βγαλε την μπαταρία και μέτρησε την με ένα πολυμετρο.σου βγάζει πάνω από 3.6ν?αν ναι είναι μια χαρά.όταν το φορτιζεις δείχνει μόνο το μήλο;δοκίμασε ριστορ σε μακ με ipsw χειροκίνητα κρατώντας το shift πατημένο και επιλέγοντας το άρχειο χειροκίνητα.αν ξέρεις γτ μιλάω καντο αν όχι στείλε μου να σου πω.
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δύσκολα jailbreak και αντικατάσταση...βγαλε την μπαταρία και μέτρησε την με ένα πολυμετρο.σου βγάζει πάνω από 3.6ν?αν ναι είναι μια χαρά.όταν το φορτιζεις δείχνει μόνο το μήλο;δοκίμασε ριστορ σε μακ με ipsw χειροκίνητα κρατώντας το shift πατημένο και επιλέγοντας το άρχειο χειροκίνητα.αν ξέρεις γτ μιλάω καντο αν όχι στείλε μου να σου πω. Δεν είναι JB απ ότι μας είπε, οπότε δεν θα χει θέμα με εγγύηση.
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δύσκολα jailbreak και αντικατάσταση...βγαλε την μπαταρία και μέτρησε την με ένα πολυμετρο.σου βγάζει πάνω από 3.6ν?αν ναι είναι μια χαρά.όταν το φορτιζεις δείχνει μόνο το μήλο;δοκίμασε ριστορ σε μακ με ipsw χειροκίνητα κρατώντας το shift πατημένο και επιλέγοντας το άρχειο χειροκίνητα.αν ξέρεις γτ μιλάω καντο αν όχι στείλε μου να σου πω. Αν είναι σε εγγύηση ας μην το σκαλίσει να βγάλει μπαταρίες κλπ
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ισχύει. Αν βάλεις χέρι χάνεται η εγγύηση, δεν είναι όπως το JB
KonstantineSt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δύσκολα jailbreak και αντικατάσταση...βγαλε την μπαταρία και μέτρησε την με ένα πολυμετρο.σου βγάζει πάνω από 3.6ν?αν ναι είναι μια χαρά.όταν το φορτιζεις δείχνει μόνο το μήλο;δοκίμασε ριστορ σε μακ με ipsw χειροκίνητα κρατώντας το shift πατημένο και επιλέγοντας το άρχειο χειροκίνητα.αν ξέρεις γτ μιλάω καντο αν όχι στείλε μου να σου πω. δεν εχω μακ , και τωρα δεν ανοιγει καθολου , είναι εκτος εγγυησης , λες να δω την μπαταρια ? βασικα σκέφτομαι μην κανει κανα μπαμ γιατι καπου ειχε παρει το αυτι μου ότι ενας τυπος πηγε να αλλαξει μπαταρια και εσκασε . πως θα το καταλαβω αν εχει ψωφισει η μπαταρια ?
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 πως θα το καταλαβω αν εχει ψωφισει η μπαταρια ? μέτρησε την με ένα πολυμετρο.σου βγάζει πάνω από 3.6ν?αν ναι είναι μια χαρά Επίσης, αν πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξέ το διαφορετικά πήγαινε σε κάποιο τεχνικό.
KonstantineSt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Επίσης, αν πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξέ το διαφορετικά πήγαινε σε κάποιο τεχνικό. οκ , ισως να το επιχειρησω τοτε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα