graphist83 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Όχι στην συγκεκριμένη δεν γίνεται καθώς ο browser από ότι θυμάμαι δεν υποστηρίζει ούτε flash, ούτε html 5. Για smart γενικά ξέχασε το. Αν ηθελες tv για σερφαρισμα και smart ειναι ποτ τις χειροτερες επιλογες...Λυπαμαι.
kia pro ceed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα σας τελικα πηρα μια σχετικα κακη smart με αυτο εδω μπορω να κανω πιο γρηγορο σερφαρισμα και να βλεπω ταινιες μεσο διαφορων site απο internet γνωριζει κανεις ειναι καλα αυτα εδω http://www.e-shop.gr/google-chromecast-p-PER.616840 και τωρα μολις βρηκα και αυτο γνωριζει κανεις αν ειναι καλα και βοηθανε την tv http://www.e-shop.gr/natec-nat-0603-extreme-media-hd241-smart-tv-hdmi-dongle-android-422-p-PER.572297
kia pro ceed Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 παιδια χρειαζομαι μια γνωμη αν γινεται ευχαριστω
kia pro ceed Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 καλησπερα σας εχω αυτην την τηλεοραση πεντε μηνες και σημερα ειδα οτι εχει απο το πλαι δυο ασπρες κουκιδες μικρες τι μπορει να ειναι ευχαριστω γινεται να την φτιαξω ελπιζω σε μια απαντηση σας ευχαριστω
kia pro ceed Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 παιδια μπορει να μου πει καποιος τι μπορει να ειναι η να την παω σε καποιον τεχνικο μπορει να μου πει καποιος μια γνωμη
sintalkas Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 μάλλον έκανες το λάθος και πήρες εκθεσιακή ,μιας και εγώ είμαι παθών στο παρελθόν στην θέση σου θα πήγαινα στον Κωτσόβολο και θα απαιτούσα φωνάζοντας να μου την αλλάξουν με άλλη ,δεν θα δεχόμουν καν να μου την επισκεύαζαν. Γενικά να ξέρεις τον κανόνα εκθεσιακό =γουρούνι στο σακί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει στο μέλλον είναι τελείως λαχείο για αυτό ελπίζω να σου γίνει μάθημα και να μην ξαναπάρεις εκθεσιακό,εκτός αν έχει πολύ μεγάλη έκπτωση... επίσης λογικά αφού θα έχει εγγύηση πάρε την sony hellas μπας και στην φτιάξουν.
kia pro ceed Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 τελικα η sony μου εστειλε αυτην εδω kdl-50w705B αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα