KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 παιδια help me pls προσπαθησα να κανω αναβαθμηση σε ios 8 μεσω itunes και καταφερα να κολλησω το κινητο , και να μη μου κανει τιποτα .στην αρχη εβγαζε το σφαλμα 9 , μετα εβγαλε το 14 . εχω κανει πολλες φορες επανεγκατασταση τα προγράμματα και εχω αφαιρεσει το antivirus αλλα τιποτα . ΣΩΣΤΕ ΜΕ ...
KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 όχι δεν ηταν jb , αλλα το δικιμασα και ετσι .
Johny Q Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εχεις την τελευταια εκδοση iTunes? Πήγαινε απο πίνακα ελέγχου και αφαίρεσε τα παρακάτω. Apple Application Support Apple Mobile Device Support Apple Software Update Bonjour iTunes Ξανακανε το iTunes εγκατάσταση μετά.
KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 το εκανα πολλες φορες , και παλι το ιδιο εκανε , δεν καταφερα κατι .
Johny Q Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμασε και σε αλλο pc , αν συνεχισει τοτε προκειται για μπαταρια.
KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 να το δω ρε αδερφε δεν εχω άλλο υπομονη για σημερα , θα το κοιτάξω αυριο , να τωρα μου εβγαλε το σφαλμα 2009 .
igoods Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 εχεις κανει ποτε jb καποιο iphone απο αυτο το pc? Εαν ναι σβησε τα hosts μηπως φταινε αυτα.
KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ειχα κανει πολιοτερα αλλα μετα ειχα κανει φορματ στον υπολογηστη . λες να τα σβησω όπως και ναχει ?
igoods Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ειχα κανει πολιοτερα αλλα μετα ειχα κανει φορματ στον υπολογηστη . λες να τα σβησω όπως και ναχει ? δες πρωτα αν ειναι καθαρα..
KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δες πρωτα αν ειναι καθαρα.. πως θα το δω ...?
igoods Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 πως θα το δω ...? C:\Windows\System32\ drivers\etc\hosts Το ανοιγεις με note pad..Εαν εχει οτιδηποτε που λεει gs.apple σβηνεις ολη την σειρα που το αναφερει.το αποθηκευεις,κανεις reboot και ξαναδοκιμαζεις σε dfu mode
KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν εχει τιποτα τετοιο αρα πρεπει να είναι ενταξει τα hosts . 1
igoods Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν εχει τιποτα τετοιο αρα πρεπει να είναι ενταξει τα hosts . Λοιπον.Δοκιμασε με αλλο καλωδιο και.Πηγαινε εδω : System Drive:/Users/Your Username/App Data/Apple Computer/iTunes/iPhone Software Updates Και σβησε οτι υπαρχει μεσα. κατεβασε το ipasw της εκδοσης στο pc και αφου το βαλεις σε dfu καντου restore.
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να είναι hardware όπως λέει ο JohnyQ. Δες μήπως είσαι στην παρτίδα με τις ελαττωματικές μπαταρίες να το πας για αντικατάσταση. https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα